Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אני רוצה שתהיה תחרות בין מפעילות האוטובוסים .....שהעסק יתנהל בסופו של דבר לפי ביקוש והיצע.

 

זה אומר שלמרבית הישובים הקטנים בישראל לא תהיה תחבורה ציבורית בכלל כי זה לא ישתלם למפעיל (לא שהיום יש מי יודע מה תחבורה...)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

פורסם
זה אומר שלמרבית הישובים הקטנים בישראל לא תהיה תחבורה ציבורית בכלל כי זה לא ישתלם למפעיל (לא שהיום יש מי יודע מה תחבורה...)

 

בידיוק. אתה יכול לראות יפה מאוד מה זה ביקוש והיצע בתחבורה הציבורית בכל הנושא של מוניות השירות. ב-2005 כשניסו להסדיר את מוניות השירות חילקו 2300~ רשיונות לקווים שונים בחינם. מתוכם פועלים רק כ-800~, בצירים המרכזיים. מוניות 51, 16, 164 וכ"ו. כל הקווים הקצת פחות פופולריים (ואני אפילו לא מדבר על קווי קיבוצים\מושבים\מחנות צה"ל בצפון ובדרום, אלא על קווי שכונות בראשון לציון ונתניה לדוגמא) לא פועלים. למה? כי אם הביקוש הוא לא ענק לא שווה לנהג מונית השירות לסוע. זה מה שקורה כשיש רק היצע וביקוש.

 

ממליץ לקרוא מכרז לדוגמא כדי להבין עד כמה הרזולוציה גבוהה ועד איזה פרטים נכנסים בכל אשכול ואשכול.

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_TRAFFIC_PUBLIC/mihraz-22-2014.pdf

 

natco מוזמן לקרוא עוד כאן על מוניות שירות:

http://www.themarker.com/dynamo/1.3071849

 

סקירה לא רעה על היתרונות והחסרונות של מוניות השירות:

http://israelbikebus.blogspot.co.il/2013/03/blog-post_6.html

×
×
  • תוכן חדש...