Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לעשות 4 מבחנים כאלה עד כה, את כולם "עברתי"

אני כן מאלה שלא מעשנים, שותים, וכו' ודי בטוח שהוצאתי 100 במבחן הראשון, במבחנים הבאים למדתי לשקר קצת כלפי מטה בשאלות בסגנון "האם אתה נוהג לשקר?" או "לדעתך מהי רמת האמינות שלך?" וכאלה.

הם מחפשים ממוצע כאמור, לא 100 אבל גם לא 60.

מספר טיפים:

1. את שאלות ההדגמה תעשה ל-א-ט, הן קובעות את הזמן שיהיה לך בשאלות האמתיות, אז תענה ממש בסוף של הטיימר ככה תוכל לקרוא ברוגע בהמשך ולא להילחץ כי הזמן נגמר ועוד לא ענית

2. אל תתקן. ענית - תמשיך הלאה. גם אם זה לא באמת נכון.

3. תהיה עקבי, כל שאלה נשאלת ב10 ניסוחים שונים, אם תיפול אפילו ב1 מהם אז הציון צונח כי למעשה ב9 האחרות שיקרת.

הכל קל לענות את האמת, או לפחות תנסה לזכור מה ענית קודם לכן ותזרום עם השקר הזה עד הסוף.

בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חייב לציין שזה אחד השרשורים המשעשעים שקראתי לאחרונה :)

עשיתי פעמיים מבחן כזה, האחרון לפני כחודשיים.

בהחלט יכול להעיק העניין שכל שאלה נשאלת כמה וכמה פעמים, אך בניסוחים שונים.

לפעמים זה באמת פשוט יכול לבלבל. יש לי חבר שעשה המבחן כזה. יש לו קצת הפרעות קשב.

לכן, הוא תיקן את עצמו כמה פעמים. הוא סיפר שבפעם הרביעית, המחשב הקפיץ הערה שזה התיקון הרביעי(!) שלו...

בקיצור, בהחלט שאין צורך לנסות ולצאת צדיק, אך כמובן גם לא נוכל.

וכן, לדעתי הכי נכון זה לייפות את המציאות קצת בעת הצורך, כפי שנאמר מעליי.

פורסם

אל תשקר.

עדיף שיפילו אותך על האמת הלא נעימה, מאשר שיפילו אותך על שקר

אל תשקר, אל תבלף, אל תטטא.

בהנחה ולא גנבת ציוד בשווי מיליוני שקלים, לא מעלת בכספי ציבור, אתה לא מבנגג מהרגע שקמת ועד לרגע שאתה נרדם, לא מכרת סודות לאיראנים ולא הרגת 7 אנשים בתאונת פגע וברח- אין לך מה לנסות להסתיר את האמת.

אני עברתי תחקיר בטחוני ופוליגרף. ידעתי מראש שאני הולך להגיד הכל ולא להסתיר כלום. כששאלו אותי האם השתמשתי בסמים, ידעתי שעדיף לי להגיד שעישנתי פה ושם, מאשר לנסות להסתיר את זה.

גיסי גם כן עבר תחקיר ופוליגרף (אחריי), והתייעץ איתי בנושא. הוא חשב לא לספר על איזה משפט צבאי שעבר, על עניין פעוט וטפשי, שאחריו הושמדה כל הניירת הרלבנטית. אמרתי לו שאין לו מה לנסות להסתיר, ושיספר בדיוק מה שסיפר לי, אך הוא היה עקשן, ובסוף הבין וסיפר ועבר את התחקיר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי יש לענות על השאלות בצורה יחסית מהירה לא לשקר חוץ מהשאלות שקשורות לגנבה וסמים. אתה לא גונב !!! ואתה לא צורך סמים!! על כל הוריאציות האפשריות

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם

אם אתה צריך לשקר בקשר לזה, יש לך בעיה יותר עמוקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
עידן, האם יש סיבה לכך שהוא הגיע לפוליגרף או שמדובר על הליך סטנדרטי לכל עובד ?

עוד במהלך המיונים נאמר למועמדים שיתכן וידרשו לעבור בדיקת פוליגרף והם נדרשים לתת הסכמתם לכך.

לאחר מכן, כחלק מהליך שגרתי, החברה מבצעת פוליגרף בצורה מדגמית.

אגב, מדברים פה הרבה על עניין הסמים, מבלי להעלות למישהו רעיונות, בכל הנוגע לסמים קלים גם הגופים הגדולים ביותר, כולל חלק מהביטחוניים, הבינו שאי אפשר להלחם בזה.

בעבר עישון ג'וינט היה פוסל אוטומטית מכניסה לגופי בטחון ממשלתיים, היום זה כבר לא פוסל אוטומטית.

מה שכן יכול בהחלט לפסול זה שתשקר ואז יעלו עלייך כי במיוחד בגופים כאלה לאמינות יש משקל גבוה הרבה יותר מהג'ויינט שאתה מעשן מדי פעם.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חבר שלי הלך לבדיקה בדור אלון. כתב שהוא לא היה מדווח על גניבת מסטיק כי הוא חשב שלא צריל להיות עד כדי כך. לאחר מכן נכנס לדיכאון כי פסלו אותו מכל הסניפים. זה ממש מצחיק אבל גם עצוב.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כניראה כבר אמרו את זה, אבל מהצד שלי בכמה מבחני אמינות שעברתי(לא נפסלתי באף אחד) :

1. לא נגעתי בשום סוג של סם

2. לא גנבתי כלום, ואם אני אראה מישהו שגונב עיפרון אפילו, אני אדווח עליו

3. כמובן להיות עקבי בשאלות כי הם שואלים את אותו דבר בוריאציות שונות

פורסם
חבר שלי הלך לבדיקה בדור אלון. כתב שהוא לא היה מדווח על גניבת מסטיק כי הוא חשב שלא צריל להיות עד כדי כך. לאחר מכן נכנס לדיכאון כי פסלו אותו מכל הסניפים. זה ממש מצחיק אבל גם עצוב.

כאחד שעובד בתחנות דלק, המעסיקים או המנהלים הבכירים בקו מאוד ברור:

הדבר הכי קטן הוא הכי גדול. אין תחום אפור, יש שחור ולבן.

לצערי הם לא מבינים את זה. אס גם אני משחק את המשחק הזה.

פורסם

הוא עשה את זה ידני או שמחשב בדק והביא לו ציון?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
ידני לדעתי.

אם ככה הגיוני.

ככל הניראה כשבן אדם בודק את זה הוא משחק אותה צדיק ופוסל אנשים על שטויות כאשר מחשב.. לא.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

עשיתי מבחן אמינות בדור אלון לפני 10 שנים... לא עברתי...

לאן הדרדרנו שצריך לעבור מבחן אמינות בשביל להרוויח שכר מינימום בתחנת דלק.

פורסם

כדי *שלא* תגנוב.

אני עשיתי פעם אחת לא עברתי, עשיתי בחברה אחרת ועברתי.

אני מכיר כמה אנשים מאוד איכותיים שפשוט מסרבים לבצע את המבחן המיותר הזה כשמבקשים מהם בחברות, עדיין לא הגעתי להזדמנות נוספת לעשותו אך אני חושב שאלמד מהם

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...