Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו מקרה, באותו רכב, קרה לחבר מהעבודה לפני שנה.

היבואן לקח אחראיות והחליף מנוע על חשבונו..

יום טוב גם לך

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותו מקרה, באותו רכב, קרה לחבר מהעבודה לפני שנה.

היבואן לקח אחראיות והחליף מנוע על חשבונו..

לכל השואלים אכן הרכב טופל רק במורשה ולא הוצע לי אפשרות החלפה (לאשאלתי גם אבל בגלל זה אני הולך למורשה שיסגור את כל הפינות אם ישנם)

לגבי אחריות של היבואן כיצד גרמתם לו לקחת אותה? האם המוסך יצא עימו קשר או שאתם?

פורסם

תבדוק בהיסתורית החשבוניות שקיבלת מהמוסך

אולי חייבו אותך בטיפול טיימינג אך לא ביצעו בפועל

שזה הרבה יותר חמור

פורסם

כמה שידוע לי המוסך (מורשה פז׳ו באשדוד) טיפל בכל האירוע.. אני שמעתי את הסיפור בדיעבד כך שאין לי יותר מידי פרטים לתרום

יום טוב גם לך

פורסם
תבדוק בהיסתורית החשבוניות שקיבלת מהמוסך

אולי חייבו אותך בטיפול טיימינג אך לא ביצעו בפועל

שזה הרבה יותר חמור

זו האשמה או רמיזה לעניינים לא כשרים וחבל...

איני עובד במוסך הנ"ל או מכיר אותו אבל קשה לי להאמין,שמנהל המוסך יהיה שותף לזיוף מסמך שזו עבירה פלילית ויסתכן בענישה חמורה בהתאם לחוק.

לפי מה שאמר מלטבשי ולפי הדיווח של יגאל,אני נוטה להאמין שהיבואן (בצער רב כי זה יעלה לו כמה אלפיות טובות והגונות) יקח אחריות ויחליף מנוע ללקוח.(ומדובר בעלות של איזור ה7000-8000 לפחות כולל טיימינג/משאבת מים/חגורות אביזרים/עבודה) ובנוסף,הרכב יתפוס ליפט במקום שרכב אחר יהיה עליו ויתקנו אותו -זה הפסד שלא ניתן לכימות עבור המוסך.

השאלה,יגאל,האם החברה מתקינה מנוע מהניילונים או מביאה מנוע מפירוק מקומי/"ייבוא" שזה כבר לא אותו דבר ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם מנוע מפירוק מקומי אפשר לבדוק כמה נסה באמת.

הרבה רכבים (ב-יד2) בשנתון הזה עם 90,000 פחות או יותר.

למרות שבאמת זה לא פייר לתת ללקוח משהו עלום שלא יודעים מי טיפל איפה.

בערב אנסה לצרף שגרת טיפולים שהוצאתי לרכב שהיה לנו בבית, גם 206+ ושגרת טיפולים של הרכב שלי (2003)

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אם המוסך יכיר באחריותו לאירוע - אני חושב שלא יותקן בשום מקרה מנוע "מהניילונים".

(מישהו מכיר תקדים כזה, לרכב בן 6-7 שנים ?)

שאלות תם

מה חברת צ'מפיון המהוללת עושה כאשר הולך המכטרוניק בגיר ויש להחליף את כל הגיר ? היא שולחת אותו לשיפוץ או מורידה את הגיר,שולחת לשיפוץ ומרכיבה את אותו הגיר ?

מה עושה אותה חברה במנועי הסופרב 1800 שידועים באכילת השמן,מהיכן מביאים מנועים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון מהיום,

לאחר בירור עם המוסךשכרגע הרכב נמצא נאמר לי שהתיקון מסתכם בראש מנוע ואין צורך להחליף את כולו. כמוכן יש להוסיף את העלות של החגורה ופרטים נוספים.

לאחר שדיברתי עם המוסך הראשי ולא קיבלתי מהם שום התחייבות לקבל על עצמם אחריות עלהמקרה " תביא תאוטו נראה ונדבר עם היבואן ונראה מה ניתן לעשות עבורך"

החלטתי לתקן במוסךהנוכחי שלי בעלות כוללת של שלושת אלפים וחצי שקלים ולצלם את הכל כולל פירוט שלהמוסך על מה עשה ואיך, כמו כן במידת הצורך חוות דעת של שמאי תצורף ואלך עם הכללמוסך המורשה במידה ויכירו באחריות אבקש מהם להשתתף עימי בהוצאות ובמידה ולא נפגשבבית המשפט לתביעות קטנות.

פורסם

אתה עושה לדעתי טעות שאתה לא מתקן אצלהם, לא רק מהבחינה שלא בטוח שיחזירו לך את הכסף, גם מבחינה מקצועית (אבל זה כמובן תלוי מוסך)

אבל אם כבר קיבלת את ההחלטה זה פחות משנה

Miata ND2

פורסם

מצטרף לקודמיי, טעות גדולה.

גרור את הרכב למוסך המורשה שטיפל ברכבך עד כה, שיבדקו את הרכב ויבקשו את טיפול היבואן.

עד אז שהרכב יעמוד קצת, עדיף על הכסף שלך שיילך לפח.

פורסם

ואם הרכב יעמוד מי ישלם לו על תחבורה חליפית?

כל יום שהרכב עומד זו בעיה.

בלי קשר - תיקון של 3500 זה לטעמי קצת יקר. יש מקומות זולים יותר. המחיר כולל מע"מ?

מה כולל התיקון והאם יחליפו לך את כל הגומיות והאטמים הנילוות בסט שלייף?

שקול אם כבר אתה במוסך כבר להחליף משאבת מים ולבצע טיפול לרכב ובכך בעצם ליישר קו (למרות שהרכב לא ישן).

אלעד

פורסם

לכל היותר יקבל תשובה אחרי מספר ימים בודדים.

לדעתי בהתחשב בסכום שעל הפרק- שווה להתאמץ קצת ולנסות.

פורסם

אתה צודק עקרונית.

אבל הרכב כבר נמצא במוסך אחר. צריך לגרור את הרכב ואז להמתין לרחמי המוסך/יבואן/יצרן לדבי עלות תיקון. אם מתקנים חינם סבבה. אם לא, העלות במורשה להחלפת אטם ראש ושסתומים לא זולה. לפעמים המחיר אחרי השתתפות יכול להיות דומה או יקר מאשר במוסך מורשה.

אלעד

• תוכן חדש...