Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף מגיע ונותן את אותותיו בקודן הרכב שלי. אני מוצא את עצמי נאבק כל בוקר לפעמים 2-3 דקות כדי למצוא מגעים בקודן אבל רק כשהוא מתחמם מעט הוא חוזר לתפקד.

ניסיתי לנקות אותו אבל כנראה שהפחם של המקשים כבר גמור ואין ברירה חוץ מלהחליף לוח מקשים - העניין הוא שאני מחפש לוח מקשים זהה לקודן שלי כבר הרבה זמן ולא מצליח למצוא.

אני לא סגור על שם הדגם של הקודן שלי, הוא זהה לזה שבתמונה:

2whhue0.jpg

(קישור)

מישהו מכיר מקום באיזור נתניה או כפר סבא שבו אני יכול למצוא לוח מקשים כזה?

תודה מראש!

מתן

פורסם

קניתי כזה בדיוק אבל בצבע שחור לקודנית של רב בריח. לא יודע אם מתאים. קודנית שלי נראית זהה לזו שבתמונה, רק כאמור מקשים בצבע שחור.

קניתי באיזור תעשיה פולג בנתניה, באחת מחנויות אביזרים. לא זוכר שם את שמות הרחובות, זה רחוב מקביל לרחוב הראשי, מערבית ממנו. פונה שמאלה ברמור של טמפו ואחרי 150 מטר ימינה לרחוב. עסק שנמצא בין מוסך אופנועים לבין פנצ'ריה, בתחילת הרחוב.

פורסם

תודה! אני אנסה לאתר שם איזה חנות אביזרים בתקווה למצוא משהו.

אני יודע איפה יש שם פנצ׳ריה - אבדוק לידה.

פורסם

קפוץ ל״רדיו השרון״ בכפר סבא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

נייר כסף עובד אבל זה פתרון עדין ולא מומלץ, נייר כסף לא מחזיק לאורך זמן. בניגוד לשלט של הטלוויזיה, קודנים ננעלים ל 10-15 דקות אם הכנסת שלוש פעמים רצוף קוד לא נכון. ואם זה קורה בדיוק כשאתה ממהר, זה לא מתאים.

תחליף את גומיית המקשים. זה פותר את הבעיה לעוד כמה שנים טובות. אל תשכח לנקות את הלוח המודפס עם אלכוהול בזמן ההחלפה.

• תוכן חדש...