Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברקסים למאזדה 3 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כנראה שהברקסים שלי עשו את שלהם והגיע הזמן להחליף אותם,

אשמח לשמוע מה בדרך כלל מחליפים, רק רפידות? רפידות וצלחות?

מה עדיף לשים, מקורי? חליפי?

אם מישהו עשה כבר, אשמח לשמוע מחירים.

מדובר במאזדה 3 שנת 2008 מנוע 2000.

תודה רבה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

איך הגעת למסקנה שהגיע הזמן שלהם ? אחוריים? קדמיים ?

את הרפידות מחליפים בד"כ כשזה מתחיל לרדת מ- 3 מ"מ עובי.

את הצלחות יש מינימום שנקבע ע"י היצרן או אם הן התעוותו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נשמע מהקדמיים,

פשוט בלחיצה על הברקס נשמעים רעשים מהגלגלים (כמובן שזה לא היה), משער שזה הברקסים,

אני לא רוצה להגיע למצב של ברזל בברזל.

בכל מקרה יש לי טסט בשבועיים הקרובים ככה שאם אכשל אדע בוודאות שצריך להחליף (בלי שום קשר אני רוצה לבדוק),

בכל מקרה אשמח לשמוע מחירים, כמה אמור לעלות לי ואם יש עדיפות לשים מקורי.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

רפידות אתה יכול לקנות של חברה איכותית ב 100-300 שקל לסט. אין צורך לשלם על מקורי. כמובן שזה לא המחיר של מוסך אלא קל חנות חלפים ולא כולל עבודה במוסך.

את הצלחות צריך למדוד ולראות אם יש צורך להחליף.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• ספונסר פורום
פורסם

היי

ניתן להשיג אצלנו רפידות וצלחות מקוריות (סט מלא) ב-827 ש"ח להכל יחד (חלקים בלבד).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...