Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

בחירה של ההורים שלהם לאפשר דבר כזה. 

ואז הלכת לראנט שלם על מיכאלי שלא קשור לדיון הזה עם חיזוקים מארה"ב ושיט שלה. 

אם אתה רוצה שאעזור לך להרים את האבן שאתה חי תחתיה, דבר איתי.

לא אכפת לי אם מישהו הומו, לא אכפת לי אם מישהו רוצה להפוך להיות אישה או לא יודע מה. זכותו.

אכפת לי כשמישהו רוצה לפגוע בילדים שלי. 

קח דוגמא מהארץ - עיריות חילוניות נלחמות בדוכני תפילין ליד בתי ספר. אין זכות לאף אדם להשפיע על ילדים של אחרים. מסכים עם זה.

מצד שני:

הדראג קווין קיי לונג מקריאה סיפורים לילדים: "רואה בזה שליחות" - Xnet (ynet.co.il)

כשהבחור המעורער נפשית** הזה היה בגן בבאר שבע, והורים התעצבנו שהילדים שלהם נחשפו לזה, הציגו אותם כחשוכים.

זה כל הסיפור. אם אני אגיד לך שאני רוצה שהבן שלי יהיה סטרייט - אתה תגיד שאני חשוך, עתיק, דעות קדומות, לא יודע מה. אם אגיד לך שאני רוצה שיהיה הומו, אתה תגיד "איזה יופי איזה מקבל ומכיל אתה". זאת האמת.

מירב מיכאלי וחברות שלה רוצות להביא את התרבות הזאת לכאן. זה חלק מתרבות הטיקטוק שסין דוחפת לעולם וגורמת לדורות הבאים של המערב להיות מטומטמים.

*יש לי בן דוד הומו ובת דודה לסבית, שניהם גם התחתנו, לא אכפת לי עם מי הם בלילה. שיעשו מה שבא להם. טיעון של הומופוביה או משהו לא יכול להחזיק פה, אז נחסוך לך את זה.

**בניגוד לאדם שהוא הומו או לסבית, שזה משיכה מינית שאני יכול לקבל ולהבין, כל הדראגים, אנשים שמזדהים כעטלף, יום אישה יום גבר או לא יודע מה הם מעורערים שצריכים כדורים.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

בחירה של ההורים שלהם לאפשר דבר כזה. 

ואז הלכת לראנט שלם על מיכאלי שלא קשור לדיון הזה עם חיזוקים מארה"ב ושיט שלה. 

אם אתה רוצה שאעזור לך להרים את האבן שאתה חי תחתיה, דבר איתי.

לא אכפת לי אם מישהו הומו, לא אכפת לי אם מישהו רוצה להפוך להיות אישה או לא יודע מה. זכותו.

אכפת לי כשמישהו רוצה לפגוע בילדים שלי. 

קח דוגמא מהארץ - עיריות חילוניות נלחמות בדוכני תפילין ליד בתי ספר. אין זכות לאף אדם להשפיע על ילדים של אחרים. מסכים עם זה.

מצד שני:

הדראג קווין קיי לונג מקריאה סיפורים לילדים: "רואה בזה שליחות" - Xnet (ynet.co.il)

כשהבחור המעורער נפשית** הזה היה בגן בבאר שבע, והורים התעצבנו שהילדים שלהם נחשפו לזה, הציגו אותם כחשוכים.

זה כל הסיפור. אם אני אגיד לך שאני רוצה שהבן שלי יהיה סטרייט - אתה תגיד שאני חשוך, עתיק, דעות קדומות, לא יודע מה. אם אגיד לך שאני רוצה שיהיה הומו, אתה תגיד "איזה יופי איזה מקבל ומכיל אתה". זאת האמת.

מירב מיכאלי וחברות שלה רוצות להביא את התרבות הזאת לכאן. זה חלק מתרבות הטיקטוק שסין דוחפת לעולם וגורמת לדורות הבאים של המערב להיות מטומטמים.

