Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על מהירות לתייר- שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מקרה שקרה לי בחודש האחרון ודובר עליו היום.

נניח ומגיע תייר כלשהו לארץ לתקופה מסוימת.

הוא משכיר רכב מחברת השכרה.

במהלך שהותו בארץ הוא נתפס על מהירות מופרזת שדורשת ע"פ החוק שלילת רשיון+קנס כספי.(מהירות גבוהה מאוד)

את הקנס הוא ישלם (כרטיס אשראי כפיקדון אצל החברה המשכירה):twisted:

אבל מה לגבי השלילה?

זימון כלשהו למשפט? (אם בכלל :? )

איך עובדת הפרוצדורה במקרים כאלה ומה קורה שהתייר הולך לשהות בארץ כ-3 שנים:

האם בתקופה הזאת הוא מקבל נקודות? שלילה? וכו'....

תודה לעונים.

אמיר.

פורסם

רשיון מחו"ל לא תקף למשך 3 שנים בארץ.. הוא תקף לתקופה של חצי שנה ברציפות.. ואח"כ צריך להוציא מעין רשיון מקומי במשרד הרישוי.

אני לא יודע איך זה בארץ - אבל בחו"ל מקבלים רק קנס, כיוון שהרשיון הוא לא רשיון מקומי אין למשטרה שם זכות לשלול את הרשיון הנהיגה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מניסיון :

1. רק קנס במקרה של דוח מצולם שמגיע לחברת ההשכרה .

2.במקרה ששוטר עוצר אותך אתה מוציא דרכון זר + רשיון זר , השוטר שואל "אין לך רשיון ישראלי ?"

אתה עונה לא , השוטר חושב על כמות הטפסים שיש לו למלא עכשיו מתיאש ומשחרר אותך בחיוך של - דפקת את המערכת !

שני המקרים הם מנסיון אישי ...

בנוגע לתוקף הרשיון - התייר מתכוון לשהות ברציפות שלוש שנים או לצאת ולהכנס כל כמה זמן ?

אם הוא יוצא ונכנס ולא משנה את הסטאטוס שלו במשרד הפנים לתושב ארעי אז לא אמורה להיות בעיה להשאר עם הרשיון המקורי שלו .

פורסם

אפרופו הרכב שבתמונה שלך, כשאשתי היתה עוד תיירת בארץ היא נעצרה פעמיים על מהירות ברכב שהיה לי אז (פיאט קופה) והקנס ניתן ושולם ללא נקודות וקוזז מתקציב ההנעלה שלה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בטוח שכל שוטר מעדיף למלא טפסים עם בחורה בפיאט קופה מאשר עם גבר ביונדאי גץ מהשכרה ....

אבל העיניין הוא להתיחס כאילו אתה תייר בארץ ולא שאתה עומד להשאר ולשלם את הקנס.

דרך אגב בהונגריה תפס אותי שוטר על 174 בדרך של 70 קמ"ש וביקש רישיונות - בחיוך נתתי לו את הרשיונות והוא נתן לי קנס של 200 ש"ח שזרקתי מיד כשהוא סיים למלא את הדו"ח - אין למדינה זרה כמעט סיכוי לגבות דוחות תנועה מתייר אלא אם כן הרכב הוא מהשכרה .

בצ'כיה אני רק נותן את הרישיון ואומר שהדרכון במלון או משהו וככה הם אפילו לא עושים בדיקת אלכוהול ...

פורסם
אין למדינה זרה כמעט סיכוי לגבות דוחות תנועה מתייר אלא אם כן הרכב הוא מהשכרה .

הייתי חושב פעמיים במקומך.

אמנם אין להם מה לעשות לך כשאתה בארץ (חוץ מלשלוח לך כפל קנס בדואר...) - אבל אם אי פעם תחזור לשם אתה עלול למצוא את עצמך במצב לא נעים ועלול להיות מחוייב בקנס+רביות פיגורים וכו'.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כבר נכנסתי מאז פעמיים להונגריה ולא התענינו לא בי ולא בדו"חות שלי ...

אני חושב שהם מודעים לבעיה הזאת והם קצת בבעיה איך לפתור אותה - לתת רישום על כל מספר דרכון שחייב כסף זה אומר שכל מי שנכנס לאותה מדינה יצטרכו לבדוק את הדרכון שלו במחשב - במעברים היבשתיים באירופה זה קצת מסובך . בארצות הברית אני מאמין הייתי נזהר הרבה יותר אבל באירופה שלא בודקים בכלל דרכונים בין המדינות כבר זה די מתבקש ...

פורסם

כפי שזכור לי, בחלק מהמדינות בארה"ב, אתה משלם את הקנס לשוטר, במעמד מתן הדו"ח. במידה ואתה לא יכול לשלם, הם עוצרים אותך עד שאתה רואה שופט תורן (עניין של כמה שעות).

מוטי - תקן אותי אם אני טועה.

צבי

פורסם

מעניין אם השיטה הזו לא פותחת פתח ל"תשלומים במזומן ללא רישום וללא נקודות" :wink:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

QUOTE=wil]מעניין אם השיטה הזו לא פותחת פתח ל"תשלומים במזומן ללא רישום וללא נקודות" :wink:אצל האמריקאים אני לא יודע אבל במזרח ארופה זה מאוד מקובל שהשוטר שואל אותך איך אתה מעוניין לסגור עניין - "עם קבלה או בלי ..."

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

QUOTE=ender v]במזרח אירופה זה מאוד מקובל שהשוטר שואל אותך איך אתה מעוניין לסגור עניין - "עם קבלה או בלי ..."מקובל ביותר

באוקראינה חופשי

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

באוקראינה אתה פשוט מושיט את הדרכון כאשר שטר של 10$ מציץ ממנו.

בד"כ השוטר יגיד לך יפה שלום ויציע לך לחזור לבקר שוב...

אבל יש מנייקים. ואז אתה נאלץ לשלוף עוד 10$.

מניסיון...

:-D

עריכה:

נ.ב - הייתי אז בן 17 ועוד לא היה בידי רשיון

אבל שוב, אף אחד גם לא שאל אם יש לי...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
באוקראינה אתה פשוט מושיט את הדרכון כאשר שטר של 10$ מציץ ממנו.

בד"כ השוטר יגיד לך יפה שלום ויציע לך לחזור לבקר שוב...

אבל יש מנייקים. ואז אתה נאלץ לשלוף עוד 10$.

מניסיון...

:-D

עריכה:

נ.ב - הייתי אז בן 17 ועוד לא היה בידי רשיון

אבל שוב, אף אחד גם לא שאל אם יש לי...

בג'מייקה יש את אותו העניין, אבל שם אם אתה שם 10 דולר לשוטר, אחרי 2 קילומטר יעצור אותך עוד אחד כדי שתיתן לו גם (יש להם מכשיר קשר מן הסתם לדווח עליך) וככה הלאה והלאה יסחטו ממך הרבה דולרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כנ"ל ברוסיה ואוקרניה...איזשהו רכב יוקרה שהוא זר ולא מקומי..יעצרו אותו ויתנו לו "דוח" כמה פעמים ..

ברוסיה לשוטרים יש ניסיון,הוא לוקח לך תרישיון,עושה לך תנועות נו נו נו...ובזמן הזה שולף תכסף בלי שאף אחד מסביב ישים לב.

• תוכן חדש...