Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף / פולו

avivaknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רכב לאחר שנפרדתי מהספורטבק ששרדתי אותה רק חצי שנה

האופציות הם גולף 2011 tsi 1.4

ופולו 2011 tsi 1.2

,שניהם גיר dsg

הגולף יד 1 טסט לחודש הבא(דצמבר) עם 77 אלף קילומטר

הפולו גם כן יד 1 עם 27 אלף קילומטר טסט לחודש הקרוב

מחירון הגולף 63k (לפני שיקלול 61)

מחירון פולו 64k (לפני שיקלול 54)

שניהם מבקשים סביב ה59-60

עכשיו

הגיוני שמבקשים כל כך הרבה מעל המחירון?? (פולו)

ולפי הנתונים הללו מה ההיתם בוחרים ?? מבחינת אמינות ונוחות נסיעה

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

פורסם

איך בודקים מלבד הבדיקה שלפני קנייה?

ולגבי מקום יש בינתיים רק סלקל אחד שצריך להכנס מאחורה

ובכל מקרה בעתיד הקרוב אני מתכנן רכב לאישתי שתשרת אותה ואת הילדה בנסיעות של גן-עבודה

פורסם

הגיר ב 2011 עדיין היה בעייתי ואני לא הייתי ממהר לקנות רכב כזה אם הגיר כבר לא באחריות, או בכל אופן הייתי בודק טוב טוב לפני (בעבר בדקתי פולו 2011 ובסופו של דבר לא קניתי). מלבד בדיקה במכון, נסה לפנות למוסך המרכזי או המוסך שבו טופל הרכב, על מנת לראות היסטוריית טיפולים/החלפות. אותה פולו שבדקתי נראתה מעולה והיתה כמעט חדשה בזמנו, אבל בירור מול המוסך העלה שהספיקו כבר להחליף מגדש טורבו ועוד דברים (והרכב היה בן שנה...) אז אני שמח שהתעקשתי לבדוק. חשבת על אופציות אחרות?

פורסם (נערך)

אין ממש טעם לשלם מעל מחירון לרכבים כאלו אבל זה לשיקולך.

אלה רכבים שצריך מומחה כדי שיוודא שהם תקינים והתקלה הבאה זה רק עניין של זמן (קצר). על זה כבר נכתב בפורום רבות.

אם חשובה לך אמינות (כנראה שלא)כדאי שתחפש משהו אחר כי התיקונים יהיו יקרים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הגיר ב 2011 עדיין היה בעייתי ואני לא הייתי ממהר לקנות רכב כזה אם הגיר כבר לא באחריות, או בכל אופן הייתי בודק טוב טוב לפני (בעבר בדקתי פולו 2011 ובסופו של דבר לא קניתי). מלבד בדיקה במכון, נסה לפנות למוסך המרכזי או המוסך שבו טופל הרכב, על מנת לראות היסטוריית טיפולים/החלפות. אותה פולו שבדקתי נראתה מעולה והיתה כמעט חדשה בזמנו, אבל בירור מול המוסך העלה שהספיקו כבר להחליף מגדש טורבו ועוד דברים (והרכב היה בן שנה...) אז אני שמח שהתעקשתי לבדוק. חשבת על אופציות אחרות?

הבעיה עם גיר קיימת גם בשנתונים המתקדמים? 2012/13

פורסם

לי היתה בעיה בגיר ברכב שנת 2015 שהצריכה החלפת מצמדים מוקדם מהצפויי. יש כנראה פחות בעיות בשנתונים האחרונים, אבל עדיין יש...

פורסם

אוקיי תודה רבה,ההייתי אמור לעשות מחר בדיקה לגולף אבל בעקבות כל ה"מחמאות" על הגיר בכל מקום שאני רושם dsg החלטתי לוותר.

פולו 1.2 90 כ"ס ידני? המלצות?

פורסם

אמנם אתה מקבל פחות כוח במנוע , אבל מנטרל את הגורם עם הפוטנציאל הבעייתי.

בכללי על הפולו , איכות חומרים טובה , מושבים טובים יותר מהאיביזה ושיכוך ואגי קלאסי.

מרווחת יותר מאחור, ולא ממש מאובזרת בגרסה הזו.

פורסם

ואם כוח יהיה חסר לי תמיד איפשר לעדכן ניהול תוכנה ב2000 שקל ולהוסיף עוד כמה כוחות סוס לא?

פורסם

מה לעשות, ככה זה בארץ - רוצה גיר ידני נטול בעיות? אין בעיה, אבל תסתפק ב 90 כ״ס וברמת אבזור נמוכה. עונש.

אגב, זה לא רק בפולו, כל היבואנים ככה - מלבד כמובן מכוניות ספורט.

• תוכן חדש...