Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאני נוסע ומחוג המהירות מצביע על 90 הוויז רושם לי שאני נוסע על 80.

וויז מדייק (מבוסס GPS) והספידומטר סוטה מעט למעלה.

:turn-l:
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

20 או 30 ? זה דיי משמעותי לדעת.

בקיצור, ממה שאני מבין לא לעבור את ה- 110 / 100 קמ"ש (תלוי בכביש)

יש אפליקציה שיכולה להתריע לי שאני עובר את המהירות המותרת? (מעדיף לא בוויז, אני בטלתי שם את הצגת המהירות זה סתם מציק ומעדיף להתרכז בדרך.)

פורסם

נגיד לך "כן", מחר תקבל דו"ח ותאשים את מי שאמר כן.

אישית אני מרשה לעצמי סטייה עד 10% מעל המותר, כל אחד אחר שיעשו כרצונו. לא הייתי נוסע 110 בכביש של 90 מכיון שבקלות ובשניה של חוסר תשומת לב מגיעים גם ל 121 ואז כנראה הדו"ח מובטח ובסכום של 750 ש"ח.

פורסם

לנסוע מהר מאוד זה גם ככה חסר משמעות כי זה רק אומר שהיהי צריך לעמוד יותר זמן ברמזור הבא. סף של 20~30 מעל המותר זה מאוד סביר. כלומר היפוטטית, זה שנוסע בכביש מהיר של 90 על 120 (לפי ספידומטר, בהנחה שהספידומטר מראה סטייה כלפי מעלה) לא אמור לקבל דו"ח.

אני הייתי ממליץ לשים סף של 30 בכביש מהיר עם הפרדה, סף של 20 בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון וסף של 10 בשביל עיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סף של 20~30 מעל המותר זה מאוד סביר. כלומר היפוטטית, זה שנוסע בכביש מהיר של 90 על 120 (לפי ספידומטר, בהנחה שהספידומטר מראה סטייה כלפי מעלה) לא אמור לקבל דו"ח.

ברוטר יש עדות של אנשים שקיבלו לאחרונה דו"ח על מהירות של 105 במקום 90 (בכביש 4)

http://rotter.net/forum/scoops1/371240.shtml

פורסם

פשוט לנסוע לאט יותר חברים,

לדעתי 100 קמ"ש בכביש עם הפרדה בנויה זה דיי ויותר ו 90 קמ"ש ללא הפרדה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
20 או 30 ? זה דיי משמעותי לדעת.

בקיצור, ממה שאני מבין לא לעבור את ה- 110 / 100 קמ"ש (תלוי בכביש)

יש אפליקציה שיכולה להתריע לי שאני עובר את המהירות המותרת? (מעדיף לא בוויז, אני בטלתי שם את הצגת המהירות זה סתם מציק ומעדיף להתרכז בדרך.)

בדרך כלל אתה יכול להגדיר ברכב עצמו שיתריע לך אם עברת את המהירות שתגדיר לו, אצלי במאזדה הגדרתי 120, הרכב מביא אחלה ציפצוף ששומעים אפילו עם מוזיקה גבוהה יחסית.

.

הרגעת אותי לגבי הסף מהירות :) אבל אני לא אתפלא אם אקבל דוח שמן.

פורסם
פשוט לנסוע לאט יותר חברים,

לדעתי 100 קמ"ש בכביש עם הפרדה בנויה זה דיי ויותר ו 90 קמ"ש ללא הפרדה.

יש מקום לשכלל את ההבחנה הזו:

כביש ללא הפרדה - תשעים קילומטרים לשעה - אכן די והותר.

כביש עם הפרדה בנויה - מאה קילומטרים לשעה - סביר.

כביש מהיר עם הפרדה בנויה - 120 קילומטרים לשעה - פוטנציאלית אפשר קצת יותר, אבל זה מה שהמחוקק מתיר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אוי, לנסוע על 110-120 במקום 100-90, לא יביא אתכם לשום מקום מהר יותר. ששש, אל תספרו לאף אחד אבל גם על 140 לא תגיעו מהר יותר בפער של יותר מ-2 דקות. אין טעם לנסוע מעל 100 בבין-עירוני. כל הזמן אני "זוחל" על 100 ב-4/20 וכן הלאה, ומגיע למחוז חפצי בדיוק כמו אותם אלו שעקפו אותי על 130 ואני פוגש אותם לאחר מכן באזור היעד.

אם ממש ממש ממהרים צריך לנסוע ממש מהר כשהכביש ריק כך שתתאפשר תנועה בהירות קבועה. (מספרים מאוד גבוהים). אחרת אין טעם, ולא תחסכו יותר מדקה - 2 במקרה הטוב.

בקיצור, בקרת שיוט על 100 ולשייט בכיף.

פורסם

הטיעון של סע לאט כי גם כך ניפגש ברמזור מצחיק אותי כל פעם מחדש. ומה אם תפסתי את הרמזור הירוק ולך הוא בדיוק התחלף לאדום ?

אני נוסע מהר לא בשביל לחסוך בזמנים אלא כי זה משעמם/ גורם לי לסבל, לנסוע לאט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לנסוע 110 בדרך מהירה "גורם לסבל" אבל 130 לא? איזה הבדל זה כבר עושה?

אם אתה מדבר על ההבדל בין להזדחל ב-80 לבין זה, אז כן, אני מבין איך זה משמעם, אפילו עד כדי סיכון (אפילו מבלי להתייחס להפרשי מהירויות). אבל במהירות המותרת כיום? לא מבין את ההבדל.

אם כבר, כל הטיעון שיש להעלות את מגבלת המהירות ו/או להגמיש אכיפה, מתבסס על כך שאין הבדל של ממש בין המהירויות הללו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אתה רוצה לכמת את זה במספרים אנחנו נכנסים לטריטוריה לא ידועה כי כל נהג/ת והמכונית שלו שונים.

אני מעדיף לשייט בין 130 ל- 180 ברכב שברשותי, נהג/ת בפיקנטו חושב שאלה מהירויות קצת דימיוניות בשביל להרגיש בהן בטוח. אתה כמובן תרשום שהחוק חייב להתייחס לנהג הכי איטי בכביש ואני ארשום שזה לא מונע ממני לסבול או לעבור על החוק ולקוות שלא אתפס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

עזוב, פיקנטו או רכב אחר. ברכב מודרני טוב בגודל משפחתית קטנה, בלי מד מהירות בלתי אפשרי להרגיש בהבדל אם נוסעים 90 או 140 (אם יש בידוד טוב). מעבר לרמות הרעש, אין הבדל בהרגשה גם במהירויות רחוקות מזה צפונה, במהירות מסויימת פשוט הקו המקווקו פתאום ניראה כמו רצוף.

שומרים מרחק מוגדל מהרכב שלפנים ופתאום יש הרבה פחות סטרס בנהיגה.

מקום בשביל הריגושים בכביש, זה מסלולים סגורים ולא כביש ציבורי.

אין צורך לסבול מנהיגה איטית ולהנות מנהיגה מהירה. אפשר להנות מנהיגה רגועה. זה כיף לחזות מהלכים של נהגים אחרים ולהכין את עצמי מראש כדי לאפשר להם לבצע את המהלכים בבטחה בלי לסכן אותי.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...