Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw ס' 1 , מרצדס a180, אודי Q2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתלבט בין שלושה רכבים, כדלקמן:

1. bmw סדרה 1.

2. מרצדס A180.

3 אודי Q2.

ראשית כל אציין כי אשמח לקבל תשובה מכל אדם ואדם עבור כל שאלה בשרשור ולא חייבים לענות על הכול.

אז דווקא רכבים אלה?

אז ככה, הכול סביב הסמל וההרגשה הפנימית שלי, אני נוסע כל בוקר מראשון לתל אביב וחזור, נכון שלחלקכם זה ישמע מוזר ומיותר אך זו תשוקתי (: .

תקציב: בהתחלה חשבתי על סך של 100,000 ש"ח אך ראיתי את ה Q2 במחיר אטרקטיבי והתחלתי לפזול.

השאלות הם אלה:

1. מה היתרון בלקנות רכב מהחנות לעומת יד שניה? אם אמצא רכב טוב אחסוך הרבה כסף, הלא כך? כמובן שבמצב זה הQ2 תרד מהפרק או שאחכה קצת.

2. האם זה נכון שירידת הערך הראשונה ברכבים אלה מגיעה לסך של 35-40K?

3. כמה אחוז הנחה הצלחתם להוציא מכל חברה (ב מ וו, אודי, מרצדס) בהנחה כמובן שאקנה חדש לבסוף (ידוע שאחרוג משמעותית מהתקציב?

(באודי נתנו לי אותה ב 180 על הכביש הדגם הפשוט ביותר)

4. למה המחירים של ב מ וו והמרצדס ביד 2 גבוהים בהרבה מהמחירון? אניני מבין זאת?

יודגש כי זו השאלה החשובה ביותר שלי בשרשור.

5. אשמח לדעת מה העלויות של הביטוחים ברכבים האלה לאדם באזור גיל 26-27 ( לא היה לי בטוח מעל ל3 שנים, כאשר היה לי רכב הוא הושבת חחחח)

6. איזה רכב אתם הייתם בוחרים?

7. אני רוצה לקחת הלוואה על מלוא סכום הרכב, מה אחוז הריבית הנמוך ביותר שהצלחתם להשיג על סכום זה ללא תשלום כל מקדמה (משיקולים אישיים אנא אל תכנסו לזה)?

8. האם אצליח לקנות רכב מהחנות בהנחה מספיק גדולה על מנת שאמכור אותו לאחר שנה כמעט במחיר שקניתי? (חלום מתוק)

9. האם אחד מהרכבים האלה ידוע בתקלות מיוחדות? או נקרא לא אמין?

חברים אשמח לכל תשובה שתוכל לסייע לי.

תודה מראש.

פורסם

לדעתי אדם שכל כך טרוד ב"כמה אחוזי הנחה" יקבל וב"ירידת ערך" יעשה לעצמו טובה אם לא ירכוש רכב חדש,כל שכן בסכומים כאלה כאשר הדרך למטרה עוברת ב-100% מימון.

פורסם

אם הייתי מספיק עשיר הייתי קונה את המרצדס. לדעתי זה ההאצ׳בק הכי יפה היום.

אם הייתי אתה לא הייתי מחפש חדש אלא הולך לטרייד אין כלמוביל בפתח תקווה וקונה מהם רכב כזה מיד 2 עם מימון.

אני לא יודע מה השיקול לקנות רכב כזה לשנה ולהפסיד המון כסף במכירה אבל זה כבר שיקול שלך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אל תחלום שאתה יכול "לדפוק את המערכת" ולמכור ביותר ממה שקנית, סביר להניח שזה לא יקרה.

לגבי הלוואה, מאוד תלוי מי אתה ומה המצב שלך בבנק אבל אם המצב טוב אז הלוואה בריבית פריים או פריים מינוס חצי זה דיי אטרקטיבי היום, במבצעים נקודתיים אפשר לתפוס גם הלוואות בלי ריבית בכלל עד סכומים מסויימים.

פורסם

1. היתרון הוא שאתה יודע בדיוק מה עבר על הרכב, היכן ואיך טופל. ברכב חדש הסיכוי לתקלות נמוך והן מכוסות באחריות היצרן. גם ההרגשה לנהוג ברכב חדש היא אחרת, יש אנשים שזה מאד משמעותי להם.

2. לדעתי אפילו יותר, תלוי בדגם.

4. כי אנשים חיים בסרט. יש הבדל בין מה שמבקשים למה שמקבלים בסוף. חלק מהדגמים היותר מוצלחים יקבלו יותר מהמחירון במידה והרכב במצב מעולה, ולפעמים על השקעות נוספות.

7. רעיון רע, תשאל בבנק שלך, אם הם לא מוכנים לתת הלוואה בתנאים טובים (פריים פחות חצי או פחות) אז כנראה זה רעיון עוד יותר רע.

8. תמשיך לחלום, עם קבלת הרכב ועוד לפני שנסעת עליו סנטימטר כבר ספגת 10-12% ירידת ערך משם זה רק ממשיך למטה.

תתחיל לחסוך כשיהיה לך מספיק כסף אז תממש את החלום.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אם אין לך היסטוריה ביטוחית כלל ב3 השנים האחרונות המחיר של הביטוח יהיה אסטרונומי על רכב שכזה(יכול להגיע בקלות ל5 ספרות לשנה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

השוואה בין Audi A3, BWM Series 1, Mercedes A Class.

Q2 זה למיטב הבנתי A3 מוגבהת, אז צריך להיות רלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי Trilandian

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...