Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

318i Sport ב2000 שקל לחודש - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוכנות קשה לי להאמין שהוא ישיג אותו בלי מקדמה. יש פה משהו מסריח. זה שעוד לא עלו על זה - לא אומר שזה לא קיים. לא הגיוני לשלם 2000 שח בחודש ולקבל bmw חדשה. מה התנאים של ההלאווה? כמה ריבית? בכמה מזכים את הרכב בסוף? תעלה לפה את החוזה כי הוא לא מופיע באינטרנט ( כנראה צריך איש מכירות מיומן כדי "להסביר" את החוזה הזה)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מחפש רכב כזה, אני מניח שמצבך הכלכלי סביר, אחרת אל תכנס לזה.

אם הוא באמת סביר, עצתי לך, אם אתה רוצה גם להנות מהרכב ולא רק מהסמל, תחפש 320 בת שנה, לא חסרות כאלו.

קח מימון מהבנק, מי שזקוק למימון של חברה חיצונית לבנק, מאותת לחברה החיצונית שמהבנק הוא לא יכול לקבל ולכן הוא לקוח מסוכן.

פיצוי על סיכון זאת ריבית גבוהה על ההלוואה. הריבית יכולה להיות בצורת החזרים גבוהים, פחת גבוה בהחזרת הרכב, עלות פתיחת תיק, או כל טריק אחר שהגוף הממן יכול לחשוב עליו.

לכן בחישוב כללי, כשכל הפרטים גלויים, תמיד אם ניתן, עדיף לקחת מימון מהבנק שלך.

ועוד טריק קטן להוריד את הריבית בבנק: אם אתה ביחסים טובים עם אביך, ורק אם אתה בטוח ב 100% שתעמוד בתנאי ההלוואה, תציע לבנק שאביך יהיה ערב להלוואה בנוסף לשיעבוד הרכב. מבחינת הבנק זה מוריד סיכון ולכן מוריד ריבית.

Over and out

פורסם
זה לא נכון. זה בכלל לא ליסינג. זו הלוואה לכל דבר, והרכב רשום על שמך 100%. (אתה יד ראשונה). לפי הבנתי הם בעצם איש ביניים בינך לבין BMW, משיגים עבורך את המחיר ונותנים לך את ההלוואה. אני מניח שאת הרווח שלהם הם עושים מההפרש בין המחיר שהם נותנים לך למחיר שב.מ.וו נותנים להם.

ולמה שלא יקנו ממני אותו במחירון שלו? הם מחוייבים על פי החוזה.

אז בעצם רק הטיפולים והביטוחים צפויים לעלות פי 2 מרכב ״רגיל״ באותו שנתון?

אין מתנות חינם ואם אתה בטוח שיש אני מציע לך לנסות.

בתור בחור צעיר לצערי יש לי לא מעט חברים שקנו רכבים בעסקאות דומות (מימון 100% ללא מקדמה דרך חברות חיצוניות) ונדפקו בסוף.

אני מציע לך לברר לגבי האוטיות הקטנות ז"א כמה ממה שאתה מחזיר להם הולך לריביט כדי שלא תחזור עוד 3 שנים עם הרכב ותגלה שנשאר לך לשלם 200K כאשר ה75K ששילמתה היה רק התשלום על הריביט.

ועוד דבר כאשר אתה מגיע להחזיר את הרכב יש להם שמאי משלהם שקובע את מחירון הרכב ועל כול שריטה הוא מוריד לך כמה אלפים טובים לכן כשתגיע להחזיר את האוטו הם יקבעו לך במקרה הטוב אולי 70% מהמחירון הריאלי.

בקיצור המלכודות שהחברות האילו עושות דיי ידועות אם תסגור את עניין הריבית ותחליט אחרי ה3 שנים להשאיר את הרכב אצלך זאת עסקה סבבה.

פורסם

אז ממה שאני מבין מכם, הקאצ׳ים היחידים הם אלה:

1. קריעה בפתיחת תיק

2. אי וודאות לגבי כמה החברה תזכה אותי על הרכב, או מחוייבות להשתמש בשמאי של החברת מימון שינסה להוריד את הערך של הרכב כמה שיותר כדי שאהיה בחוב אליהם.

3. ריבית גבוהה על ההלוואה (כחלק מהתשלום החודשי), כך שבסוף התקופה עלול להתברר ששילמתי כמה עשרות אלפים על ריבית בכלל, ונשאר לי סכום גבוה יותר ממה שחשבתי כחוב.

אם אני קורא את החוזה כמו שצריך ובטוח ב100% שפתיחת התיק סבירה, שהם מחוייבים לקנות ממני את הרכב על פי המחירון הרשמי ולא על פי שמאי שלהם, ושאין איזו ריבית חבוייה, אז כל העסק הזה כדאי?

פורסם

כמובן שהוא כדאי, אבל קשה לי להאמין שאחרי שתקרא את כל הסעיפים עדיין תרצה לקחת את הרכב. הרי אתה מסכים שזה לא הגיוני שאתה מקבל רכב יוקרה בבעלותך רק בשביל 200 שח בחודש? אם ככה כולם היו נוסעים פה במרצדסים וBMW ... יש פה משהו שלא מריח טוב ולכן בדוק טוב טוב את כל סעיפי החוזה, הרי בסופו של דבר החברה צריכה להרוויח, אף אחד לא עובד לשם שמיים.

פורסם

מה זה "כמובן שהוא כדאי"? קראת את התנאים או שסתם כתבת?

האתר שלהם ממש עלוב - כמעט אפס מידע, וכדי לקבל יותר מידע צריך למלא פרטים ושיתקשרו אליך. למה הם לא פשוט כותבים את כל הפרטים אם זה "בלי שטיקים, בלי טריקים, בלי אותיות קטנות".