*יש לי בן דוד הומו ובת דודה לסבית, שניהם גם התחתנו, לא אכפת לי עם מי הם בלילה. שיעשו מה שבא להם. טיעון של הומופוביה או משהו לא יכול להחזיק פה, אז נחסוך לך את זה.

**בניגוד לאדם שהוא הומו או לסבית, שזה משיכה מינית שאני יכול לקבל ולהבין, כל הדראגים, אנשים שמזדהים כעטלף, יום אישה יום גבר או לא יודע מה הם מעורערים שצריכים כדורים.

פורסם
לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

אינספור סיפורים על ילדים בני 10 שחותכים לעצמם את הבילב

אתה מכיר אינספור סיפורים כאלו? אני לא מכיר אחד.

אתה מציף פה באנקדוטות שאני לא יודע כמה מהן נכונות, אבל גם אם כן, זה בדיוק מה שהן. אנקדוטות.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

ם אני אגיד לך שאני רוצה שהבן שלי יהיה סטרייט - אתה תגיד שאני חשוך, עתיק, דעות קדומות, לא יודע מה. אם אגיד לך שאני רוצה שיהיה הומו, אתה תגיד "איזה יופי איזה מקבל ומכיל אתה". זאת האמת.

זאת לא אמת.

אני לא רוצה שהבן שלך יהיה סטרייט או הומו. אני רוצה שיהיה לו את החופש לחיות כרצונו.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כל הדראגים, אנשים שמזדהים כעטלף

אתה מערבב אנשים טראנס, שזה מצב נתון (נפשי ו\או פיזיולוגי) לבין משהו שהמצאת, או איזה אנקדוטה שמצאת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אם אתה חושב שאלה אנקדוטות, תגיד לי מתי לבוא לעזור לך עם האבן שאתה חי מתחתיה כמו דוד.

זה העולם המערבי היום, וזה רק מתגבר מיום ליום.

עריכה:

אגב פינדר, אתה רשמת:

"אני רוצה שיהיה לו את החופש לחיות כרצונו."
דוד רשם:

"בחירה של ההורים שלהם לאפשר דבר כזה. "

האם כהורה, יש לי את האפשרות להחליט שאני לא רוצה שהילד שלי ייחשף ל-XYZ עד גיל 18 או לא?

האם זה בסדר שאגיד שאני לא רוצה את הדראג קווין המעורער נפש בגן שלו? או שזו לא זכותי?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אני רק לא מבין איך בדיוק טראמפ מייצג את זה

הסברתי. הוא לא מייצג, הממשל תחתיו, זו תהיה האידיאולוגיה היותר דומיננטית שלו. כמה זה באמת משמעותי בארה״ב, בה לכל סטייט יש ממשל מקומי... אין לי מושג

לפני כשעה, פינדר כתב:

הבעיה הגדולה מבחינתי היא, שהשמרנים בדרך כלל כופים את התפיסה המשפחתית שלהם על כולם, בעוד ש"הפרוגרס" מאפשרים עוד צורות של משפחה.

אוקי. אז?!

מאפשר זה אומר בהכרח ״טוב״?

הויכוח אילו צורות של משפחה המדינה צריכה למסד (למסד, בניגוד ל-לאפשר), הוא ויכוח פוליטי/חברתי לגיטימי.

אני, למשל, מתנגד לפונדקאות בתשלום ועוד יותר מתנגד לפונדקאות בתשלום לנשים עניות ממדינות עולם שלישי. לדעתי אסור למדינה למסד כזה סחר בגופן ובריאותן של נשים. זו ״צורת משפחה״ שאני חושב שצריכה להיות לא חוקית.

אז?

לפני 35 דקות, David32 כתב:

רק שתחת "פירוק המשפחה הגרעינית" לא עומד שום דבר שאשכרה מפרק אותה. 

קודם כל, אם אתה מחנך באופן פעיל למודלים משפחתיים אחרים, מתוך אמונה שהמודל הקלאסי הוא ״רע״, אז אתה כן מפרק אותה, גם אם אתה מאפשר אותה חוקית. זה קודם כל.

