Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין פיקנטו לi10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קודם על מזל טוב על השחרור!

מבין השניים האלו אני שמעתי יותר דברים טובים על הפיקנטו, מרגישה יותר טוב ולדעתי גם בטיחותית יותר

אני ממליץ לך באמת לבדוק מליסינג, יש שוק יפה לרכבים האלו ובטוח שתוכל למצוא משהו טוב

בהצלחה

פורסם

הפיקנטו לא בטיחותית יותר,רק במתיחת פנים האחרונה היא קיבלה 7 כריות אוויר והיא מעל התקציב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטומט

אבל שים לב שהמחיר הנמוך היה כניראה גם בגלל החלפת מכסה מנוע וכנף ברכב יחסית חדש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר הנמוך היה בגלל שילוב של גורמים:

1. מוכר לחוץ למכור (הייטקיסט בדרך לרילוקיישן)

2. יד ראשונה 0 קילומטר של אוויס

3. החלפת מכסה מנוע ופגוש קדמי

קוקטייל קטלני בשוק הרכב של ימינו, שהביא את האנשים להתרחק ואת המוכר להציע מחיר שהוא 50% מהמחיר של אחת חדשה לגמרי.

לא חושב שכל אחד יכול להשיג את השילוב הזה, אבל אני חושב שאפשר להתחיל לחפש לפחות בגזרה אחת - רכבים בוגרי ליסינג\השכרה, שהם אוטומטית הפחות מבוקשים ע"י הקונים שמחפשים ביד 2 ולא מכתתים רגליהם בין המגרשים (שם מראש אתה יודע שתקנה רכב ליסינג).

פורסם

את האמת אני מחפש המון פיקנטו באזור הצפון ואני לא מצליח למצוא מציאה ממש. סתם לידע כללי, כמה לדעתכם היא צריכה להימכר מתחת למחירון שנת 2011 עם 80 אלף קילומטר ?

פורסם

במקרה של הפיקנטו השוק פשוט להיט, רכבים שווים נמכרים תוך יום (ראיתי בפייסבוק פרסומים כאלה שגרמו לבעלים לקרוס מרוב טלפונים).

גם בחברות הליסינג היו קשיחים מאוד - נתנו גמישות רק על שברולטים, פורדים ומכוניות כמו סיאט מי וכו'.

על רכב פרטי במצב מושלם הייתי מציע 1000-2000 ש"ח פחות כדי לקחת אותו במהירות - על רכב שהוא ליסינג לשעבר הייתי מציע את המחירון מינוס 15-20% (תלוי אם השכרה או ליסינג) ועל זה מוסיף 10% בגלל מצב השוק.

דווקא בגזרת הרכבים עד גיל 3, יש יחסית בעיה למכור כי חברות הליסינג מציעות רכבים זהים, עם אחריות, מימון ומבחר צבעים. קשה להתחרות בזה.

• תוכן חדש...