Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מצטער מראש על האורך)...

אז תדעו שגם אלו שנוהגים במהירות - הם אלו שצריכים לדעת לנהוג כמו שצריך.

ועכשיו הסבר-

דבר ראשון אני נמנה על אלו.... אבל חבר'ה - יש גבול! שטויות אני לא עושה- אני אוהב לנהוג- כן, מהר , לעשות קצת סללומים אבל הכל בשיקול דעת נבון ודי מקצועי לפי דעתי. לא עובר באדום עוצר בעצור כמו שצריך וכשצריך...

ועכשיו הסיפור שהביא אותי לכתוב את זה-

לא רחוק מהבית שלי ברמזור שאני עומד בו בערך כל יציאה עם האוטו מהבית- אני עומד ראשון. מאחורי שנייה לפני שהרמזור מתחלף לצהוב(צהוב!) אני כבר מתחיל לגלוש כי אני מכיר את הרמזור על השנייה.. ומי אם לא חצוף אחד עם יונדאי אקסנט לבנה מצפצף לי לנסוע יותר מהר !!! וחבר'ה אני עם יונדאי קופה!! אוטו לא כל כך איטי ואני אחד שלוחץ על הדוושות... ולהזכיר האצתי כבר לתוך הצומת בצהוב.... טוב נמשיך- הבנאדם הדפוק הזה נצמד לי לתחת כל הפנייה שמאלה ועוד 30 מטר לאחר הפנייה. הכביש הוא חד סטרי עם 2 נתיבים.. אני מאיץ מהר לא בגללו אלא שככה אני נוסע..(לא באיטיות מרגיזה אלא האצה מהירה) והדפוק צמוד אחריי מצפצף ונצמד! עכשיו תבינו... למה הראש כרוב הזה רואה שהרכב ממולו מאיץ מהר וכבר עובר על החוק (כביש של 50 רבותי....) כבר הייתי על 60 קצת לאחר הפנייה מהרמזור... ועוד האצתי ולמה הדפוק הזה לא יכל לעבור לימיני במקום לנשק לי את הפגוש!!!??? ולהאיץ כאוות נפשו עד הגיהינום?? כל כך קשה לעשות את זה???

אני למשל - נוסע כמעט תמיד בשמאלי- מאד מהר.. כאשר אני רואה רכב שנוסע לפניי אני שואל את עצמי להיות דפוק בשכל ולהתקע מאחוריו? להתעצבן תוך כדי? לעצבן גם אותו? ולאבד מהירות וזמן? מאשר לעבור בקלילות לימני ולאחר שעקפתי לחזור בקלילות לשמאל..?? כל כך קשה. או שעדיך לצפצף להבהב כמו מטורף.?

מי מאיתנו לא אוהב לנסוע מהר??? אבל לא החוכמה לדעת להאיץ (ועוד באקסנט) , החוכמה היא לדעתי לעבור על המהירות (והחוק) אבל בהשתלבות חכמה בכביש תוך מינימום הפרעה לזולת כשיש מוצא! והכביש היה פנוי לחלוטין!. אז תגידו אתם ? דפוק או לא דפוק??

פורסם

תסלח לי, אבל אתה הדפוק פה.

הנתיב השמאלי הוא לעקיפה בלבד וזה שאתה נוסע בשמאלי ומפריע לאנשים לעקוף עושה אותך לסוציומט הדפוק, לא את הנהג שמאחוריך.

הוא לא צריך לעקוף אותך מימין ולהסתכן בדו"ח! עקיפה מימין איננה חוקית!

זה שאתה נוסע במהירות החוקית (כן או לא) או מעליה בנתיב השמאלי לא נותן לך בעלות עליו.

תן לבנאדם שמאחוריך לעקוף - תעבור לנתיב הימני ותיסע שם כמה שאתה רוצה ובאיזו מהירות שבא לך.

אני מקווה שאתה יודע לנהוג יותר טוב משאתה מכיר את חוקי התנועה :mad:

פורסם

חשבת שיכול להיות שקרה לו משהו והוא היה צריך לעבור

אני למשל - נוסע כמעט תמיד בשמאלי- מאד מהר..

מה אתה חושב שאם אתה נוסע זה אומר שהנתיב השמאלי מיועד לך - לא!!!

אין שום סיבה שאתה תיסע בו באופן רציף ואילו רק לצורך עקיפה ו\או פנייה שמאלה. :?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני סולח - וחשבתי שכזאת תגובה תגיע... אז רועי תקשיב לי טוב- אני נהג עם 3 עיניים על כל מראה ו2 במראה העליונה קבוע!

אני יודע לנהוג ויודע שעקיפה מימין היא דו"ח. כשאני רואה רכב (לא משנה המהירות שלי) כשאני בשמאלי.. עוד לפני שהוא מגיע (גם עם אני על 120 -130) אני מתעופף מהנתיב ימינה... (ראה ערך תרבות נהיגה והשתלבות בתנועה - לא רק שלך).

