Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין פיקנטו לi10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חייל משוחרר לאחר שיררתי שלוש שנים כלוחם סוף סוף השירות הצאי שלי נגמר והגיע הזמן שאני אזנח את עולם האופנועים (מסוכן) ואתקדם לעולם הרכבים, יש ברשותי 30 אלף שקל שאני מעוניין לרכוש בהם רכב. הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות בתוך העיר (טבריה) לעיתים רחוקות גם מחוצה לה.

אחרי חפירות מעמיקות בסיקורת וחוות דעת הגעתי להתלבטות בין שני רכבים הקיה פיקנטו והיונדאי i10 חשוב לציין שאני מחפש רכב ידני וחיסכוני, אבל גם שיהיה לי קל למכור אותו שאחליט.

אז ככה שאלה ראשונה, האם ידועה לכם תקלה נפוצה באחד מהדגמים ?

שאלה שניה, האם מישהו יודע לאיזה רכב יש "שוק" יותר חזק ?

שאלה שלישית ואחרונה, מה לדעתכם צריך לבדוק ברכב לפני הקניה בדגש על רכבי המיני.

אני מאמין שבעזרת התקציב הזה אני אוכל לרכוש רכב שנת 12\11 משהו הקילומטר האידאלי?

פורסם

תשקול פיאט בראבו טורבו, מחירים לשנת 2011 לא רחוקים בכלל מהתקציב שלך.

תסחוב אש את העליות באזור שלך לא כמו שני הפחונים ע"ע פיקנטו וi10.

אחזקה זולה, גיר רובוטי שיש להתרגל אליו אך הדעה הרווחת שהוא מוצלח ולא מזעזע כפי שיש בקורולה (למי שישר מקשר).

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

בתקציב שלך תכנס היונדאי מהדור הקודם לכן הייתי מעדיף פיקנטו בזכות אחריות מורחבת יותר.

לביצועים טובים יותר הייתי בודק את שברולט ספארק בעלת מנוע זריז יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, זה רק בתנאי שזה רכב שנרכש באופן פרטי ולא מחברת ליסינג. חשוב לציין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הארה טובה,נכון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם על התגובות, אבל אני מתבלט בין שני הדגמים האלו.

נוטה מאוד לכיוון הקיה פיקנטו. אפשר אולי מידע על הרכב יתרונות חיסרונות ?

פורסם

דבר שהוא דיי מובן מאליו, אבל שים לב ש30 אלף לרכישת רכב אומר שיש לך בצד עוד 10 לפחות לביטוח, טיפולים, טסט וכו'.. חבל לראות חבר'ה צעירים נופלים להלוואות על רכב שלא בתקציב שלהם.

לגבי הפיקנטו, מאוד מומלצת, הייתי נמנע מליסינג, יש הרבה כאלו, תמצא אחת עם קילומטרז' נמוך יחסית, תעשה בדיקה במכון איכותי, תבקש המלצה למכון כאן בפורום, תעשה נסיעת מבחן, תעבור חיצונית + תא מטען + תא מנוע לבדוק שהכל תקין, וזהו, הכל טוב.

פורסם

מבין שני אלו הייתי בוחר בפיקנטו- מרגישה כמו "אוטו" ולא כמו מיניוואן קטן וגבוה כמו שהרגישה לי ה-I10 הידנית הקודמת (עם מנוע 1.1 פחות חסכוני מה-1.0 שמשרת גם את הפיקנטו הידנית וגם את ה-I10 של היום).

לא מבין שני אלו- כנראה שהייתי בוחר משהו אחר, נניח בראבו-טורבו-ידנית (נדירות אבל זה הדגם המועדף עלי של בראבו, אבל גם האטמוספרית אופציה), או סיאט מיי ידנית.

פורסם

לי יש פיקנטו ידנית 2011 (קניתי יד 2 מפרטי לפני שלוש שנים).

בסה"כ הרכב עושה את מה שהוא נועד לעשות, צריכת דלק בעיר לא משהו (כ- 1 ל- 11-12 בפקקים בתל אביב) אבל בינעירוני מגיע גם ל- 1 ל- 19-20. שיוט סביר במהירות של כ- 100-110 קמ"ש, מאיץ גם סביר, לא חושב שתהיה לך בעיה בעליות בהילוך שלישי. מבחינת אמינות, כל הזמן שהוא אצלי רק טיפולים שוטפים (פעם בשנה) ושום דבר חוץ מזה אבל אני נוסע די מעט כך שהרכב היום על 57 אלף ק"מ.

פורסם
לי יש פיקנטו ידנית 2011 (קניתי יד 2 מפרטי לפני שלוש שנים).

בסה"כ הרכב עושה את מה שהוא נועד לעשות, צריכת דלק בעיר לא משהו (כ- 1 ל- 11-12 בפקקים בתל אביב) אבל בינעירוני מגיע גם ל- 1 ל- 19-20. שיוט סביר במהירות של כ- 100-110 קמ"ש, מאיץ גם סביר, לא חושב שתהיה לך בעיה בעליות בהילוך שלישי. מבחינת אמינות, כל הזמן שהוא אצלי רק טיפולים שוטפים (פעם בשנה) ושום דבר חוץ מזה אבל אני נוסע די מעט כך שהרכב היום על 57 אלף ק"מ.

שמח לשמוע ביקורות טובות, אתה רוצה למכור אולי ?

פורסם

הפיקנטו 1.2 אכן עם ביצועים מספקים בהחלט,חבל שזה על חשבון צריכת הדלק.

פורסם

מהשנים הללו מחזק לגבי הפיקנטו,

חפש לך יד פרטית עם נתונים טובים,

קח לבדיקה תתייעץ ותהנה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ממליץ על הפיקנטו מבין שתי אלה, היא יותר מודרנית ומרגישה כמו מכונית שלא התפשרו עליה רק בגלל שהיא קטנה.

לגבי ההמלצה שנתנו לך כאן לחפש אחת פרטית - אני ממליץ לך דווקא לחפש כאלה שהן יד 2 מליסינג\השכרה\0 ק"מ מליסינג.

בד"כ רכבים מסוג זה נוטים להיות פחות מבוקשים, לכן מקבלים גם פחות טלפונים והמוכרים נהיים לחוצים.

תסרוק את המודעות ותבדוק מה מתאים לך.

רק לאחרונה קנתה חברה טובה פיקנטו 2014, עם 66 אלף ק"מ, יד 2 כאשר יד ראשונה היא 0 קילומטר של אוויס - ב-35K.

אני מניח שרכב דומה עם עבר השכרה ומנוע 1000, יכול להימכר בדיוק ב-30K שיש לך.

• תוכן חדש...