Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זורע

הבעיה זה בהבנה שלך לא בניסוח שלי

בכול מקרה פעם אחרונה

תקרא טוב!!!!

אתה אמרת שיש חוק שאומר שאם רכב עבר מחצית מרכב אחר הרכב האחר צריך לפנות לו את המסלול.

(עד כאן סבבה אני מניח שיש כזה חוק.)

ואתה המשכת ואמרת שאם הוא עבר את מחצית הרכב השני מותר לו להעיף אותו מהמסלול.

אהההההההה אין מצב!!!!!!!!

מבין קפיש?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיאורתית זה נכון, מאי פינוי הדרך משמע לא צריך לפנות לכלי הנעקף מקום וכך הוא יכול לבחור בין 2 אופציות- האחת לבלום/להאט, ולא ליסוע לשולי המסלול, השניה-ליסוע החוצה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

טוב ירון.

להתווכח איתך זה ממש מגעיל. אתה באמת מחזיק מעצמך מר קוס גרונהולם.

כתתחיל דיון להבא תעשה את זה בשביל הדיון עצמו ולא בשביל לחכות שמישהו יטעה או יתן רמז לטעות ואז האביר על הברנדה המקרטעת יכנס לתמונה ויראה לכולם שהוא תותח על.

כאן סיימתי לנסות אפילו לדבר איתך.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

זה היה דיון מאוד מעניין ופרודוקטיבי, לדעתי, ואתם חייבים להרוס את זה בהשתלחויות הדדיות. באמת באמת ילדותי.

זרזיר - יש לך מה לתרום, אבל בכל זאת אתה מעדיף לריב.

אני דווקא חושב שירון צודק ברוב דבריו, גם אם הניסוח שלו קצת לקוי. וכמובן - אף אחד מאיתנו לא יכול לקבוע בוודאות מה יותר קשה, אנחנו רק יכולים להתדיין בנושא ולהעלות הצעות ורעיונות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מבקש רק להוסיף נקודה אחת.

רק רשיון אחד בעולם מוגדר כסופר-לייסנס. ה-F1. רק בפורמולה מועדון החברים המחזיקים בזכות לנהוג רכב כזה נמדד בכמה מאות בלבד בכל העולם.

הנהגים בראלי מדהימים,וורסטיליים , בעלי אינסטינקטים ,מיומנות , WHATEVER.

הם לא בעלי אותה יכולת של נהגי F1.

"איל מטאדור" סיינז , לא היה מצליח אפילו להידחק לתא הנהג של F1 (ראו מקרה נייג'ל מנסל כשחזר מהאינדי) , ולמרות זאת הוא בצמרת נהגי הראלי.

אני לא ממעיט מערך נהגי הראלי - הספורט הרבה יותר מרשים,ספקטקולרי ,יפה לעין, מעורר הערכה או מה שתרצו. אני מעדיף פי כמה לראות מירוץ ראלי ביורו על מירוץ F1 ב-RTL (גם בגלל הגרמנית).

אבל עדיין - היכולת הפיזית ,האינסטינקטים , יכולת הנהיגה , הם של F1.

ואפרופו משחק מחשב - נסו פעם את GPL. נראה כמה זמן תחזיקו על המסלול.

פורסם

מה זה קשור איך קוראים לרשיון הזה? אז לסופר מן קוראים סופר מן, יופי!

ומה קשורות מידות תא הנהג-יסביר לי כבודו.

יכולת הנהיגה? כשאין מכוניות ברמה דומה לכולם אין לזה ביטוי כמעט, יחידי סגולה בלבד מצליחים להתעלות, או שבעצם אני אגיד יחיד.

ודווקא יש משחק יותר קשה והוא דווקא קשור לראלי, הוא נקרא MOBILE 1 BRITISH RALLY CHAMPIONSHIPS מעולה, פשוט מעולה, אין משחק יותר ריאליסטי ממנו ששיחקתי בו.

