Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מזדה ספיריט שנת 2008 יד 1 מזוג מבוגרים קילומטר נמוך....

עשיתי בדיקה לרכב ואשמח לשמוע את דעתכם המקצועית חברים

בגדול הבוחן אמר לי השילדה נקייה מנוע תקין וגיר תקין

היה מכה בצד שמאל של הרכב ומקדימה לא יודע ממה עשו צבע אבל הכול נשאר מקורי רק צבע עשו כולל בדלתות

ישנו שיפשופים בטמבונים וזהו בגדול...

כמובן צמיגים להחליף את כולם משנת 2011....מצבר מסוף 2015 אמרו להחליך גם לי הוא נראה חדש...

מה דעתכם חברים

20170217_164323.jpg

פורסם

הזוג לא היו נהגים מוצלחים במיוחד ככל הנראה , הרכב עבר תאונת פח כמעט בכל צד אפשרי(דלתות,כנפיים,מכסה מנוע הוחלפו),

הנזק מבחינה בטיחותית לא גדול - אבל מבחינה מסחרית בהחלט גורר ירידת ערך.

בכל מקרה רכב שכזה לקחת לבדיקה במכון בדיקה(בן 9 כבר) היא לא רצינית - כמות הכסתחים שיש בדוח היא ענקית ולא משקפת את מצב הרכב ככל הנראה(מסיק מזה שהבוחן אמר שהרכב במצב טוב אבל כתב המון הערות בכל אחד מהסעיפים).

המלצה שלי,

לך למוסך שאתה סומך עליו או מכיר ותעשה בדיקה אצלו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי לא במקום שמצבר בן שנה וחצי מוגדר "מצבר ישן", ו"רעשים בזמן נסיעה" שזרקו שמה כדרך אגב בהערות הכלליות זה בכלל יפה.

שמע יש המון המון כסת"חים שמה ולא בטוח שאפשר בכלל להתייחס לבדיקה הזאתי מרוב דובים לא רואים את היער.

אישית הייתי מסביר לבעל הרכב את הסיטואציה שנוצרה, ואומר לו שאתה לא רוצה לפסול את הרכב על כל הסלט ביצים שכתבו פה, תקחו למוסך כללי שאתה מכיר וסומך עליו (עדיפות לזה שהולך גם לטפל ברכב) וגם לבסוף תקח ממנו הערכת מחיר תיקון כל הפאקים שהוא מוצא.

גם אם אתה והמוסך ביחסים קרים בדיקה כזאת מקסימום תעלה לך מאה-מאתיים שקל, לרוב בכלל לא יגבו על זה כסף אבל זה תלוי אתה ומערכת היחסים שלך עם המוסכניק שלך - מבט שלו, וחוות דעת שלו - סביר שתיהיה שווה לך יותר מהסכום הזה. וגם יהיה לך משהו עם ערך שתוכל להתמקח איתו כדי להוריד במחיר.

פורסם

אחי הכול מקורי ברכב לא הוחלף כלום רק עשו צבע....

כמו כן חוץ ממכות ושריטות חיצונית וקוסמטית הרכב נוסע מצויין הסלון שלו במצב חדש חדש כמו רכב שיוצא מהחנות

כמו כן הקילומטר של הרכב הזה 54 אלף בלבד.

לדעתך לא שווה לקחת את הרכב?

פורסם

קוסמטיקה זה לא סיפור היום ,הרכב הוא מאזדה מנועים הידועים באמינותם.

