Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכן הביא תרנגול - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך מחתול, תתארגן על נמיה.

או כלב גדול. הרועה הגרמני שלי (ז"ל) היה תופס תרנגולות שאיתרע מזלן לברוח מהכלובים, מטביע אותן בדלי מים ויוצא להקפת נצחון מסביב לחצר עם השלל בפה.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכיר את הקולר שנותן זאפ אם כלב נובח? אולי זה עובד גם על תרנגול

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
האמת "סיכמתי" איתו שכל פעם שאני מתעורר מהתרנגול אני מתקשר אליו, הבעיה שזה פלילי (התרדה).

אתה לא מטריד אותו. אתה מתקשר אליו, להתלונן על כך שהתרנגול מפריע לישון.

פורסם (נערך)

איזה באסה זה,ליבי איתך,ואני ממש רציני.

היה לנו בשכונה פעם

כזה תרנגול הילדים קראו לו בק בק ונקשרו איליו מאד...

מה אורך חיים של תרנגול?

אפשר לנסות ''פולסא די נורא'' לזרז את הקץ

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A1%D7%90_%D7%93%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%90

תתנחם בזה שעדיף אותו מאשר את השכנה שלי שקרקור

עורב יותר ערב מהצרחות שלה..

עריכה,בדקתי כ 6 שנים בטבע.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לא מצליח להבין בשום פנים ואופן איך שכן יכול להמשיך לצפצף כשמעירים לו ככה על הטרדה.

אין לו לב?

אין לו מוח?

הביא (מי אמר שהוא רכש?) תרנגול, אמרו לו שמפריע, יאלה שחרר!

באגירה, אין איזה זוחל שיודע לטפל בדבר הזה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש מוקד עירוני. שיתקשר ויתלונן. גם אצלינו היה תרנגול שקרא מתי שבא לו. העיריה שלחה פקח והתרנגול נשלח למנגל אחר כבוד.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
תתנחם בזה שעדיף אותו מאשר את השכנה שלי שקרקור

עורב יותר ערב מהצרחות שלה.

.

הייתה לי שכנה כזאת (עברה דירה לשמחתי). אפילו שזה עדיין לא היה בתקופת הסמארטפונים, אבל בתקופה שכבר היה טלפון או שניים לכל אחד, היא הייתה יוצאת כל ערב למרפסת, והייתה קוראת לחברה שלה בצרחות אימים (זאת לא מישהי מבוגרת, סך הכל אישה בשנות העשרים המאוחרות, שנראית כמו בת חמישים).

בעיטה בביצים. רצועת טיימינג מחליקה. יאסר ערפאת. חתולה מיוחמת. מרגרינה מהסוג המגעיל. קומוניזם.

אם הצלחתם לדמיין את כל זה ביחד, אז הצלחתם לדמיין את השכנה שהייתה לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...