Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה על אחד ממרכזי השירות של פז'ו בתל-אביב (או ממי להתרחק...), עבור הטיפול השנתי הראשון של הרכב.

באתר שלהם מצויינים שלושה מקומות: מוסך הוד (בית אלפא 6), מוסך ב.ג 2000 (מרדכי אנילביץ 44) ומרכז שירות ליטל (אחים מסלאויטה 8 ).

תודה מראש!

פורסם (נערך)

יש פה פורום בעלי מקצוע . חפש שם מידע על כל אחד ותחליט.מראש אציין שהדעות חלוקות.

לחלופין, בתל אביב יש כמה מוסכים צרפתיים (לא מורשי יבואן) מהטובים בארץ. חלקם חברים פה בפורום.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

בתקופת האחריות אני לוקח למורשה רק אם יש תקלה ברכיב שבאחריות (למשל רדיו). אבל טיפול רגיל :ממש לא. אני הולך למוסך מומחה ומקפיד על חלפים מקוריים בלבד ורק לפי הספר.

אם יש ריקול אז צריך להגיע למורשה.

בשאר המקרים: כל אחד יעשה מה שבא לו.

אין באמת מניעה חוקית.

הרבה פה אמרו שכדאי לטפל כל הזמן במורשה כדי שאם תצא מאחריות אז שיתחשבו בך (עלק רצון טוב). ראיתי לא מעט מקרים בהם ההנחה שגוייה מיסודה והיה צריך לשלם והרבה.

לפעמים "מתחשבים" אבל העלות הסופית יוצאת יותר יקר מאותו טיפול במוסך גבע למשל.

קצת מזכיר את שבוע הספר שנותניים הנחה פיקטיבית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לי יש נסיון רב עם מוסך ליטל והם בהחלט מומלצים.

מאחר וטיפול ראשון הוא זול, האפשרות לחסכון בבחירה במוסך לא מורשה היא זניחה, ולטעמי לא שווה את הסיכון שייגרמו בעיות במימוש האחריות. בעיות לא בהכרח משמען שלובינסקי יסרבו לקחת אחריות, אלא שתצטרך להוכיח שהטיפול שביצעת עומד במפרט היצרן במלואו.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...