ממליץ להכנס למוסך שמכיר שייתן הערכת מחיר אם יש ליקויים מכניים כלשהם,מכוני בדיקה הם מכוני כסת"ח גם אם תביא רכב שקרעו את הניילונים הם יכתבו רעש משרשרת או רצועת תזמון הזעות נזילות וכו... שלדה נקייה

יאללה העברת בעלות ותחליף צמיגים זה קריטי

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

"גם אם תביא רכב שקרעו את הניילונים הם יכתבו רעש משרשרת או רצועת תזמון הזעות נזילות וכו... שלדה נקייה"

לא יודע מאיפה השתרשה בחלק מחברי הפורום התיאוריה הזאת, אבל בשני הרכבים הקודמים של ההורים שנמכרו ובקליאו שהייתה לי זה לא נכתב בטופס הבדיקה ועלו לכאן גם בדיקות ללא זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני בדעה של אריק,לא בדיקה טובה בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה בדיוק גמור ברכב?? אריק אשמח לשמוע ממך

חוץ מאותם הדברים שיש להחליף כמו צמיגים וכו....

האוטו יד ראשונה מטופל במורשה + קילומטר נמוך מאוד....

אז מה לדעתך לא טוב ? אז עשו צבע אוקי הכול נשאר מקורי

יש את העיניין של הצמיגים מובן יש להחליף עוד איזה מסנן שמן....

המצבר בסדר נבדק....יש פגיעות/שיפשופים על הטמבונים....

פורסם

יש מים בתא המטען,אולי בגלל המכה זה לא תוקן טוב ואז בחורף יהיה לך שם אקווריום,מה תעשה עם זה?

מה הבעיה במערכת המגבים?

צמיגים צריכים החלפה,הרכב עבר תיקונים כמעט מכול צד,אולי לא חיברו את פילטר שמן טוב כי יש משם נזילה,יש גם את עניין הגשר האחורי שאני פחות מבין מה זה.

קיצר,רכב עם ק"מ טוב אבל חוץ מזה אם תאונות ומצב כללי לא מזהיר.

אבל גם אם יורידו לך במחיר,עניין המים מאחור כאשר עוד צוין שהייתה פגיעה מאחור ויש כמות מים גדולה,אין מה לעשות עם זה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי אני יענה לך לגבי הבעיה של המגבים זה רק להחליף מגבים חחחח הם קרועים

לגבי המים מאחורה כנראה חדרו אבדוק זאת גם במורשה

לגבי המכות זה קוסמטיקה סהכ...

הרכב מטופל במורשה יש היסטוריה.

המנוע תקין הגיר מעולה...מה עוד ? חשוב

פורסם

ואם התיקון פחחות לא טוב,מה תעשה עם זה?

בדקת כמה ירידת ערך יש לרכב?

פורסם

מים בתא מטען יכולים להיגרם מפנס שבור שבגללו חדרו המים(קרה לעמית לעבודה ברכב ליסינג) או מנזק רציני יותר, צריך לראות איך זה לנקות את זה(סיוט). בכל מקרה הרכב לא במצב מושלם - רחוק מזה.

לדעת את המצב המכאני האמיתי אתה צריך להגיע למוסך ולא להסתמך על הבדיקה, ככל הנראה יגלו גם שמה תיקונים שונים ומשונים(מדובר ברכב בן 9 שנים בכל זאת).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ואם התיקון פחחות לא טוב,מה תעשה עם זה?

בדקת כמה ירידת ערך יש לרכב?

מה זאת אומרת תיקון פחחות לא טוב?

שוב האוטו נראה נקי ישנם חלק מהדברים כמו שציינתי כמו שיפשופים בטמבון שריטות קלות אממ וקצת קילופי צבע...זה בגדול אין יותר מזה

לגבי המים ששאלת המים נכנסו דרך הפנס מאחורה לדעתי

בכול אופן אני יעשה את מה שאמרו לי פה וזה לקחת את הרכב למוסך מורשה כדי שיבדקו

אבל שוב לקחת רכב ולהביא למוסך ולהראות להם את הטופס זה פשוט חלום של כול בעל מוסך הוא ישר דוחף דברים שלא צריך והוצאות גדולות....

פורסם

אולי המים נכנסים מהפנס ואולי בגלל שתא המטען לא יושב טוב.

• תוכן חדש...