Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למציעי ה500ABARTH אני חייב לציין שהיא נראית מדהים וגם ביד 2 יש כמה רכבים שנראים מעולה, הבעיה שנראה לי במושב האחורי אתה צריך להיות קטוע רגליים, מישהו יכול להעיד על כך שיש מספיק מרווח ברכב ?

208 gti היא טורבו 200 כוח סוס

אוקי, קודם כל זה טוב לדעת כנראה שהם הלכו לאותו הכיוון של RS

1.6+T אני מניח, לא?

אני אתחיל לחפש קצת עליה ואבחן בקרוב את הרכב

לא מבין הרבה בספורטיביות, אבל מהמעט שכן:

1. אני מכיר מאוד מקרוב מישהו שמחזיק פונטו אבארט, בינתיים ללא בעיות מיוחדות, אז הנה עוד אקזמפלר סביר לאוסף (כבר מעל שנה). שיוציא אותה למכירה :lol:

2. ה-208 gti היא כמובן מוגדשת, עם מנוע 1.6 בגרסת ה-200 או 208 כ"ס. לא יודע כלום לגבי הגרסה הזו, אבל הגרסאות הישנות והחלשות יותר שמותקנות ברכבים פחות ספורטיביים לא היו מוצלחות (חפש thp156). מצד שני, יכול להיות שדוקא הגרסאות החזקות אמינות יותר. אם זה מעניין אותך הייתי בודק עם מוסך מתמחה (גבע, אורן, שאפט).

אני אמנע מדיבה, לא היה לי ניסיון טוב עם גבע, ניצן משאפט מקצוען ומדבר לענין בלי מריחות וסיפורים מאוד אוהב לטפל אצלו ברכב גם אם הם לא מקונצרן PSA

מנסיון ברנו הבעיה היא לא המנוע, המנוע אמין מאוד וחזק מאוד הבעיה היא בשאר מכלולי הרכב שלא מותאמים לעומס שמופעל עליהם. כך לפחות היה בקליאו, המגאן שהיתה לי היתה מאוד אמינה, בקליאו היה לי סופש ארוך, בשבת טיול/ג'מאייקנה ובראשון מוסך

פונטו אבראת' אחד הרכבים היותר חביבים עלי באופן אישי, אולי כי היתה לנו בבית בעבר פונטו שמאוד אהבנו, לא יודע.

מה גם שלטעמי הפונטו היא הסופר-מיני החמה הכי מדליקה מבחינת מראה.

כפי שכבר נאמר - הפג'ו מוגדשת, פרקטית בצורה מפתיעה (המושב האחורי היה לי נוח מאחורי כסא הנהג בתנוחת הנהיגה שלי, 1.80), חסכונית יחסית בדלק ומהנה לנהיגה אם אין לך אלרגיה לטורק-סטיר. אצלי היא היתה אחת הפיינאליסטיות כשהחלטתי להשתדרג להוטהאצ', מה שמביא אותי לפסקה הבאה:

לא יודע אם כן/לא שקלת ו/או מדבר אליך, אבל באזור התקציב שלך אפשר גם למצוא ג'ולייטה תלתן. יש בחתימה שלי שרשור על האקזמפלר שלי אז אתה יכול לקבל שם מידע על כל מיני דברים אם זה רלוונטי.

בהצלחה!

אבדוק גם אותה, תודה

על מנת לא להפוך את הת'רד הזה לאוףטופיק, אתחיל בחיפושים בקרוב ואעלה רשמים לכאן, תודה לכל העוזרים :twisted:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

אני עם ה208 GTI כבר חצי שנה בערך ובתפקיד שטח בעבודה - גמעתי איתה 9000 קילומטר רובם נהיגה יום-יומית.

מבחינת נוחות - המושבים של הGTI מדהימים והרכב מרווח מאוד..המתלים נוקשים מאוד - לקח לי זמן להתרגל אבל אם אתה בא מרכב ספורטיבי לדעתי מבחינתך לא תרגיש הבדל.

צריכת דלק - ב9000 קילומטר שגמעתי לפי המחשב רכב אני עושה צריכת דלק של 13.8 (קמ/ל)...סך הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.

נהיגה - אני בלי הרבה ניסיון בכלל בנהיגה ספורטיבית אבל הרכב כיף גדול..לא חוויתי דבר כזה לפני..הכוח,התחושה של הרכב בפניות..תענוג.

אם יש לך שאלות ספציפיות על הרכב אשמח לענות =].

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ה 500 לא נוחה מאחורה, אבל זה נסבל במידה ואתה לא ארוך מדי.

אם אתה לא מתכוון להסיע יותר משני אנשים בדרך קבע - לא הייתי פוסל בגלל זה.

