Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

318i Sport ב2000 שקל לחודש - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עליו מבצע לשבוע ב2000 לחודש (215000 במקום 240000) ללא מקדמה ל3 שנים (במקום 2400). שווה?

מבחינת איכות נסיעה, ביצועים, ערך כולל למחיר.

תודה רבה!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך החישוב הולך? ממה שאני מבין מבחינה כספית זה לשלם 72000 ש"ח ב 3 שנים, שלאחר מכן נשאר בלון שאותו אתה צריך לכסות (או במכה או בתשלומים או בטרייד אין). לא כולל ביטוח טיפולים וטסט שנתי, קח בחשבון.

בפועל לא מכיר את הרכב אישית, אבל 136 כ"ס נשמע לי מעט מדי בשביל מחיר כזה

Opel Adam S 2017

פורסם

20000 שקל בחודש ל3 שנים, סוף תקופה מחסרים לך את מה ששילמת מ215000 ש״ח (מחירון 240,000, זו הנחה של המקום בשילוב עם ב.מ.וו).

אחרי 3 שנים אני אחליף לחדש ואמשיך לשלם

השאלה אם זה משתלם, ממה שאני מבין זה רכב 3 צילינדרים חלש יחסית? וגם מה קורה לגבי טיפולים שלא תחת אחריות - 10,000 לדוגמא? כמה זה עולה לרכב כזה לעומת מאזדה 3 חדשה לדוגמא?

אבל מפתה מאוד

תודהרבה, מעריך אמוד

פורסם

מה התנאים להחליף לחדש? מאיפה אתה יודע בכמה הם יזכו אותך על הרכב? אתה יכול לצאת מהעסקה הזו בשן ועין. לדעתי עסקאות כאלו לא סתם מרגישות מאוד מפוקפקות

פורסם
מה התנאים להחליף לחדש? מאיפה אתה יודע בכמה הם יזכו אותך על הרכב? אתה יכול לצאת מהעסקה הזו בשן ועין. לדעתי עסקאות כאלו לא סתם מרגישות מאוד מפוקפקות

אין שם אותיות קטנות. אין מקסימום קילומטראז׳ וכו׳.

bmw עשו הנחה על הרכב - 225,000 במקום 240. הם אומרים שבגלל הכוח קנייה שלהם הם הצליחו להוסיף על המבצע ולהוריד את זה ל215000 - תחת תשלום קבוע של 2000 לחודש ללא מקדמה.

מה אומרים - שווה או שיש חלופה נאה יותר?

חשבתי אפילו על מזדה 3 ספיריט

דרך אגב - מה לגבי טיפולים שוטפים שלא תחת אחריות וטיפול 10000? מה הצפי לעלויות האלה ביחס לרכב ״עממי״ יותר באותו שנתון?

פורסם

המאזדה העממית מאוד מאובזרת ואפילו נראת לא רע בספיריט, ירידת הערך הרבה יותר נמוכה (בכל אופן היא עולה בערך 50% פחות), כך שהבלון בסוף פחות מפחיד, אין לך מזומנים תסתכן פחות.

פורסם

אם יש לך 215 אלף לקנות רכב הייתי שוקל.

אם לא - לא הייתי לוקח התחיבות שאין לי איך לפרוע אותה.

בנוסף ממליץ לך לבדוק עלויות ביטוח - לא זניחות.

פורסם

זה נשמע לי מאוד לא סביר לשלם 2000 שח בחודש לbmw ללא מקדמה. מה יהיה המחירון בעוד 3 שנים? הרי קח בחשבון שאם הרכב עולה עכשיו לפי מחירון 240000 בעוד שלוש שנים הוא יהיה שווה באזור 140k וזה עוד לפני הפחתת ליסינג. אחרי הפחתת הליסינג הרכב יהיה שווה באזור ה 90k. אתה שילמת רק 215 פחות 72 שזה 143. מי ישלים את ההפרש? אתה הולך לצאת מהעסקה הזו רע מאוד...

פורסם

נשמע שאתה ממש מתלהב מ"לקנות" ב.מ.וו ב2000 שח לחודש ומפספס כמה דברים.

