Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה חבר'ה צעירים, אוהבים ללכת למועדונים/מסיבות/פאבים וכמה שלא ניסיתי אני לא נהנה ולא נהניתי במקומות האלה. לא שותה בירות/אלכוהול ולא נמשך לזה.

תמיד אני מרגיש שהמקומות האלה מאוד אפלים ורועשים, וקשה מאוד לדבר שם והאווירה מלחיצה.

כולי עלמא בת"א זה הרע במיעוטו אבל גם שם לא נהניתי...

איפה אתם מבלים בסופ"ש? ערב בבית זה גם טוב, אבל לפעמים זה יכול להיות נחמד קצת לצאת ולהתאורר...

פורסם

קונה שוופס בתחנת דלק ונוסע לחוף הים לשבת באוטו.

אף פעם לא התחברתי למקומות הומי אדם.

למרות שבגילי 95% מהאנשים כבר נשואים עם ילדים, אז הם בטח יושבים בבית ורואים הפח הגדול או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תלמד לשתות:

לפחות תתחיל מבירה עדינה/מתוקה - הוגרדן מהחבית למשל או אפילו יינות אדומים "זורמים" כאלו שאין בהם יותר מידי דרמה ונחשבים מימיים.

חייך ישתנו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תלמד לשתות:

אם הבן אדם לא אוהב אלכוהול, למה לאנוס את עצמו? ועוד בשביל סם לא פחות מסוכן מהרואין וקריסטל מת'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה תקופה שהייתי שותה אלכוהול, כולל בירה (במיוחד בירה, כי בניגוד לשאר אין לזה טעם של כוהל). באיזשהו שלב הגעתי למסקנה שאני לא אוהב לא את הטעם, ולא את ההרגשה.

לדעתי לא צריך לאנוס את עצמך לאהוב משהו שאתה לא אוהב, רק בגלל שזה מקובל חברתית, במיוחד אם זה סם מסוכן כמו אלכוהול (כי גם הרואין זה טעם נרכש).

פורסם (נערך)
אם הבן אדם לא אוהב אלכוהול, למה לאנוס את עצמו? ועוד בשביל סם לא פחות מסוכן מהרואין וקריסטל מת'.

שים לב לתואר שמוצמד לי לפרופיל ותאמין לי שבתור עיראקי רוסי לא נולדתי עם בקבוק ערק ביד.

עד לפני עשור הייתי מקבל בחילה רק מריח של אלכוהול, התחלתי במסיבת רווקים עם רדבול וודקה שהקאתי את נשמתי לאחריו, אחרכך לקוקטיילים "טעימים" כאלה שרק נשים אוהבות ואז כבר לדברים שיותר אפשר לשחק עם חוזק האלכוהול בהם ולקבל משקה טעים מאוד כמו קיפירניה ומוחיטו והתקדמתי גם לשילובים של וודקות טובות (ולא נפט של פיצוציות), ערק, גין, רום.

ככה אנסתי את עצמי לשתות ודיי מהר נהנתי מכך וזה אכן טעם נרכש, עדיין אינני מסוגל לשתות ויסקי אבל כן שותה נקי ומגרגר טקילות לא מצוננות, נהנה מכל שלוק של בירת חיטה גרמנית/צכית בהירה ויין? מפרק בכיף בקבוק שלם מתוך אהבה לחומר והמשקה האהוב עלי הוא לונג איילנד שזה בקיצור 5 יחידות שונות של אלכוהול בכוס ומעליהם יחידה אחת של קולה, בלי לערבב, בלי קש.

הכל נרכש, זה כמו שלאכול משהו מסויים יגעיל אותך אך בבוא הזמן זה יכול להיות המאכל החביב עליך

ולגבי הבריאות, הכל עניין של מינון, שותה בשמחות, כל שאר הזמן אוכל וחי בריא.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

השאלה היא לא איך, השאלה היא בשביל מה.

פורסם

טעים, משכר, משחרר, מהנה וכיף גם אם יושבים סתם עם חברים לדרינק חפוז במקום להתכתב איתם בוואצפ

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)

הפסקתי לשתות אלכוהול בערך כשהפסקתי לעשן. מאז אני לא יודע מה לעשות עם כמות מטורפת של מזומנים שיש לי [emoji41]

קניתי אפילו קוביות פרווה לקורולת פאר שלי.

וגם אז לא הייתי שתיין מי יודע מה. בירה אולי פעם בשבועיים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

קודם הל אפשר לשבת עם חברים בפאב גם על בקבוק קולה. אני לא נוגע באלכוהול כשאני נוהג (גם לא כוס בירה) ואם קבעתי עם חברים בפאב או בכל מקום אחר אני ותה משקאות קלים.

לגבי מקומות, יש כל מיני סוגי פאבים ואפשר למצוא אחד לטעמך (מבחינת סוג ועוצמת המוזיקה). אם לא אז יש בתי קפה או סתם לשבת אצל חברים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...