Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-1.6 דיזל קיים כבר בארץ אצל הקשקאי והאקס-טרייל.

לפי הסטטיסטיקות שהעלו פה הסדאן שהגיעה מצויידת במנוע 1.5 דיזל, ההאצ'בק שהגיעה שנה שעברה מצויידת ב-1.2 טורבו בנזין.

בסדאן עדין קיימת אופציה ל-1.6 הישן (אותו מנוע וגיר של ניסאן ג'וק), אבל ספק אם הוא יגיע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בימים אלו אני באיטליה עם רכב שכור מסוג רנו מגאן דיזל ידנית, המודל החדש, בגרסת סטיישן.

כבעלים לשעבר של רנו מגאן דיזל ידנית, הרגשתי מיד בבית.

המנוע אותו מנוע, כושר הסחיבה של הרכב די מוכר לי והאוטו נוח בכל קנה מידה.

מעניין לציין כי מערכת המולמיטדיה מסוג R-Link תומכת בעברית גם ברכבים המשווקים בחו"ל.

פחות התחברתי לתלות המוחלטת במערכת המולטימדיה. בעיני יותר קל לכוון את המזגן דרך כפתורים פיזיים, מאשר דרך מסך מגע. במיוחד תוך כדי נהיגה.

גם לוח השעונים הוא מסך עם אפשרויות להחליף את ערכת הנושא לפי מצב הרוח. קומפורט/אקו/ספורט ונטורל.

עוד משהו שלא אהבתי זה שאין אפשרות לקבל משטח ישר ע"י כיפול הספסל בגרסת הסטיישן.

גב הספסל מתקפל, אבל המושב עצמו אינו מתרומם. כך שתמיד ישנה מדרגה בתוך המשטח.

בארץ אני נוהג בקיה סיד סטיישן, שם משטח ההטענה הרבה יותר נוח והוא מיושר כולו עד לגב מושבי הנהג והנוסע שלידו.

לדעתי זה פספוס של רנו.

פורסם
בימים אלו אני באיטליה עם רכב שכור מסוג רנו מגאן דיזל ידנית, המודל החדש, בגרסת סטיישן.

כבעלים לשעבר של רנו מגאן דיזל ידנית, הרגשתי מיד בבית.

המנוע אותו מנוע, כושר הסחיבה של הרכב די מוכר לי והאוטו נוח בכל קנה מידה.

תודה על השיתוף.

מצאת הבדלים בניהוג? החדשה מרגישה איכותית יותר?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

נראה שקר, ומה שאתה רואה הם אדי מים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראית מרשים, יהיה נחמד אם תוכל להתייחס לסעיף צריכת הדלק, נוחות, התנהגות ואיזה אבזור בטיחותי יש ברכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...