לפני 35 דקות, David32 כתב:

לעומת זאת ההיפך כן מונע מאנשים בעלי נטיות אחרות...

אף אחד לא מונע בארה״ב, חוקית, לאף אחד לחיות עם אף אחד ולהגיע איתו לאיזה הסדר כלכלי/חברתי שהוא רוצה. השאלה היא, האם למסד זוגיות כזו בחוק. זו שאלה חברתית, קודם כל, ופוליטית, בעקבות כך.

נשאל כך, האם אתה חושב שהמדינה צריכה לאפשר לאח ואחות להתחתן?

או

האם אתה חושב שהמדינה צריכה לאפשר לגבר לשאת ארבע נשים?

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

"בחירה של ההורים שלהם לאפשר דבר כזה. "

האם כהורה, יש לי את האפשרות להחליט שאני לא רוצה שהילד שלי ייחשף ל-XYZ עד גיל 18 או לא?

לא, השאלה היא אם אתה כהורה מוכן לאפשר לילד שלך לעבור טיפולים כאלה או אחרים בגיל 10. שזאת הייתה חלק מהטענה שלי. 

אתה לא יכול להרים את האבן כי אני לא חי מתחת לאבן. וגם לא נראה לי שאתה יכול לקבוע את הדעות שלי בנושא בלי לשאול אותי עליהן. בטח ובטח שלא להגיד שאני אגיד שאתה חשוך כי אתה רוצה בן סטרייט אבל להכיל אם אתה רוצה בן גיי. מה שכן אני כן חושב שזה קרינג' רצח שאנשים אומרים "אני רוצה את הילד שלי סטרייט" וחלק אפילו דוחפים בנים לבלות יותר עם בנות כדי להוכיח לעצמם שזה לא ככה, כשבפועל אני מאוד מקווה בשביל הילד שלך שתקבל אותו גם אם הוא גיי. 

לפני 19 דקות, falou כתב:

אם אתה מחנך באופן פעיל למודלים משפחתיים אחרים, מתוך אמונה שהמודל הקלאסי הוא ״רע״, אז אתה כן מפרק אותה

מי עושה את זה? מה זה מחנך באופן פעיל למודלים משפחתיים אחרים?

לפני 20 דקות, falou כתב:

האם למסד זוגיות כזו בחוק.

מה זה משנה? יש לך את האופציה, זה אומר שתעשה את זה?

הנה אמסד לך זוגיות חד מינית בחוק. אתה רץ לגיי בר הקרוב לביתך? מנחש שלא. 

לפני 20 דקות, falou כתב:

האם אתה חושב שהמדינה צריכה לאפשר לגבר לשאת ארבע נשים?

לא מפריע לי ברמת העיקרון.

לפני 21 דקות, falou כתב:

האם אתה חושב שהמדינה צריכה לאפשר לאח ואחות להתחתן?

גם זה לא מפריע לי ברמת העיקרון. מה אכפת לי?

בנוסף, אפשר גם לא להתחתן אבל עדיין לנהל אורח חיים משותף. אתה רוצה להגיד לי שמה שמפריע לאח ואחות לחיות ביחד בזוגיות זה החותמת??? 

תיאורתית, מה עוצר אותך מלחיות עם 2/3/4/5 נשים כמשפחה? כלום.

אני אומר את זה כי סובבים אותי אנשים שחיים חיי משפחה גרעינית סטנדרטית, שלא התחתנו, או התחתנו רק בשביל להפעיל איזה סעיף בחוק במקרה שאחד מהם מת (הסבירו לי שזה קשור ללמי ילך הילד או משהו, אנעארף לא התעמקתי כי לא רלוונטי).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

האמת שלא.

כאילו עזוב רגע מיניות ודראג. אתה מחויב לשלוח את הילד שלך לבית ספר ואין לך שליטה של 100% למה הוא נחשף שם.

אישית הייתי מעדיף אם הילדים שלי היו נחשפים פחות לתעמולה ציונית-דתית בבית הספר. אבל לא שואלים אותי.

