Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר אינו מחשיד, זה רכב שנמכר לפני פחות משנה כחדש 0 ק"מ ב-68 אלף ש"ח...

מדובר ברכב LOW COST אז התימחור שלו מלכתחילה נמוך יחסית, תוסיף הנחת רכב יוצא השכרה ותקבל 40 ומשהו אלף לרכב בן שנתיים.

אזרוק גם מילה טובה על לובינסקי טרייד שנותנים אחריות לא רעה בכלל.

מהפוקוס סטיישן תתרחק, בטח במחירים האלה. הפורום מלא בהמלצה כזאת בדיוק עם הסברים למה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחיר אינו מחשיד, זה רכב שנמכר לפני פחות משנה כחדש 0 ק"מ ב-68 אלף ש"ח...

מדובר ברכב LOW COST אז התימחור שלו מלכתחילה נמוך יחסית, תוסיף הנחת רכב יוצא השכרה ותקבל 40 ומשהו אלף לרכב בן שנתיים.

אזרוק גם מילה טובה על לובינסקי טרייד שנותנים אחריות לא רעה בכלל.

מהפוקוס סטיישן תתרחק, בטח במחירים האלה. הפורום מלא בהמלצה כזאת בדיוק עם הסברים למה.

הבנתי להתרחק עקב הבעיה בגיר, אבל לאחר ריקול ואחריות 7 שנים עדיין לא מומלץ?

פורסם

התשובה לכך לא חד משמעית, זה הכל עניין של מחיר. הפוקוס הוא רכב טוב, חזק, נוח ומרווח. הבעיה היא שיש לו תקלה משמעותית שלא ניתנת להתמודדות מלבד החלפת גיר בפעם בכמה עשרות אלפי קילומטרים, לפעמים בתוספת רעידות קשות עוד לפני.

אם אתה מוכן להתמודד עם זה בהינתן מחיר קניה נמוך מספיק, בבקשה.

פורסם

על הפוקוס אני הייתי מוותר ורק בגלל הבעיה בגיר.

לגבי ה301 גירסת ה1.6 ליטר ממש לא מתחרה בפורטה, הפיג'ו עצלנית הרבה יותר, צפופה עותר ושתיינית כבידה (מנסיון עם רכב שכור לכמה ימים).

תשארו עם הפורטה או יונדאי i30,

על הi25 אני הייתי מוותר הרכב צפוף יחסית ולא נוח בנסיעה.

פורסם

i30 שנתון 2009 יהיה מספעק מרווח מאחור ל2 כסאות תינוק בוסטר ותא מטען מספיק גדול? מה לגבי מזדה 3??

פורסם

i30 רכב נהדר, רק שהוא כבר בן 8...

מאזדה 3 יהיה קצת צפוף אבל יעשה את העבודה.

בקשר ל301, אנחנו מדברים על הרובוטי עם 82 כ"ס, רכב לא נוראי בכלל.

פורסם

רכב לא נוראי למי שמוכן ומסתדר עם הגיר הרובוטי וחי בשלום עם האיכות של רכב low cost .

יומים ב 301 כרכב תחליפי הספיקו לי..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה לגבי שברולט סוניק? שנת 2013 מחירון באיזור ה60 נמכרות ב40... בגאז' ענקי די מרווח ושנתון מתקדם...איפה הקאצ'?

פורסם

סוניק לא יותר טובה מ-i25...

אם כבר בשברולט עסיקנן, אז אפשר לשקול את הקרוז (מנוע 1.6, 124 כ"ס), גם כן זול לרכישה, מה שמפצה על צריכת דלק וירידת ערך מפחידה...

במידה ורכב סטיישן מתאים לכם, i30cw תתן פתרון טוב.

יש לך כבר מספיק אפשרויות להתלבט ביניהן, אל תסתבך עוד :wink:

פורסם

האמת אתה צודק צריך להיות יותר ממוקד... כבר נהיה לי כאב ראש.

הסוניק עדיפה על ה i25 הן מבחינת המחיר הזול והן מבחינת תא מטען גדול הרבה יותר.

אני אחפש אחת כזו שמורה ומקווה שזה לא יהיה חתונה קתולית עקב השוק הבעייתי.

פורסם

כל מי שממליץ לפות"ש על סוניק , i25 , פוטרה ,פיג'ו 301 לא נסע עם שלושה פעוטות כנראה... גם רכב כמו i30cw גבולי עד קשה.

ממליץ לפות"ש לקחת שלושת הכסאות ולנסות במגרש רכבים לחגור ולסגור דלתות.

פורסם

ברגע שאחד ממושבי הבטיחות הוא בוסטר הגבהה, אין בעיה לחגור אותם בקיה פורטה או יונדאי i30 cw. את הבוסטר ממקמים באמצע הספסל האחורי. לגבי i25/סוניק אני לא בטוח, לכן כאן צריך באמת לבדוק פיזית עם המושבים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני כנראה אלך על מזדה 3.

בבדיקה יצא איקס בשילדה וכתוב "משמעות נמוכה פגיעות פח בצד ימין" אני מניח שזה לא פגיעה בשילדה, אך למה הבדיקה נכשלה? במנוע יצא איקס עם הוראה אה לבדוק צריכת שמן. מה דעתכם על הבדיקה? אציין מאזדה 2010 יד שנייה 100 אלף ק"מ יד ראשונה ליסינג ב36 אש"ח.

פורסם

לפני שלוקחים רכב לבדיקה, כדאי להבין את המשמעות של מה שיהיה רשום בה. יש כאן בפורום דוגמאות של מאות בדיקות, כמעט בכולן יהיה רשום "לבדוק צריכת שמן" ו X בסעיף המנוע. ככה המכון מכסה את עצמו מתביעות עתידיות, במקרה בו חודש- חודשיים אחרי הבדיקה תיהיה תקלה במנוע. פגיעות פח בלבד - אין לזה משמעות בטיחותית . אם הן תוקנו, ברכב בן 7 אין לזה גם משמעות מסחרית. אם כל שאר הדברים יצאו תקינים, מדובר ברכב במצב לא פחות ממדהים ( יחסית לשנתון וקילטמטקאז' ).

אם זאת בדיקה של המוכר, אין לה שום ערך, וצריך לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך ובמכון שאתה בוחר.

• תוכן חדש...