Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שפעם היו 2 מוטות ברזל לאורך הרכב ועליו היו מרכיבים את מרכב הרכב.

במידה והיה טנדר/משאית, אז היו שלבים לאורך 2 המוטות וזה היה נקרא שלדת סולם.

היום הרובוטים לוקחים יציקות אלומינים מלחימים אותם, בעצם כל הרצפה זה ״השאסי״.

תקנו אותי אם טעיתי.

ואם כן, אנא למדו אותי איפה טעיתי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

הרצפה, קורות בין החלונות,קורה מעל החלונות הם גם חלק מהשלדה.

אם אני לא טועה פורד לפני כמה שנים שיווקו את האוורסט שהייתה עם שלדת סולם.

סוזוקי ג'ימיני עדיין נמכרת באותה תצורה כמו ב2003 עם שילדת סולם

אני מניח שטנדרים ורכבי עבודה חלקים מיוצרים עם שלדה סולם

אם אני לא טועה בהגדרה השלדה שאתה מדבר עליה נקראת שלדה אחודה

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

מה שאתה מכנה שלדה של פעם זו שלדת סולם שהיום נפוצה ברכבי שטח וברכבים מסחריים וגם כאן הולכת ונעלמת לטובת תצורת מרכב אחוד בו השלדה ומעטפת הרכב הן חלק אחד העשוי מפחים מכופפים ודקי דופן.

פורסם

ברכבים פרטיים אין שום הצדקה לשלדה נפרדת.

ההיפך, שלדה אינטגרלית מאפשרת ליצרן לבנות רכב קל יותר, עם מרכז כובד נמוך יותר, ולתכנן אזורי קריסה, מה שלא היה קיים בעידן שלדה נפרדת.

החיסרון - רכב פחות עמיד במקרה של תאונה או חלודה קיצונית, שאפשר להחליף/ליישר שלדה או בודי בנפרד, ולגלגל את האוטו בחזרה לכביש, איפה שהוא ימשיך להפחיד עוברי אורח (לא לשכוח להעביר שטיפה עם צינור בפנים אחרי שהוצאת את הנוסעים שמתו בתאונה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...