אז הינה פירוט - הפנייה שמאלה (נתיב אחד)- נכנסת ל-2 נתיבים) הפנייה עצמה מחייבת אותך להכנס לשמאלי - רק לאחר מכן אתנ יכול לעבור ימינה. מה שהייתי עושה ועשיתי (זה רמזור שאני תמיד שם) עובר ימינה! אבל הדפקט היה על הסאן רוף שלי עוד בסיבוב!!!

אין בסיבוב לאן לפנות ימינה!

לא מרגיז?

אז תנסח הודעה מחדש! מקווה שהבהרתי יותר טוב עכשיו!

פורסם

כולכם חוצפנים!!!!!

יש לו FUCKING יונדאי קופה!!!!!!!!!

למה שיסע בימין???????

:shock:

אח שלי גיבור, אתה פשוט חמור! (רק בשביל החרוז...)

הבנאדם נוסע בשמאלי=רוצה לעקוף.

אתה נוסע בשמאלי=כי נוח לך...

גבר, אתה החוליה החלשה! שלום!

:-)

פורסם

לדניאל קשה התפיסה!

לא קראת כמו שצריך - לבינאדם היה לאחר שנייה (שבא לא ניתן לעבור באופן תקין מהשמאלי לימני במיוחד בסיבוב מהיר) יכל (במקרה ולא חשב על דו"ח) לפנות לימני בטירוף שנסע להאיץ לבית חולים הקרוב! אם קרה לא משהו לא הייתי מאשים אותו עם היה נוסע עליי במקרה חירום... אבל הקללות בליווי פנטומימה ברמזור לאחר מכן פוסלים זאת!

פורסם
תסלח לי, אבל אתה הדפוק פה.

הנתיב השמאלי הוא לעקיפה בלבד וזה שאתה נוסע בשמאלי ומפריע לאנשים לעקוף עושה אותך לסוציומט הדפוק, לא את הנהג שמאחוריך.

הוא לא צריך לעקוף אותך מימין ולהסתכן בדו"ח! עקיפה מימין איננה חוקית!

זה שאתה נוסע במהירות החוקית (כן או לא) או מעליה בנתיב השמאלי לא נותן לך בעלות עליו.

תן לבנאדם שמאחוריך לעקוף - תעבור לנתיב הימני ותיסע שם כמה שאתה רוצה ובאיזו מהירות שבא לך.

אני מקווה שאתה יודע לנהוג יותר טוב משאתה מכיר את חוקי התנועה :mad:

WORD :mm_yeah:

פורסם

אין לי מה לנסח הודעה מחדש, בטח לא כשאתה כותב משהו כזה:

אני למשל - נוסע כמעט תמיד בשמאלי- מאד מהר.. כאשר אני רואה רכב שנוסע לפניי אני שואל את עצמי להיות דפוק בשכל ולהתקע מאחוריו? להתעצבן תוך כדי? לעצבן גם אותו? ולאבד מהירות וזמן? מאשר לעבור בקלילות לימני ולאחר שעקפתי לחזור בקלילות לשמאל..??

תקרא ותפנים:

אתה ס-ו-צ-י-ו-מ-ט.

אתה נוסע להנאתך בפאקינג יונדאי קופה שלך (אני רוטט מהתרגשות... יונדאי קופה, סחטיין! :lol: ) - ולא שם ז*ן שמאחוריך יש מישהו שרוצה לנהוג יותר מהר ממך.

למי אכפת ש"אתה כבר על 60"?! הוא רוצה לסוע 70, תעוף מהשמאלי!

תפסיק להיות סוציומט ותנהג כמו בן אדם, בנתיב הימני.

כשצריך לעקוף - עוברים לשמאלי וחוזרים לימני בתום העקיפה (גם תאותת בבקשה, אם קורי העכביש על הידית איתות שלך לא ימנעו את זה).

ועוד האצתי ולמה הדפוק הזה לא יכל לעבור לימיני במקום לנשק לי את הפגוש!!!??? ולהאיץ כאוות נפשו עד הגיהינום?? כל כך קשה לעשות את זה???...

...מאשר לעבור בקלילות לימני ולאחר שעקפתי לחזור בקלילות לשמאל..??

לא עוקפים מימין ו"חוזרים לשמאלי"!!! :mad:

למקרה שלא הפנמת מקודם:

אתה ס-ו-צ-י-ו-מ-ט.

מצטער על הטון ה"מעט" תקיף - אבל אתה פשוט דורש את זה.

אתה ושכמותך פשוט מביאים לי את הסעיף על הכביש.

פורסם

לקשי תפיסה 2 ARIEL - אין שום קשר לכבוד - הקשר הוא שנהג כחוק- כמו שרועי צוקרמן שומר על חוק לא לעקוף מימין שקשה לי להאמין שלא עשה זאת בחייו... ומה על ההצמדות הנ"ל?? אין דו"ח על זה או ש 21 - 22 זה מאיות??? כשמישהו נצמד אליך ככה ללא סיבה בנתיב אחד כשאתה מאיץ ברמזור בצהוב! (והאצתי למען השם לא האטתי אף אחד). אין כל סיבה לכבד אותו בפנייה לימין! במיוחד שהכביש כולו היה פנוי!

