Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מיום ליום ארה"ב נראית יותר ויותר כמו סרט המשך ל-Idiocracy (ציטוט של ביידן מהימים האחרונים):

00O0O_9xgBAxNa7lk_0yQ0q8_600x450.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אל תצחק הוא בעצם חשף שיש להם טכנולוגיה של חזרה בזמן. עכשיו במקום לנצח את טראמפ בבחירות הוא פשוט יחזור בזמן ויהרוג את ההורים שלו.

אבל ברצינות, נראה לכם נורמלי המצב הזה?

המעצמה החזקה בעולם ושני הדגנרטים האלה מתמודדים על הנשיאות? זה כל מה שיש להם להציע? יש מצב שבבחירות הבאות אם עדיין הסדר העולמי לא יתפרק, הם באמת יביאו פיל וחמור שייצגו אותם במקום בני אדם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 5.7.2024 בשעה 07:57, עדי-אל כתב:

שמדברים על פוסט אמת זה בדיוק הדבר שמתאר.

אהה זה לא.

אתה יכול להגיד שביידן או העוזרים שלו משקרים בקשר למצב הבריאותי שלו ואולי זה גם נכון, אבל זה לא מה ש״פוסט אמת״ מתאר.

בתאריך 5.7.2024 בשעה 07:57, עדי-אל כתב:

אבל טראמפ הוא המלך של הפוסט אמת..

זה דווקא נכון.

טראמפ יכול להגיד משהו השבוע ולהגיד את ההיפך הגמור בשבוע הבא. ולא תהיה לזה השפעה על הבוחרים שלו.

הוא יכול לתת עימות שבו הוא זורק בליל של עובדות, חצאי עובדות ושקרים בוטים והקהל שלו יריע לו.

זו המשמעות של פוסט אמת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שביידן יזדהה כבן 50 מה הסיפור?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

דיברנו על פוסט אמת, לא?

מה שיש בכתבה שהבאתי זה עונה להגדרה פוסט אמת 

לפני שעה, פינדר כתב:

טראמפ יכול להגיד משהו השבוע ולהגיד את ההיפך הגמור בשבוע הבא. ולא תהיה לזה השפעה על הבוחרים שלו.

ביידן יכול להגיד חצי משפט ולהגיד את ההיפך הגמור בחצי המשפט הבא וגם לא תהיה לזה השפעה על הבוחרים שלו (כמובן התומכים הצעקניים) 

פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

מה שיש בכתבה שהבאתי זה עונה להגדרה פוסט אמת 

צר לי, אבל לא.

לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

ביידן יכול להגיד חצי משפט ולהגיד את ההיפך הגמור בחצי המשפט הבא וגם לא תהיה לזה השפעה על הבוחרים שלו (כמובן התומכים הצעקניים) 

1. הוא לא אומר חצאי משפטים מנוגדים. גם אם אתה חושב ככה.

2. אין לזה השפעה על הבוחרים שלו? הוא צולל בסקרים ותומכים גדולים שלו, כולל חברים כמו תומאס פרידמן, קוראים לו לפרוש. איך אתה יכול להגיד שאין השפעה? ואתה עוד מדבר על פוסט אמת..

אני חושב שביידן והצוות שלו מסתירים את המצב הבריאותי שלו ואפילו משקרים במצח נחושה. אבל זה פשוט שקר. אין לזה קשר למושג פוסט אמת.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם הוא יפרוש כתוצאה מהלחץ או הם לא יצביעו לו בגלל שהוא לא בכיוון בכלל אני יגיד שאתה צודק. אם הם ימשיכו להצביע לו בכל מקרה אז זה לא ממש עוזר 

פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

אבל ברצינות, נראה לכם נורמלי המצב הזה?

המעצמה החזקה בעולם ושני הדגנרטים האלה מתמודדים על הנשיאות? זה כל מה שיש להם להציע? יש מצב שבבחירות הבאות אם עדיין הסדר העולמי לא יתפרק, הם באמת יביאו פיל וחמור שייצגו אותם במקום בני אדם.

על טראמפ אפשר להגיד הרבה דברים, אבל בסופו של יום, הכהונה שלו הייתה מאוד מוצלחת, ברובה, גם במזרח התיכון.

הכהונה של ביידן, לעומת זאת, זה אסון עוד מתחילתה.

הרי כל מיני "מומחים" הזהירו שטראמפ יביא למלחמת עולם שלישית, או משבר כלכלי, ובסוף דווקא ממשל ביידן הוא זה שהביא אותנו למצב הזה.

פורסם (נערך)

לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

אם הם ימשיכו להצביע לו בכל מקרה אז זה לא ממש עוזר

מי זה ״הם״ שיצביעו לו?

כרגע לפי הסקרים הוא מפסיד בבחירות. זה אומר שמספיק מצביעים שלו, ינטשו אותו (יצביעו לטראמפ, או לא יצביעו בכלל). אתה מצפה שהוא יקבל 0 קולות?

להזכירך מדובר בשיטה שבה יש שני מועמדים (אם מתעלמים ממועמדים עצמאים). מספיק אנשים יכולים לחשוב שביידן הוא הרע במיעוטו, ואין לזה קשר לפוסט אמת.

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

הכהונה שלו הייתה מאוד מוצלחת

אם אתה לא אישה שנמנע ממנה להפיל הריון לא רצוי, ואם לא אכפת לך שבימ״ש פסק שלנשיא יש חסינות כמעט על כל דבר ועוד כמה פרטים קטנים, שלא משפיעים עליך, בתור מישוה שלא חי בארהב.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, עדי-אל כתב:

אני מדבר על הגרעין הקשה.

מן הסתם יש את המתנדדים אבל הם זזים בין שני הצדדים 

אם הבחירה בארץ לראשות ממשלה תהיה בין בן גביר לטיבי, זה אומר שכל מי שמצביע לאחד מהם הוא גרעין קשה, או ״פוסט אמת״ או שטות אחרת?

די מיציתי את הדיון הזה.

בסופו של דבר יש מושגים ויש להם משמעות. שקרים בפוליטיקה היו תמיד. המושג פוסט אמת בא לתאר משהו חדש.

אתה יותר ממוזמן לקרוא קצת ולהבין, שלא כל שקר הוא פוסט אמת, אחרת לא היינו צריכים את המושג הזה.

זה שטראמפ זורק בכל הזדמנות חצאי אמיתות ושקרים זו עובדה. זה שהבוחרים שלו אוכלים את זה יופי זו גם עובדה.

ביבי גם עובד ככה. עם ערוץ 14 ושאר השופרות שלו. הם פשוט מציפים את השיח ברשתות בהמון שקרים וחוזרים עליהם שוב ושוב. לקהל שלהם זה לא משנה. בגלל זה כשאני פוגש מישהו שניזון בעיקר מערוץ 14, אני עומד חסר אונים ומוותר מראש על ויכוח. ויצא לי לפגוש כאלו, שמדקלמים את המסרים על הבעל של שקמה ברסלר והפדופיליה של אהוד ברק והבגידה של הצבא והיועמשית ובגץ. ועל כל שקר שאני אפריך הם ידקלמו עוד עשרה.

זה שאתה מתעקש למצוא איזה סימטריה מדומה ולהדביק את זה גם לביידן ולבוחרים שלו, זה סתם כי הרגילו אותך לחפש ״סימטריה״ ו״צביעות״.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...