לגבי מה ששאלת על הקיט esseesse - אין סיבה. פשוט אין. מבחינת בולמים אתה יכול לשים מה שבא לך גם בלי הקיט, והחישוקי 17" לטעמי מיותרים מאוד.

מבחינת הספק מנוע - לא חסרים צ'יפים וסדנאות שיתנו לך גם 170 סוסים. וד"א במחירון של סמלת הקיט הזה עולה יותר מ 20,000₪.

פורסם

מחר הולך לבחון 500, יש דברים ספיציפיים שדורשים בדיקה מעמיקה יותר ?

חלקים שהם עקב האכילס ברכב? למשל תושבות או גומיות מסוימות ? איך ניתן להעריך את מצב המולטיאייר ?

תודה

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לגבי המושב האחורי ב-500 - אני בזמנו הסעתי שם שני אנשים די גבוהים ומלאים, אבל נח זה לא.

גם הכניסה למושב האחורי לא מי יודע מה, ולדעתי הרכב פחות מתאים למי שאמור להסיע על בסיס יומיומי יותר מעוד בן אדם אחד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ב 500 אין מולטי אייר כך שאתה לא צריך לדאוג ממנו.

ממליץ לך לקחת לבדיקה לאבי ממוסך התלתן או גיא מאוטואיטליה

גיא מאוטואיטליה בהחלט נלקח בחשבון, הוא הרשים אותי בבדיקה שביצע לקונה שקנה ממני את המגאן בזמנו

מה איתו?http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?622500-ABARTH-Punto-Evo-2011-82-000-KM

הרבה מתחת לתקציב שלך.

אני כבר בקשר עם הבחור, תודה :)

לגבי המושב האחורי ב-500 - אני בזמנו הסעתי שם שני אנשים די גבוהים ומלאים, אבל נח זה לא.

גם הכניסה למושב האחורי לא מי יודע מה, ולדעתי הרכב פחות מתאים למי שאמור להסיע על בסיס יומיומי יותר מעוד בן אדם אחד.

ץ

90 אחוז מהנסיעה שלי היא לבד, אולם השיקול הוא רכישה לטווח יחסית ארוך ולכן השימושיות היומית לא פחות חשובה שלי

אני אבדוק את זה כשאראה את ה500 וזה דבר שאכן ילקח בחשבון

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הפונטו נשמעת מציאה אמיתית על פניו. אם מעניינת אז קח לאוטו איטליה לבדיקה, הם מכירים את הרכבים האלה טוב יותר מאשר במרכזי.

יש קבוצת אבארת בפייסבוק איפשהו, תוכל לברר פרטים גם שם.

בהצלחה, אם הרכב שמור תעשה עסקה מעולה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש מיטו משופרת מאד למכירה, אם עדיין אקטואלית. אני לא מחובבי הרכב אבל הספציפית שופרה במומחיות ומבצעת בצורה מרשימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אהלן שלום.

אני לא רוצה להרוס לבחור את השרשור, אז פרסמתי שרשור בפורום חוו"ד בעלי מקצוע בנושא, אבל אני לא יכול שלא להגיב.

בקצרה, הדבר היחיד שיצא מהתקלה הזאת זו המלצה לא להגיע למוסך הזה.

אני לא הבנאדם שימכור רכב דפוק, וחיכיתי עם המכירה למרות שכבר הזמנתי רכב חדש(שבינתיים הגיע) רק כדי להיות בטוח שאין לרכב תקלה(או שיש ואז הייתי מתקן).

גם אם הייתי רוצה להסתיר משהו, הכל כתוב כאן בפורום. :wink:

מאז הרכב נסע מעל ל2000 ק"מ תקינים לחלוטין, שאת חלקם 'שרפתי' סתם כדי שאולי תקפוץ שוב איזו נורה.

התייעצתי מוקדם יותר היום עם מוסך אוטו-איטליה, ונאמר לי שבהתחשב בקילומטרז', אם התקלה לא חזרה אפשר לשכוח ממנה.

באמת לא רוצה להרוס את השרשור, אז לא אגיב כאן יותר.

סופ"ש נעים. :)

פורסם

לא חשבתי שזה יקרה ככ מהר, נרכשה היום אברת 500 בציר 2014 סקורפיון ידנית עם 33 kkm

באמת שהגעתי רק להתרשם מהרכב סיבוב קצר עליה ופשוט התאהבתי

תמונות ושיפצורים יעודכנו בפוסט אחר (חייבת דחוף פוליש וואקס)

תודה רבה לכל המגיבים והמייעצים, נתראה בדרכים מפוטלות

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...