נראה שמדובר על 2000 שקלים לחודש ל-3 שנים כלומר 72000 שקלים ואת היתרה בתום התקופה. אם המחיר של הרכב (שלא כתוב באתר, כמה מפתיע) הוא 215000 שקלים, זה אומר שבתום 3 שנים אתה צריך לשלם 143000 בצורה כזו או אחרת (כתוב בתחתית האתר באותיות קטנות (...) "היתרה תשולם בתום התקופה במבחר מסלולים לבחירה").

בוא נניח שבתום 3 שנים השווי של המכונית יהיה בין 110000 ל-130000, כלומר תוכל להחזיר להם אותה, נניח ב-120000 שקלים, להשלים 23000 שקלים ולצאת מהעסקה (או לחילופין להמשיך בעסקה אחרת).

לסיכום העלות החודשית שלך ל-3 שנים תהיה בערך 2700 כתלות בשווי הרכב אחרי התקופה (אחרי שקלול עלויות מימון). אם שווה לך - סבבה, לך על זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך שווי הרכב יהיה בין 110 ל130? הוא כרגע 240. לפי החישוב ***שלהם*** הערך צפוי להיות 155~, זה לא נכון?

פורסם

אין לך שם יכולת לנבא את המחיר במדויק אף פעם..תמיד יש תנודות ושינויים ואי אפשר לדעת בוודאות את ערך הרכב עוד 3 שנים..תגזור את הוורסטקייס סנריו.

אם תעשה עם הרכב תאונת פגוש? החברת מימון לא תנסה להוריד לך על זה במחיר? לדעתי מסוכן מידיי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
איך שווי הרכב יהיה בין 110 ל130? הוא כרגע 240. לפי החישוב ***שלהם*** הערך צפוי להיות 155~, זה לא נכון?

החישוב שלהם מתחיל כנראה משווי של 240000 ויורד בממוצע 13-14% בשנה. בפועל אם אתה קונה את הרכב ב-215000 אז גם אחרים יכולים, והשווי של הרכב מתחיל מהמחיר הזה (ממילא זה מה שקורה שנייה אחרי שהוצאת אותו מהסוכנות). ירידת הערך גם היא לא 13-14% בשנה אלא יותר לכיוון ה-20%.

בוא נניח לצורך האיזון שמחיר הרכב מתחיל מ-225000 ויורד ב-15% בשנה, כלומר בתום 3 שנים מדובר ב-138000 שקלים.

אם הוא יורד ב-20% בשנה בממוצע, מדובר על 115000 שקלים.

האמת כנראה איפהשהוא באמצע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

bmw עשו הנחה על הרכב - 225,000 במקום 240. הם אומרים שבגלל הכוח קנייה שלהם הם הצליחו להוסיף על המבצע ולהוריד את זה ל215000 - תחת תשלום קבוע של 2000 לחודש ללא מקדמה.

תראה, אין קסמים, אם אתה יד ראשונה פרטית ללא ידיים קודמות, אז יש פה רכישה מיבואן ע"י מתווך שצריך לגזור את העמלה שלו בדרך.

יכול להיות שהעמלה תהיה גלומה בתשלום החודשי ועמלות הקמת תיק מנופחות.

אתה גם מציג כאן תשלום קבוע שיופחת משווי הרכב בסוף התקופה, איפה מסתתרת הריבית ששווה גם כמה אלפים טובים בסכומים המדוברים?

במקרה של סדרה 3 קיימת גם רמת גימור נוספת אשר מיובאת לטובת ציי רכב וכד' שנקראת S, לא ספורט, אלא S. שאינה נמכרת כלל באולמות התצוגה. את ההפרדה ניתן לראות בדו"ח המסירות אשר מתפרסם בפורום הכללי מידי חודש. כמובן שבמקרה הזה מדובר במפרט דל יותר ולא הרכב שנמצא באולמות התצוגה של היבואן.

הייתי מתחילה מדרישה למפרט הרכב והתחייבות כתובה על המפרט מצד החברה ולא תשובה: "תראה באתר של BMW, זה אותו הדבר". (אם זכרוני אינו מטעה, היה חבר פורום אשר כתב על זה בעבר).

דבר נוסף הוא מועד עליה לכביש, האם העסקה תקפה לרכבי 2017 גם כן או רק רישוי 16? הרי כשיגיע רגע ההתחשבנות בעוד 3 שנים, סביר להניח שיציגו בפניך את מחירון הבסיס של לוי יצחק לינואר 2016 ולא יעניין אף אחד שהרכב שלך דצמבר 2016.

לדעתי, כדאי לך לקחת מהחברה את כל הפרטים בכתב, ולגשת עם המידע הזה לאחד מאולמות התצוגה של היבואן ולקבל מהם הצעה נגדית כולל תנאי המימון. אולי ההפרש לא יהיה שווה את הסיכון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מה זה "כמובן שהוא כדאי"? קראת את התנאים או שסתם כתבת?

טרחת בכלל לקרוא את מה שכתבתי לפני שהגבת? כתבתי בוודאי שכדאי כתגובה למשפט האחרון שהוא רשם. אבל אם היית מתעמק היית מבין שאין סיכוי שזה כדאי כמו שזה נשמע.

פורסם

אני ממש מתקשה להבין למה לקנות BMW עם 136 כ"ס... ועוד בכזה מחיר...אם הסמל לא הכי חשוב לך אזי יש אלטרנטיבות, שקלת אתם?

פורסם

מישהו יכול להגיד, בהסתמך על ההסטוריה האחרונה של רכבים כאלה, מה המחירון הצפוי שלו בעוד 3 שנים?

• תוכן חדש...