נסה למשל לסיים את הRAC SCOTISH RALLY, בלתי אפשרי! קטע של 24 ק"מ ברוחב של מטר וחצי לא מאפשר לך לסיים עם רדיאטור כבר בתחילת היום... ובלי קירור למנוע אין לך מה לחפש בסל"ד הגיוני. או למשל לעבור את הבדיקות הטכניות אחרי שגמרת את הצמיגים שלך, או שאין לך זוג פנסים קדמיים.... נו הבנתם את הכוונה שלי. וחוצמזה הנהיגה בו מדהימה, נגיעה בברקס כשההגה מסובב תשלח את זנב הרכב (אם יהיה זה 106 או איביזה קיט קאר או לחילופין מיקרה קטנטונת) לקיביני (זה ליד ביקיני).

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני חייב להגיד שאחרי קריאה מייגעת של 4 עמודים הגעתי למסקנה שאף אחד לא יודע מה הוא רוצה להגיד.......

לי אגב נהיה כאב ראש .

2 סיגנונות שונים ואתם מנסים להשוות ואף לבדוק מה טוב יותר ( אתם לא קולטים מה ניסיתם לעשות.... )

זה כמו להשוות מה יותר טוב משפחתית כמו פיגו 306 ( שלום רועי306... :wink: ) או מכונית ספורט כמו פורד מדגמי RS...

2 סיגנונות שונים !!!!!

אין יותר טוב . ובמקרה הזה , זה כמו ששואלים אותך את מי אתה אוהב יותר את אבא או את אמא , נראה אותכם אומרים לא לסיבוב על מסלול פורמולה או ראלי....

כל אחד מתמחה במשהו אחר , נהג פורמולה במסלול פורמולה ונהג ראלי במסלול ראלי . עכשיו תנסו להבין מה אמרתי ותבינו מה ניסיתם לעשות .

אגב , אני מאחל לכולם גם כאב ראש , איפה האקמולי....סירופ , כדור , משהו.....

לילה טוב , יאשה שמעדיף את אמא.....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
מה זה קשור איך קוראים לרשיון הזה? אז לסופר מן קוראים סופר מן, יופי!

ומה קשורות מידות תא הנהג-יסביר לי כבודו.

יכולת הנהיגה? כשאין מכוניות ברמה דומה לכולם אין לזה ביטוי כמעט, יחידי סגולה בלבד מצליחים להתעלות, או שבעצם אני אגיד יחיד.

ודווקא יש משחק יותר קשה והוא דווקא קשור לראלי, הוא נקרא MOBILE 1 BRITISH RALLY CHAMPIONSHIPS מעולה, פשוט מעולה, אין משחק יותר ריאליסטי ממנו ששיחקתי בו.

נסה למשל לסיים את הRAC SCOTISH RALLY, בלתי אפשרי! קטע של 24 ק"מ ברוחב של מטר וחצי לא מאפשר לך לסיים עם רדיאטור כבר בתחילת היום... ובלי קירור למנוע אין לך מה לחפש בסל"ד הגיוני. או למשל לעבור את הבדיקות הטכניות אחרי שגמרת את הצמיגים שלך, או שאין לך זוג פנסים קדמיים.... נו הבנתם את הכוונה שלי. וחוצמזה הנהיגה בו מדהימה, נגיעה בברקס כשההגה מסובב תשלח את זנב הרכב (אם יהיה זה 106 או איביזה קיט קאר או לחילופין מיקרה קטנטונת) לקיביני (זה ליד ביקיני).

אוי קורע , אמרתי לך לתקן את החור באגזוז בברנדה. גזי הפליטה לא עושים טוב למוח.

סופר לייסנס , ותנאיו , מגבילים מראש את קבלתו אך ורק לטובים ביותר , גם מי שמצליח לגייס טונות של כסף (אלכס יונג לדוגמא) ולקבל רשיון קומבינה הוא עדיין נהג יותר טוב משאי פעם תדמיין לך.זה לא רק שם.

וממש לא הבנת את הכוונה בדוגמא של סיינז, זה פשוט אומר משהו על הכושר והיכולת הנדרשים מה-F1 , וזה ה-ר-ב-ה יותר מ5 או 6 G.

אתה מגן על הראלי אהוב נפשך בכזה חירוף נפש,וזה מצחיק. יש לראלי את היתרונות וכשרון/מיומנות הנדרשת בו , אבל OVERALL זה לא F1.

(ושוב , אני לא נגד ראלי,נהפוך הוא).

לגבי המשחקים , עזוב , אין לי כח להתווכח איתך.

• תוכן חדש...