1. עלויות ביטוח: זה רכב שיחיבו אותך לעשות מקיף ואתה צריך לצפות לביטוח סביב 7000 אלף לשנה (אפשרי שגם יותר)

2. טיפולים: למרות שזה הדגם הזול והפשוט ביותר בליין של ב.מ.וו (להוציא את המיני וסדרה1) אתה עדיין תשלם מחיר של ב.מ.וו לכל דבר (צפה למחיר גבוה פי 2 מהמזדה 3 שהזכרת קודם)

3. המחירון הולך להתרסק כיאה לרכב מהסוג הזה וסביר להניח שהחברה לא תקנה אותו ממך במחירון בסוף התקופה, אתה סביר להניח תמצא את עצמך מתקשה לשדרג לאלטו חדשה כי לא רק שלא ישאר לך סכום להתקדמות מהב.מ.וו אני צופה שתהיה עוד חייב כסף מעבר לשווי ההלוואה.

4. פתיחת תיק מ100 אלף כרוכה בעמלה גבוה מצד הבנק\ גוף ממן (לא זוכר במדויק כמה,אבל זכור לי שמעל 1000 ש"ח רק עמלה).

לדעתי אם תיקח את העסקה הזו אתה תגלה מהר מאוד שנכנסת לבור כלכלי ושגם האוטו לא שווה את זה

316 חוץ מסמל ומפתח של ב.מ.וו לא תתן לך כלום שמשפחתית\מנהלים\גיפון בחצי מהשובי שלה תתן לך.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

העסקה דרך http://www.autograph.co.il/

(באתר הרכב רשום כ2400 בחודש, המבצע התפרסם ברשתחת החברתיות שלהם)

איך יהיה שווה 90 אחרי 3 שנים?! אני יד ראשונה, לפי ההערכה הרכב צפוי לעלות 140-150 תקנו אותי אם אני טועה...?

אז מה אומרים? יש אלטרנטיבות עדיפות ב200k? מפחיד שהרכב רק 136 כ״ס עם 3 צילינדרים (למרות שהמחיר מאוד מפתה)

פורסם

קודם כל הרכב לא יהיה רשום בבעלותך אלא על חברת השכרה/החכר. ולכן על ה 140 שיגיד המחירון אתה צריך להוריד עוד 27 אחוז שחברת הליסינג בטוח תוריד לך כאשר תצטרך לזכות אותך וזה ישים אותך באזור ה 90 אלף שח ( וזה בהנחה שהרכב שמור כמו שיצא מהמפעל). אין מתנות חינם...

פורסם

ונמשיך, אם אתה קונה את הרכב בגירסת הליסינג שלו יש בו כמה שינויים (גודל. הצמיג למשל) שכבר נדונו כאן.

את הרכב הזה אתה יכול לקנות בסביבות 200,000 מחברות הליסינג.

אני שקלתי לקנות את הרכב (מהחברה לא מליסינג) נהגתי בו הוא דווקא היה לא רע לצרכי הצנועים, אבל המנוע הקטן על הבודי הגדול בתוספת העבודה שיש המון ממנה מליסינג גרמו לי להוסיף וללכת על ה-320.

החיוך אגב לא יורד לי מהפנים כבר חמישה חודשים אבל זה כבר נושא אחר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

זה לא נכון. זה בכלל לא ליסינג. זו הלוואה לכל דבר, והרכב רשום על שמך 100%. (אתה יד ראשונה). לפי הבנתי הם בעצם איש ביניים בינך לבין BMW, משיגים עבורך את המחיר ונותנים לך את ההלוואה. אני מניח שאת הרווח שלהם הם עושים מההפרש בין המחיר שהם נותנים לך למחיר שב.מ.וו נותנים להם.

ולמה שלא יקנו ממני אותו במחירון שלו? הם מחוייבים על פי החוזה.

אז בעצם רק הטיפולים והביטוחים צפויים לעלות פי 2 מרכב ״רגיל״ באותו שנתון?

פורסם

מדובר על מימון ב- 100 תשלומים, אם אני מבין נכון. בוודאי מקודם על ידי Buy a Car? מכל מקום, הרכב לפי הבנתי דווקא כן רשום על שמו, אך משועבד.

האם העסקה כדאית? אין לדעת. אם הם מציעים אותו ב- 215, סימן שהם קונים אותו מתחת ל- 200. קפוץ לסוכנות בנשר ותבדוק בכמה אתה מוציא אותו שם עם מימון. סביר להניח שבדיוק באותו סכום חודשי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...