לפני 30 דקות, falou כתב:

האם אתה חושב שהמדינה צריכה לאפשר לאח ואחות להתחתן

זה דרדור לאבסורד, כמו ה״מזדהה כלטאה״ של יובל.

כנראה שאני לא ארצה למסד את זה. וכנראה שאין לזה מספיק ביקוש כרגע, אז זו לא בעיה אמיתית.

לפני 31 דקות, falou כתב:

השאלה היא, האם למסד זוגיות כזו בחוק. זו שאלה חברתית, קודם כל, ופוליטית, בעקבות כך.

חוקים נולדים מצורך. אם יש מספיק גייז, כך שהדיכוי שלהם הפך לבעיה של מספיק אנשים, אז נולדה הדרישה לשיוויון.

אי מיסוד של זוגיות מסויימת גורר בדרך כלל אי שיוויון בפרמטרים מסויימים. מפה באה הדרישה למיסוד.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

מי עושה את זה? מה זה מחנך באופן פעיל למודלים משפחתיים אחרים?

לימודי מגדר בחטיבה של בתי בת״א נכון ללפני 6 שנים.

דוגמא מחו״ל:

https://www.queensu.ca/gazette/stories/how-unicorn-helping-ontario-s-public-and-catholic-schools-welcome-gender-diversity#:~:text=With “Gegi” – a beautiful,Education Week initiatives across Ontario.

מה זה משנה? יש לך את האופציה, זה אומר שתעשה את זה?

הנה אמסד לך זוגיות חד מינית בחוק. אתה רץ לגיי בר הקרוב לביתך? מנחש שלא. 

מה זה קשור לטיעון, מה אני הייתי עושה?!

השאלה היא, למה המדינה מחנכת ומה ההשלכות של זה.

למשל, אם המדינה נותנת תמיכה לאמהות חד הוריות, האם זה מגדיל את כמות המשפחות החד הוריות?

או

האם המדינה אוסרת הפלות, האם זה מגדיל את מס׳ המשפחות החד הוריות?

לכל הדברים האלו השלכה על החברה.

אפשר לראות את זה באחוז החד הוריות בארה״ב, למשל, בייחוד בקרב אוכלוסיות עם הכנסה נמוכה. ברגע שהטאבו החברתי על חד הוריות ירד, זה נתן חופש, נכון, ויצר במקביל מעגל שלם של עוני וילדים נטולי אב.

האם זה טוב לילדים להיות נטולי שני הורים?

מחקרים מראים - חד משמעית - לא!

אז המכלול של החוקים שמאפשרים מודלים שונים של משפחה, אם במישרין ואם בעקיפין, מעניינים מאוד. יש להם השלכות אקוטיות על החברה והכלכלה. זה לא רק עניין של בחירה אישית גרידא

תיאורתית, מה עוצר אותך מלחיות עם 2/3/4/5 נשים כמשפחה? כלום.

כאמור, אם אני אקבל בשביל זה הטבות מס... אז זה מעודד. כמו שקצבאות ילדים מעודדות ילודה.

גם לרפובליקנים רבים לא איכפת שתחייה איך שבא לך. השאלה היא, במה המדינה תומכת ומה היא מעודדת, לא מה היא אוסרת.

לפני 28 דקות, פינדר כתב:

כנראה שאני לא ארצה למסד את זה. וכנראה שאין לזה מספיק ביקוש כרגע, אז זו לא בעיה אמיתית.

למה לא?!

אפשר לטעון טוען נישואים זה הסכם כלכלי בעיקרו, משפטית, אז צריך לתת לכל זוג אנשים להקים יחידה כלכלית, עם כלל ההטבות הכרוכות בכך, בלי קשר למהות הקשר ביניהם. 

אבל התעלמת באלגנטיות משאלת ריבוי הנשים...

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

חוקים נולדים מצורך. אם יש מספיק גייז, כך שהדיכוי שלהם הפך לבעיה של מספיק אנשים, אז נולדה הדרישה לשיוויון.

אי מיסוד של זוגיות מסויימת גורר בדרך כלל אי שיוויון בפרמטרים מסויימים. מפה באה הדרישה למיסוד.

