Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

אם אתה לא אישה שנמנע ממנה להפיל הריון לא רצוי, ואם לא אכפת לך שבימ״ש פסק שלנשיא יש חסינות כמעט על כל דבר ועוד כמה פרטים קטנים, שלא משפיעים עליך, בתור מישוה שלא חי בארהב.

בית המשפט לא פסק את זה, אבל בכל מקרה מה הקשר לכהונה של טראמפ?

תבוא בטענות אל בית המשפט, הוא זה שקיבל את ההחלטות.

אגב, לגבי הפלות - כמדומני, בית המשפט החזיר את ההחלטה לרמת הסטייס, ולא פסל הפלות באופן גורף ככה ששוב, אין שום קשר לטראמפ.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

מה הקשר לכהונה של טראמפ?

הרוב הושג על ידי שופטים שהוא הכניס לבית המשפט.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

בית המשפט לא פסק את זה

הוא כן. בערך. יהיו עוד הרבה השלכות ופרשנויות לפסיקה הזו.

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

ית המשפט החזיר את ההחלטה לרמת הסטייס

נכון. ובאופן מעשי השפיע על זכויות האישה של כמה מליוני נשים בלבד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

על טראמפ אפשר להגיד הרבה דברים, אבל בסופו של יום, הכהונה שלו הייתה מאוד מוצלחת, ברובה, גם במזרח התיכון.

הכהונה של ביידן, לעומת זאת, זה אסון עוד מתחילתה.

הרי כל מיני "מומחים" הזהירו שטראמפ יביא למלחמת עולם שלישית, או משבר כלכלי, ובסוף דווקא ממשל ביידן הוא זה שהביא אותנו למצב הזה.

אם היא היתה כזו מוצלחת הוא היה אמור להיבחר שוב. מסתבר שמספיק אנשים חשבו אחרת ובחרו בזקן הסנילי.

באמת שאם הייתי חי שם, לא יודע מה הייתי עושה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אם היא היתה כזו מוצלחת הוא היה אמור להיבחר שוב.

אז יוצא שביבי ראש ממשלה מאוד מוצלח?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

23 אחוז מהאוכלוסייה בוודאות חושבים שכן.

השאר לא ממש, אבל איך אפשר להשוות הרי יש הבדלים בשיטות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

אם היא היתה כזו מוצלחת הוא היה אמור להיבחר שוב. מסתבר שמספיק אנשים חשבו אחרת ובחרו בזקן הסנילי.

הוא לא נבחר מאותה סיבה שביבי לא נבחר - קורונה, קריסה זמנית של הכלכלה וסגרים. 

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אם הבחירה בארץ לראשות ממשלה תהיה בין בן גביר לטיבי, זה אומר שכל מי שמצביע לאחד מהם הוא גרעין קשה, או ״פוסט אמת״ או שטות אחרת?

די מיציתי את הדיון הזה.

בסופו של דבר יש מושגים ויש להם משמעות. שקרים בפוליטיקה היו תמיד. המושג פוסט אמת בא לתאר משהו חדש.

אתה יותר ממוזמן לקרוא קצת ולהבין, שלא כל שקר הוא פוסט אמת, אחרת לא היינו צריכים את המושג הזה.

זה שטראמפ זורק בכל הזדמנות חצאי אמיתות ושקרים זו עובדה. זה שהבוחרים שלו אוכלים את זה יופי זו גם עובדה.

ביבי גם עובד ככה. עם ערוץ 14 ושאר השופרות שלו. הם פשוט מציפים את השיח ברשתות בהמון שקרים וחוזרים עליהם שוב ושוב. לקהל שלהם זה לא משנה. בגלל זה כשאני פוגש מישהו שניזון בעיקר מערוץ 14, אני עומד חסר אונים ומוותר מראש על ויכוח. ויצא לי לפגוש כאלו, שמדקלמים את המסרים על הבעל של שקמה ברסלר והפדופיליה של אהוד ברק והבגידה של הצבא והיועמשית ובגץ. ועל כל שקר שאני אפריך הם ידקלמו עוד עשרה.

זה שאתה מתעקש למצוא איזה סימטריה מדומה ולהדביק את זה גם לביידן ולבוחרים שלו, זה סתם כי הרגילו אותך לחפש ״סימטריה״ ו״צביעות״.

פוסט אמת זה שקרים של אנשים מאוד מעצבנים ושקרים רגילים זה שקרים של אנשים "בסדר"

בדיוק כמו זה 

לפני 56 דקות, פינדר כתב:

הרוב הושג על ידי שופטים שהוא הכניס לבית המשפט.

אם זאת החלטה שמבינים זה בית משפט הוגן. החלטות אחרות זה כבר גרוע 

פורסם
לפני 28 דקות, עדי-אל כתב:

אם זאת החלטה שמבינים זה בית משפט הוגן. החלטות אחרות זה כבר גרוע 

אתה יודע, יש דבר כזה מוסכמות יסוד של דמוקרטיה מערבית.

אני לא צריך בכל דיון להסביר לך למה חופש ביטוי זה טוב. זה מקובל על כולם, חוץ מעל מדינות שהן לא דמוקרטיה מערבית ליברלית, כמו אירן או רוסיה.

כנל לגבי הפלות. או לגבי זה שהנשיא הוא לא מעל החוק.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

פרסום בשרשור הלא נכון

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

השאלה שצריך להישאל היא מי יותר טוב לישראל טראמפ או קמילה האריס (במידה והיא תישאר סגנית הנשיא)?

נראה לי התשובה ברורה 

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

בו

זה שלא שטראמפ הוא איזה אוראטור גדול... 

היי הוא האורים ותומים של הפייק ניוז

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 8.7.2024 בשעה 20:48, falou כתב:

בו

זה שלא שטראמפ הוא איזה אוראטור גדול... 

טראמפ אולי לא נואם בחסד כמו אובמה, אבל בניגוד ל-2 הליצנים שעומדים בראש ארה"ב כרגע, הוא מסוגל להעביר את המסר שלו בכמה משפטים.

אפשר לטעון שטראמפ שקרן, וולגרי, נרקיסיסט ועוד, אבל הוא gets shit done, כמו שאומרים.

בדיעבד, הוא צדק לגבי איראן והידוק הסנקציות עליה. ממשל ביידן, לעומת זאת, העביר להם מיליארדי דולרים, וזה התפוצץ לכולנו בפנים.

כנ"ל לגבי הסכמי אברהם (מול האחים המוסלמים במצרים בתקופת אובמה), ועוד מגוון נושאים.

ממשל ביידן נכשל כמעט בכל תחום בו הוא התערב בזירה הבינלאומית - איראן, הבריחה מאפגניסטן, המלחמה באוקראינה, ההתקרבות של סעודיה לאיראן ועוד.

• תוכן חדש...