Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי עבור זוג פלוס 2 ילדים והשלישי בדרך בע"ה.

כך שיהיה צורך להכניס במושב האחורי 2 כיסאות תינוק ובוסטר.

כמובן שיש צורך בתא מטען גדול (עגלה ומזוודה גדולה בד"כ לשבתות אצל ההורים)

כמובן חשוב מאוד בטיחות, אמינות וחסכוני.

הכיוונים שלי עד כה:

קיה פורטה שנת 2010

יונדאי i30 שנת 2009

מאזדה 2 סדאן שנת 2011

אני יודע שרכב סטיישן יכול לתת נוחות גדולה יותר בעיקר מבחינת תא מטען אבל אישתי ממש לא אוהבת את הצורה אז כרגע פחות רלוונטי.

אשמח לקבל מכם חוות דעת והמלצות.

תודה ועצמאות שמח!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מזדה 2 צרה מדי - תוריד אותה מהרשימה ותוסיף מיצובישי לנסר, רצוי עם מנוע 1.8.

ותשקול שוב פעם את עניין הסטיישן - אתה מוותר על הנוחות של המשפחה שלך בנסיעות ארוכות ועם ציוד לטובת שיקולים לא פרקטיים. I30cw או סיד סטיישן הם הרכבים הכי מתאימים למה שאתם צריכים. אתה עוד לא שם כי השלישי בדרך. כאשר תגיע - תבין למה רק סטיישן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי בדגם הכסאות - צריך לבדוק פיזית האם נכנס. אם אחד מהכיסאות זה בוסטר - רוב הסיכויים שנכנס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חפש I30 CW- זו גרסת הסטיישן של ה I30, תוכל למצוא שנתון 2009-2010 בתקציב שלך.

הרכב מאוד פרקטי ותא המטען שלו יספיק לצריכים שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מזדה 2 צרה מדי - תוריד אותה מהרשימה ותוסיף מיצובישי לנסר, רצוי עם מנוע 1.8.

ותשקול שוב פעם את עניין הסטיישן - אתה מוותר על הנוחות של המשפחה שלך בנסיעות ארוכות ועם ציוד לטובת שיקולים לא פרקטיים. I30cw או סיד סטיישן הם הרכבים הכי מתאימים למה שאתם צריכים. אתה עוד לא שם כי השלישי בדרך. כאשר תגיע - תבין למה רק סטיישן.

ראשית תודה רבה על הסיוע.

אך שכחתי לציין שהרכב 95 אחוז ישמש לנסיעות קצרות בתוך העיר, גם השבתות שנוסעים להורים פעם-פעמיים בחודש זה נסיעה בתוך העיר.

מס' פעמים בשנה יוצאים לנופשים/טיולים.

פחות אהבתי את הלנסר, הייתי שמח אם אפשר למקד אותי על דגם ספציפי מומלץ ולקבל חוות דעת על הפורטה וה-i30.

פורסם

תקנה מיניואן, קיה קארנס (לא יודע אם תמצא בתקציב), רנו סניק (אתה יכול לקנות דור 3 2010 ולהישאר עם עודף), או C4 פיקסו.

אפשר לחיות עם שלושה ילדים במשפחתית, אבל עם המבחר של היום, אתה לא צריך, מיניואנים הרבה יותר מתאימים לשלושה ילדים.

אם בכל זאת אתה מתעקש על משפחתית, תקנה סדאן (פורטה למשל), אחרת תא המטען יהיה צפוף.

פורסם
חפש I30 CW- זו גרסת הסטיישן של ה I30, תוכל למצוא שנתון 2009-2010 בתקציב שלך.6

הרכב מאוד פרקטי ותא המטען שלו יספיק לצריכים שלך.

האם היונדאי הנ"ל עדיפה על פורד פוקוס וסטיישן קיה סיד?

פורסם

אם זה פוקוס סטיישן מ2012 ומעלה(עד 2016) מדובר בשק של צרות עם כשלים רבים בתיבת הילוכים - דובר על זה רבות והיא ככל הנראה לא עדיפה על אף רכב מהרשימה.

קיה סיד סטיישן היא אחות תאומה לI30CW(במודלים מסויימים פרט לתיבת ההילוכים של הקיה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם בכל זאת אלך על סדאן, איזו מומלצת מבין i25 שנת 2011 או קיה פורטה 2010?

אגב פיג'ו 301 מוצעת במחיר מצחיק, יש למישהו ניסיון איתה?

פורסם

דעתי האישית:

פורטה לפני מתיחת הפנים, כמו גם i25 הן מכוניות לא נוחות אך מספיק פונקציונליות ואמינות - יעשו את העבודה.

פיג'ו 301 הוא רכב פשוט שנותן תמורה לא רעה לכסף. אני מניח שאתה מדבר על רכבי 2013 ואולי תחילת 2014, יוצאי השכרה.

בסך הכל רכב די אמין ואם מדובר במנוע 1.6 אז גם בעל כוח בדומה לפורטה 2010. אם מדובר במנוע 1.2 שהוא חלש יותר, שם יש גיר רובוטי שדורש בדיקה האם אפשר להסתדר איתו.

אולי אני ממחזר רכבים שכבר פסלתם אבל למה לא ללכת על לנסר (אפילו עם מנוע 1.6) או שברולט קרוז (מנוע 1.6, 124 כ"ס) שיתנו לך שנתון מתקדם יותר?

איזה יתרון יש לפורטה "מבוגרת" יותר עליהם?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

פחות התחברנו למיצובושי ולשברולט. (הקרוז נחשבת ללא חסכנית בכלל בלשון המעטה לפי מה שידוע לי) לגבי פיג'ו 301 לובינסקי מפרסמים ב45 אלף שנתון 2015 אני מניח שיוצא ליסינג.

פורסם

הפורטה משנתון 2010 גם לא בדיוק חסכונית... לא להגזים עם צריכת הדלק של הקרוז עם ה-124 כ"ס, היא לא כזאת יוצאת דופן (גם לא טובה).

אם מדברים על 301 משנתון 2015, יש לך 1.2 רובוטית עם 82 כ"ס, זה כבר דגם סביר ביותר, עם צריכת דלק מצויינת. חובה לבדוק אם הגיר הרובוטי ניתן לעיכול.

אני לא בטוח שמכרו גם מנוע 1.6 עם גיר אוטומטי בשנתון הזה, תבדוק בפרסום של לובינסקי על מה ההצעה שלהם (אני מאמין שמדובר ברכבי השכרה לשעבר).

לו אני הייתי במקומך ואלה האפשרויות שלי, אני לא מוצא שום סיבה להעדיף פורטה 2010 או i25 2011 על פני פיג'ו 301 משנתון 2015.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

המחיר הנמוך של הפיג'ו די מחשיד.

יצאתי עכשיו מאלבר, הציעו לי פורד פוקוס סטיישן 2013, 90 אלף ק"מ ב41 אלף ש"ח. (מחירון 59) היצרן נותן אחריות על הגיר ומחשב הגיר ל7 שנים. אלבר נותנים אחריות לשנה על שאר המכלולים. האם העסקה משתלמת לדעתכם? אגב בשוק הפרטי מצאתי ביד2 רכב זהה עם 100 אלף ק"מ ב35 אלף ש"ח, אך כמובן שלא אקבל את האחריות שיש באלבר.

• תוכן חדש...