אני מסכים, אבל יש שיקולים רחבים יותר מאי שיוויון. יש גם שיקולים של כדאיות לחברה. האם לחברה כדאי לתמוך בחד הוריות, בהתחשב בעובדה שילדים לחד הוריות פחות מצליחים ויותר מתקשים בחיים מילדים לזוג הורים (גיי או לא, דרך אגב)?

לפני 34 דקות, פינדר כתב:

נכון. קיימת התיאוריה שהמוסרניות הויקטוריאנית נועדה כחיסון חברתי נגד מחלות מין, שהפכו להיות נפוצות יותר ויותר. היסטורית, יחסי מין היו דרך להעברה של מחלות, שאז היו ללא מרפא. דברים משתנים, אבל הדיון הפוליטי מה לשנות ואיך הוא לגיטימי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, falou כתב:

אבל התעלמת באלגנטיות משאלת ריבוי הנשים

אין לי ממש בעיה עם זה. כל עוד זה לא גורר כל מיני הטבות כלכליות מעבר למה שמקבל זוג.

לפני 11 דקות, falou כתב:

אפשר לראות את זה באחוז החד הוריות בארה״ב, למשל, בייחוד בקרב אוכלוסיות עם הכנסה נמוכה. ברגע שהטאבו החברתי על חד הוריות ירד, זה נתן חופש, נכון, ויצר במקביל מעגל שלם של עוני וילדים נטולי אב.

אני חושב שאתה מבלבל פה סיבה ותוצאה.

אוכלוסיות עם הכנסה נמוכה נוטות להריונות בגיל צעיר, בלי קשר לאג׳נדות בבית הספר.

אין לי זמן לחזור כרגע למחקרים, אבל אאל״ט זו היתה בעיה רצינית בבריטניה (הריונות בתיכון) עוד משנות ה70 וה80 והולידה הרבה אמהות צעירות חד הוריות.

לפני 15 דקות, falou כתב:

האם זה טוב לילדים להיות בבית בו שני ההורים מעשנים?

אתה רוצה פאטרנליזם של המדינה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 52 דקות, David32 כתב:

לא, השאלה היא אם אתה כהורה מוכן לאפשר לילד שלך לעבור טיפולים כאלה או אחרים בגיל 10. שזאת הייתה חלק מהטענה שלי. 

אתה לא יכול להרים את האבן כי אני לא חי מתחת לאבן. וגם לא נראה לי שאתה יכול לקבוע את הדעות שלי בנושא בלי לשאול אותי עליהן. בטח ובטח שלא להגיד שאני אגיד שאתה חשוך כי אתה רוצה בן סטרייט אבל להכיל אם אתה רוצה בן גיי. מה שכן אני כן חושב שזה קרינג' רצח שאנשים אומרים "אני רוצה את הילד שלי סטרייט" וחלק אפילו דוחפים בנים לבלות יותר עם בנות כדי להוכיח לעצמם שזה לא ככה, כשבפועל אני מאוד מקווה בשביל הילד שלך שתקבל אותו גם אם הוא גיי. 

זה היה כתגובה לפינדר, כדי לעשות סדר ולהבין את הגישה שלו, שים לב שהוא רשם "החופש לחיות כרצונו".

ושים לב, רשמת שזה "קרינג" שהורים רוצים ילד סטרייט. 

הסיבה היחידה שיש חיים של בני אדם על כדור הארץ היא כי מתרבים בעזרת גבר ואישה, לא גבר וגבר ולא אישה עם אישה. זה הטבע. 

כלומר לקחת את הרצון שלי, והגדרת אותו כמשהו קרינג (מה התרגום לזה בעברית בכלל?).

זה לא קיצוניות כמו שפינדר מפחד ממנה? זה לא ניסיון ל"קעקע" אותי?

ויש הבדל בין מישהו בגיל 19 שיוצא מהארון לילד בן 10 שבוחר לקחת כדורים נגד הורמונים כי מישהו הרצה לו בבית ספר.

לפני 46 דקות, פינדר כתב:

האמת שלא.