ולא מדברים על זה בכלל- הפלצנים למינהם תשכחו שנייה מכבוד לבעלי יונדאי קופה וחוקים יבשים- אני דברתי כל תרבות נהיגה של כלל חובבי ההגה - דובר על הקושי המוזר שהיה לבינאדם לעבור נתיב אלא התעקש להוריד אותי מהכביש (ושוב, עוד בפנייה!!!!!!!!!!!!)

לא הספקתי בכלל להכנס לנתיב מהצומת! הכניסה היא לשמאל בלבד- לאחר מכן ניתן לפנות ימינה.

פורסם

גם אחרי הפנייה לא זזת.

מה, תצא פראייר ותיתן למי שנמצא מאחוריך לעבור?! שהוא יזיע!! שיעבור מימין.

אחלה גבר :roll:

מלבד זאת, אני מאוד מקווה שפעם אחת שתגלוש בצהוב לאמצע הצומת כמו שאתה "תמיד עושה כי זה מטר מהבית ואתה גב-גבר", לא תכנס בך משאית או איזה אופנוע שגנב את האדום.

(אה, כמעט שכחתי - תיסע בנתיב הימני! :mad: )

והאצתי למען השם לא האטתי אף אחד

אז מה אם האצת?! עובדה שהוא נדבק אליך - משמע - הוא מהיר יותר ורצה לעבור ואתה היית תקוע לו בנתיב.

כבוד ליונדאי קופה הא? מה עם כבוד לאנשים אחרים שמשתמשים בכביש איתך קודם? :x

פורסם

שאלה לרועי....

אתה נוסע בשמאלי - נגיד על 120 ... בכביש שמותר לנסוע 90... 2 נתיבים בלבד ,זקנה שצריכה לפנות בסוף הכביש שמאלה הביתה החליטה שהיא 20 ק"מ לפני צריכה להתכונן לפנייה ומתיישבת לה על השמאלי(לא לעשות דווקא - לה אין יונדאי קופה)..... היא נוסעת 70 קמ"ש... מה אתה עושה??? נוסע אחריה 70??? הרי אתה לא עוקף משמאל??? הוא שאולי אתה מתקשר למשטרה שיבוא לדפוק דו"ח לזקנה מבת-ים?? תגיד את האמת אתה נשאר בשמאלי???

אם כן אז בהצלחה בהמשך ופה נסתיימה השיחה...

דרך אגב אני משמתמש קבוע באיתותים וגם בכל המראות! בטיחות לפני הכל- ואני לא צוחק.

אל תקבע דברים לא נכונים שאתה לא יודע כדי לחזק את דבריך- תנהל בבקשה ויכוח הוגן!

פורסם

א. אני לא נוסע 120, אני נוסע 89 קמ"ש בדיוק כדי שלא יגידו שנסעתי נגיד 90.5 קמ"ש כי אני מפחד לקבל דו"ח וחושב שחוקי המדינה הם קו לבל יעבור.

ב. או שלא.

ג. תלוי במצב - עקיפה מימין היא הברירה האחרונה. אם הגברת המגונדרת נוסעת בנתיב השמאלי והפנייה שלה בעוד 20 ק"מ (קרי - היא לא מאותת אפילו עדיין), אני אהבהב לה שתעבור נתיב וזה מה שיקרה.

אם אחרי זמן ממושך היא מסרבת לעבור לימני (וזה הרי קורה רק עם אנשים כמוך, לא סתם אנשים ששכחו לחזור לימני) - אז ורק אז אני אשקול לעבור מימינה.

רק סוציומטים נדבקים לשמאלי כאילו אבאל'ה קנה להם אותו.

אנשים נורמלים פשוט זזים לימני.

אני בטוח שאתה נוהג בשמאלי גם כשיש 3 נתיבים או ישר עובר לשמאלי ברגע שאתה משתלב לכביש כדי שאף אחד לא "יגנוב" לך אותו וחס וחלילה לא יעקוף אותך.

הרי עם כל הכבוד, למי מותר לעקוף יונדאי קופה ועוד משמאל? :lol:

פורסם

לא יודע מה איתכם,

אבל אותי דווקא נורא הצחיקה העובדה שנהג עם יונדאי אקסידנט הצליח להידבק לו לזנב ...

כנראה שיש לך עוד דבר או שניים ללמוד בנהיגה (חוץ מאשר להדביק את הדוושה לרצפה).

נ.ב. - הקופה שלך היא מהסוג האוטומטי ששווה יותר, נכון ??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

דני G.

פורסם

ל-DANNY G - אני לא ירד לקטנות אבל את האוטו שלי לא האצתי אפילו לא ה-3/4 ..

הוא מצידו פתח את האוטו... אבל לא מדובר פה בפתיחות או בהאצות-- תקרא על מה ההודעה...

(היא הילוכים- 8.6 למאה...) נאה, לא מספיק היום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...