Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יורד גשם וחלון השמש פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמעט שעה של גשם מאוד חזק שכלל הרבה ברד, ירדתי לזרוק זבל בצפרדע ליד הבניין.

פתאום ראיתי את האודי S1 חדשה של אחד השכנים עם הגג שמש כלפי מעלה.

זה אומר שכנכס לו מים? האם יש אפשרות להרים את חלון השמש כלפי מעלה ללא כניסת אוויר?

אם יש כניסה של מים, אני ממש מרחם על הבעלים שלא חשב לשנייה לסגור את החלון בזמן היציאה מהרכב.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

כמה גשם יחדור פנימה תלוי בכיוון הרוח ועוצמת הגשם.

בגדול, כל עוד אין רוח חזקה בדיוק לכיוון החריץ הפתוח והגשם לא חזק מדי לא יקרה שום דבר, יכנסו טיפות פה ושם אבל לא משהו מוגזם, בשביל זה יש לחלון תעלות ניקוז.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשנת 92 היתה לי גולף GTI.שכחתי את הסאן רוף פתוח ביום חורף אחד הקשים שלשנת 92. חזרתי לרכב אחרי 8 שעות והיתה פשוט אמבטיה. פתחתי את הדלתות ונשפכו מים בכמויות .

פורסם (נערך)
בשנת 92 היתה לי גולף GTI.שכחתי את הסאן רוף פתוח ביום חורף אחד הקשים שלשנת 92. חזרתי לרכב אחרי 8 שעות והיתה פשוט אמבטיה. פתחתי את הדלתות ונשפכו מים בכמויות .

ואוו :lol: נשמע סרט רע

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

הרכב היה מפורק לגורמים (פנים הרכב) .בערך שבועיים הורדו המושבים וכל השטיחים פורקו עד לרמת הפח. לקח שבועיים עד שהכל יבש .ולא הסריח .

פורסם

מה שכן באות יום בערך 10-8 מכוניות שחנו 50 מטר ממני מתחת לבורסת רמת גן טבעו לגמרי .+ כ20 מכוניות בחניון של הבורסה. אז הצרה שלי היתה קטנה.

פורסם

אמיתי? בטוח שהמים לא הגיעו מאגם שנוצר סביב רכבך?

פורסם
כמה גשם יחדור פנימה תלוי בכיוון הרוח ועוצמת הגשם.

בגדול, כל עוד אין רוח חזקה בדיוק לכיוון החריץ הפתוח והגשם לא חזק מדי לא יקרה שום דבר, יכנסו טיפות פה ושם אבל לא משהו מוגזם, בשביל זה יש לחלון תעלות ניקוז.

היה רוחות מטורפות וגשם חזק מאוד. קרית שמונה בחלק הצפוני ביותר שלה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)
רק לכם יש את הצרות האלו מהסאנרוף , לי יש דמוי סאנרוף ואני לא צריך לסגור אותו אף פעם בגשם...:lol:

ואני מהמר שהנהג שכח.

1912-so-much-win.jpg

עריכה אחרונה על ידי ModChiP
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...