כאילו עזוב רגע מיניות ודראג. אתה מחויב לשלוח את הילד שלך לבית ספר ואין לך שליטה של 100% למה הוא נחשף שם.

אישית הייתי מעדיף אם הילדים שלי היו נחשפים פחות לתעמולה ציונית-דתית בבית הספר. אבל לא שואלים אותי

האמת שכן. יש לך אפשרות.

גם אם לא 100 אחוז, 90 אחוז.

רוצה תכנים דתיים? שלח לבית ספר דתי. רוצה תכנים לא דתיים? שלח לבית ספר סטייל של רם כהן, ההוא שלא מחבב את ליצמן וחבריו. מבטיח לך שבן גביר לא יגיע לנאום שם.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיבה היחידה שיש חיים של בני אדם על כדור הארץ היא כי מתרבים בעזרת גבר ואישה, לא גבר וגבר ולא אישה עם אישה. זה הטבע. 

עד לפני לא הרבה שנים הטבע באיזור הזה היה שגבר אחד מתרבה עם הרבה נשים. זה הטבע. למה היום זה לא הטבע?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

ושים לב, רשמת שזה "קרינג" שהורים רוצים ילד סטרייט. 

בול זה

(ובגלל זה ^ הגדרתי את זה כקרינג')

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

כלומר לקחת את הרצון שלי, והגדרת אותו כמשהו קרינג (מה התרגום לזה בעברית בכלל?).

זאת אומרת שאתה אומר שאתה רוצה נכדים ולכן אתה לא רוצה לקבל את הילד שלך בשום קונסטלציה שבה הוא לא מייצר לך נכדים?

אפשר גם להיות סטרייט/ית בלי ילדים, או אם ילד אחד (ואולי חשוב לך שיהיו שלושה בשביל להגדיל את האוכלוסיה... לא יודע). 

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

שיוצא מהארון לילד בן 10 שבוחר לקחת כדורים נגד הורמונים כי מישהו הרצה לו בבית ספר.

יש לך שליטה על הכדורים שהילד שלך לוקח. אל תביא לו אחי. זאת גם העצה שלי בלי קשר לרצון שלך שיהיה ילד מגה סטרייט. 

לדעתי צריך לתת להם לגדול בלי התערבות הורמונלית וגם לנסות לצמצם את כמו השיט שהם אוכלים. אחר כך שידפקו את עצמם. אבל זה לא הנושא.

- By lifting money bags

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

שלח לבית ספר דתי.

ששם ילמדו אותו שמשכב זכר זו עבירה שדינה מוות.

זה בסדר מבחינתך? זה במסגרת החופש להעניק לילד "ערכים" כרצוני?

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

לילד בן 10 שבוחר לקחת כדורים נגד הורמונים כי מישהו הרצה לו בבית ספר.

איזה ילד בן עשר מקבל כדורים הורמונלים כי למד על זה בבית הספר, נגד רצון הוריו? באיזה עולם דימיוני זה קיים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש חוקים של המדינה ויש מוסר.

מה שאני מאמין בו באופן אישי זאת זכותי. אני יכול להאמין שאשכנזים זה הרעים במדינה, אני יכול להחליט שהמזרחים בבונים. אני יכול להגיד שהומואים זה איכסה ויכול לחשוב שכל הערבים טרוריסטים.

לאף אחד אין זכות להגיד לי מה לחשוב. המוסר שלי הוא שלי, גם אם אתם לא אוהבים אותו.

מצד שני יש חוקים, שמתבססים על נורמות חברתיות. 

אז לא, זה לא סבבה לתקוף הומואים כי הם הומואים, ולא סבבה לגזור לדתי את הפאות ברחוב. בדיוק כמו שאי אפשר להגיד שאין כניסה למועדונים לאתיופים או ערבים.

אז כן פינדר, אם תרצה שזה מה שהילד שלך יילמד זאת זכותך. אם אתה לא רוצה שלח למקום אחר.

