Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Traction Control הופעלה לי בדרך עפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אציין שזה פעם קרה לי אך לא ייחסתי חשיבות

ככה:

אני נוהג על IX35 2012 ונסעתי בדרך עפר מסריחה חשוכה כזו , הייתי על 30 קמ''ש והיה תמרור עצור

עצרתי די חזק ואז המשכתי לנסוע , לחצתי טיפה על הגז כי אני לחצן לא קטן:shock:

ובאותו רגע דוושת הגז איכשהו נלחצה עד הסוף( כאילו הייתה עשויה מחמאה ) , הטורים לא עלו

וה TRACTION CONTROL ( הסימון הצהוב ) הבהב לי ואז האוטו המשיך רגיל

זה קרה ככה

עצרתי -> נתתי גז חלש -> איכשהו הדוושה נלחצה חזק מאוד -> הטורים לא עלו -> TRACTION CONTROL הבהב

אציין שבחיים לא כיביתי את הTC אני לא מתעסק בזה

אשמח לדעת מה זה והאם יש סיבה לדאגה?

פורסם

דרך עפר חשוכה? מספיק שיהיה קצת בוץ כדי שתחליק.

אם הדרך חשוכה ויש תמרור עצור - מן הסתם עליך לעצור, כך שדוושת הגאז לא "איכשהו תלחץ על הסוף".

נשמע כאילו אתה לא לגמרי שולט ברכב, או שאתה עושה שטויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אצלי היא נכנסת לפעולה בהאצה בגשם כשהגלגלים הקדמיים עולים על מעבר חציה (באור ירוק כמובן, ירוק לי, אדום להולכי רגל).

היא מזהה החלקה ומשתלטת על המצערת כדי לחתוך את הכח מהמנוע.

סך הכל היא עולה את העבודה שלה. יש כפתור esp off, אבל בנסיעה מנהלתית לא צריך להשתמש בו, הוא שם למקרי קיצון.

תאר לך שעכשיו היית לוחץ גז עד הסוף, מחליק, ועף מהכביש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המערכת עשתה את עבודתה, היא זיהתה מצב של החלקה (משטח עם אחיזה נמוכה + מכת גז) והתערבה.

אני ממליץ לך לעבור קורס נהיגה מתקדמת בכדי להכיר טוב יותר את הרכב ופעולתו בזמן מצב חירום, כדי שלא תופתע כך כשתתקל בפעולת מערכות ESP ו-ABS בזמן אמת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אצלי היא נכנסת לפעולה בהאצה בגשם כשהגלגלים הקדמיים עולים על מעבר חציה (באור ירוק כמובן, ירוק לי, אדום להולכי רגל).

כמו שכל רוכב דו"ג יודע, פסי הצבע בארץ מאוד חלקים בגשם.

סך הכל היא עולה את העבודה שלה. יש כפתור esp off, אבל בנסיעה מנהלתית לא צריך להשתמש בו, הוא שם למקרי קיצון.

ניתוק ה-ESP ברכבים שלא נועדו לנהיגה ספורטיבית נועד לאפשר נהיגה קלה יותר במקרים בהם התערבות ה-ESP יכולה למנוע התקדמות. למשל, שלג, חול וכו'. אז הניתוק הוא עד מהירות מסויימת, נמוכה למדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא מזהה החלקה ומשתלטת על המצערת כדי לחתוך את הכח מהמנוע.

תאר לך שעכשיו היית לוחץ גז עד הסוף, מחליק, ועף מהכביש.

תאורטית , אם חלילה הרכב היה מחליק , איך זה מתבטא? ממשיך קדימה פשוט ונכנס ברכב ממול?

המערכת עשתה את עבודתה, היא זיהתה מצב של החלקה (משטח עם אחיזה נמוכה + מכת גז) והתערבה.

אני ממליץ לך לעבור קורס נהיגה מתקדמת בכדי להכיר טוב יותר את הרכב ופעולתו בזמן מצב חירום, כדי שלא תופתע כך כשתתקל בפעולת מערכות ESP ו-ABS בזמן אמת.

לא שמעתי על קורס זה , אשמח לדעת איפה אפשר ללמוד על כך יותר.

פורסם
תאורטית , אם חלילה הרכב היה מחליק , איך זה מתבטא? ממשיך קדימה פשוט ונכנס ברכב ממול?

יש כל מיני סוגי החלקות. ההחלקה הנידונה בשרשור היא פשוט סחרור גלגלים תחת האצה בזינוק.

במקרה כזה פשוט תקבל האצה חלשה ואם יש שיפוע או הפרשי אחיזה בכביש או בין צדי הרכב, תיתכן משיכה הצדה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

.

אין לי בלימה אוטומטית (זה הופיע בקורולה רק ב2016, שלי 2013), אז כנראה שאם הייתי רוצה להיכנס במשהו, הייתי נכנס במשהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...