Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יורד גשם וחלון השמש פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה לעזאזל "דמוי סאנרוף"?

זה כמו סטראפ-און

להיות בלי להרגיש עם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה זה לעזאזל "דמוי סאנרוף"?

חתיכת פלסטיק המודבקת על גג הרכב ומקנה לו מראה של רכב בעל סאנרוף פתוח. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אצלי הסאן רוף פתוח תמיד במצב TILT. (גם כשהרכב בחניה).

בחורף לא חודרים מים, גם לא בגשם חזק עם רוחות.

ממילא הגג מתוכנן כך שהזיגוג העליון גדול מהפתח עצמו.

בין הפתח עצמו לגודל החלון שמכסה אותו יש תעלות ניקוז במיוחד למטרה זו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אושריקו בדמוי סנרוף שלך אין חור בסוף של הפלסטיק ונשארים שם מים שיכולים לעשות חלודה?

סתם מתוך עניין לא שיש לי רצון להתקין {יש לי מקורי}

פורסם

קודם כל, כל הגג של הקורולה גמור גם ככה (צבע מקולף ודהוי ואפילו כתמים צהובים), אבל עוד לפני ששאלתי הבחור שהתקין לי אז אמר לי להסתכל על הפתח ולראות שקיים על מנת לתת למים לזרום ולא לעמוד.

יש מצב שיש אפילו שניים.

מודה שהייתי טמבל ולא חשבתי על זה לפני, מזל שהיצרן הטורקי חשב על זה.:lol:

פורסם
אצלי הסאן רוף פתוח תמיד במצב TILT. (גם כשהרכב בחניה).

בחורף לא חודרים מים, גם לא בגשם חזק עם רוחות.

ממילא הגג מתוכנן כך שהזיגוג העליון גדול מהפתח עצמו.

בין הפתח עצמו לגודל החלון שמכסה אותו יש תעלות ניקוז במיוחד למטרה זו.

אתה בטוח שיש תעלת ניקוז?

גם לי יש רכב עם חלון ואופציית הטייה ואני כל פעם מפחד לפתוח את זה בגשם למרות שזה יכול להיות נהדר מכיוון שזה נותן אוויר אבל לא מקרר מדי - פתרון מושלם לחורף ובפרט ליום גשום שאי אפשר לפתוח את החלון כי כל הרכב יירטב.

• תוכן חדש...