וכן דויד, אם מישהו רוצה רק ילד סטרייט זאת גם זכותו. שיתמודד עם ההשלכות, אם בגיל 19 הילד יחליט שהוא הומו וההורה יירצה לנתק קשרים שיעשה את זה, החלטה שלהם. יש מספיק אנשים מנותקי קשר עם משפחות ואם ההורה שלו לא רוצה את זה הם יסתדרו. כמובן שלא מדבר עלי,  אתה כבר מכיר אותי מספיק זמן, או לפחות את הדמות האינטרנטית שלי כדי לדעת מה סגנון הדיבור.

ויש לי שליטה על מה שהילד לוקח, אין ספק. מירב מיכאלי וחבריה רוצים לקחת לי אותה.

פורסם
לפני 43 דקות, falou כתב:

לימודי מגדר בחטיבה של בתי בת״א נכון ללפני 6 שנים.

זה עיניין של תוכנית הלימוד, אז הבעיה שלך היא עם תוכנית הלימוד הנוספת שמציעה החטיבה של ביתך. זה לא עיניין כלל ארצי שהוא חובה נכון?

לפני 46 דקות, falou כתב:

מול מה ההשוואה? מול זוגות שלא רוצים להיות ביחד שמוכרחים לגדל ילדים ביחד?

אני מכיר את הקו הזה שלך כי כבר דיסקסנו אותו בעבר פה, אבל באמת שאני לא יודע מה אתה רוצה. חד הוריות קיימת והייתה קיימת מזמן.

כן, הכי טוב שילדים יוולדו לזוגות שרוצים אותם ואוהבים אותם ואחד את השני. יש פה הסכמה. 

לפני 49 דקות, falou כתב:

כאמור, אם אני אקבל בשביל זה הטבות מס... אז זה מעודד. כמו שקצבאות ילדים מעודדות ילודה.

גם לרפובליקנים רבים לא איכפת שתחייה איך שבא לך. השאלה היא, במה המדינה תומכת ומה היא מעודדת, לא מה היא אוסרת.

סליחה, אתה לוקח פה צעד אחד קדימה. 

לא אמרתי לסבסד משפחות מרובות נשים (או גברים). לא אמרתי גם לעודד.

אתה שאלת אם אכפת לי, לא, לא אכפת לי. שיתחתנו. אבל לא אמרתי שאני רוצה לתרום להם כסף סתם. אולי גם לא קצבאות ילדים, או אולי לעשות זאת בדרך אחרת. אבל זה לא הנושא.

לא אמרתי שצריך להביא כסף למי שרוצה לחיות עם ארבע נשים, וגם לא להביא אקסטרא כסף למי שרוצה להתחתן עם אחותו. למה לקחת את זה לשם?

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

גם זכותו

נכון. אבל לא אמרתי שזאת לא זכותך. 

אתה המצאת שאקרא לך פרימיטיבי. הסברתי גם למה. 

אז אני חושב שאם אתה מוכן לזרוק את הילד שלך, כי הוא אוהב אנשים מאותו המין, או כי הוא לא רוצה להיות שחקן כדורגל, או כי הוא לא רוצה להיות מהנדס - אתה פרימיטיבי. לא רואה סיבה הגיונית להגיד "אני רוצה להביא לעולם ילד, אבל רק אם הוא עושה רק את מה שאני רוצה". יותר מזה שזה פרימיטיבי, זה גם מטומטם ומנותק מהמציאות. עיניין המיניות זה רק אחד מהפרמטרים. 

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

מירב מיכאלי וחבריה רוצים לקחת לי אותה.

לא הם לא? גם בארה"ב ממה שאני יודע - לא.

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

כן פינדר, אם תרצה שזה מה שהילד שלך יילמד זאת זכותך. אם אתה לא רוצה שלח למקום אחר

אתה מדבר כמו ליברל קיצוני.. 😄

החופש הלימודי הזה נגמר איפשהו?

ואם אני מוסלמי ורוצה ללמד את הבן שלי שהציונים הקקות גנבו את הארץ מהסבים שלו ושהוא חי במדינה שאין לה זכות קיום? תתמוך בבית ספר שמלמד את זה?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...