Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

אם כן יעצרו אותו וזה יהפוך לביזיון בינלאומי, הפופולריות שלו תרקיע שחקים

מה פתאום?

הבנאדם לא מוכן שיצלמו אותו יושב בבית משפט. אתה חושב שהוא יהיה מוכן שיעצרו אותו בניו יורק בזמן שממדאני נותן נאום שהוא גואל המוסלמים?

בחיים לא.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יהיה לו mugshot כמו שעשו לטראמפ זה זהב בשבילו. עצרו אותו באמריקה שלא בצדק, הוא ראש ממשלה של מדינה דמוקרטית שנעצר בניגוד לחוק ע"י ראש עיר מוסלמי אנטישמי! ישחררו אותו עם אלבום התנצלויות אחרי דקה וחצי ויעשו ממנו קדוש מעונה.

בארץ הוא לא מוכן לשבת בבית משפט כי הוא יודע שיש עילה להרשיע אותו וחוץ מכמה חולי נפש וכרותי אונה זה לא יזיז לאף אחד כי זה יהיה מוצדק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

האם שוטר שמקבל את ההוראה הזאת צריך להגיד "היישר קודקוד" ולתת לו להתעסק עם טראמפ או שזה משהו שיתעלמו בצורה מוחלטת מההוראה.

דמיין את עצמך שוטר רגיל, אומרים לך ללכת לעצור ברחוב את ראש ממשלת X. אתה עושה את זה?

אני לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אבל אם אתה מעולם לא יצאת מתחומי ניו יורק ואומרים לך ״בנג׳מין ניתאי״? איך תדע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

שזה משהו שיתעלמו בצורה מוחלטת מההוראה.

יתעלמו.

אין לו סמכות כזו ואין עילה (כי הוא החליט זה לא מחזיק מים)

בקצרה - הוא יכול לבקש מהPolice comissionar, הוא יכול להתמקד בדברים מסוימים אבל אם אין מעבר על State law או משהו כזה (ואין - כי אין לסטייט בכלל סמכות במקרה הזה) - הוא יכול לדבר כמה שבא לו - אבל לא יכול לעשות כלום.

הוא לא זרוע של החוק ואין לו פיקוד ישיר על הפעולות שלהם.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הצהרת המשלחת האמריקאית באו״ם.

אין: גירוש, פינוי, ריביירה 

יש: מצרים, קטר, טורקיה, מדינה פלסטינית

image.thumb.png.2b5d2e548e045587efbec3d445cc0e0d.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 19.9.2025 בשעה 09:23, יובל .מ. כתב:

ככה משקרים ומהנדסים תודעה.

"דרמה בארצות הברית!!! הועדה של קנדי נגד חיסונים!!!"*

חודשיים אחרי והדף הרשמי של הcdc כבר כותב בפסקנות שאין הוכחה שחיסונים לא גורמים לאוטיזם.

וזאת למרות הבטחה מפורשת של קנדי ג׳וניור לא להתערב בתכנים של הcdc.

יובל, רוצה לחשוב מחדש מי השקרנים ומהנדסי התודעה?

image.thumb.png.3e49d09d727f5c2bc1d8f02446242350.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וקנדי ממשיך במסע להדבקת ילדים במחלות קשות.

הcdc, שכולל היום ״מומחים״ שנשתלו על ידי רפ״ק, מוריד את ההמלצה ארוכת השנים לחסן כל תינוק לאחר הלידה להפטיטיס b.

אחד המומחים שנאם שם בעד ההחלטה, הוא רצף לוי, פרופסור למתמטיקה שימושית שכיכב עוד בזמן הקורונה.

https://www.cbsnews.com/amp/news/cdc-acip-vaccine-panel-hepatitis-b-birth-dose/

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הרצף לוי הזה כבר הוכיח עצמו כאידיוט מוחלט, אבל קנה את עולמו כשהתנגד לחיסוני הקורונה. כשקיבל את המינוי מ-RFK הכריז שאינו מבין למה צריך לחסן תינוקות נגד ״מחלת מין״. הוכיח שלא טרח ללמוד כלום על הפאטיטיס B.

ובקיצור - RFK נראה כתלמיד מצויין של בן גביר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה שלי היא שזה היה לגמרי צפוי מהרגע שהוא מונה, ובכל זאת חובבי טראמפ הסבירו לנו פה עד לא מזמן שזה סתם הנדסת תודעה.

בדיוק כמו שהיה לגמרי צפוי שבן גביר יכשל לגמרי בכל מה שקשור לביטחון הציבור, אבל ירסק את המשטרה לשנים רבות קדימה.

והבעיה הכי גדולה היא שזה לא ישאר בגבולות ארצות הברית. כל החלטה כזו משמשת פה את מתנגדי החיסונים. ובשנים הקרובות נשמע גם פה על תינוקות שנדבקו בהפטיטיס b. בדיוק כמו שהשנה כבר מתו כמה ילדים מחצבת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני מקווה מאוד שבעניין הזה נשאר באירופה.

ככלל, לפחות במקצועות שאני מכיר, ישראל  (וגם מדינות איזור הים התיכון ומערב אסיה) משוייכות לאיגודים האירופיים.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

הרצף לוי הזה כבר הוכיח עצמו כאידיוט מוחלט, אבל קנה את עולמו כשהתנגד לחיסוני הקורונה

מה שאנחנו חווים היום זו תגובת נגד להיסטריה השגויה שהייתה בזמן הקורונה כפי שגם התווכחנו בזמן אמת, וכתבתי לך שההתנהלות המפגרת הזו תחזק את ההתנגדות לחיסונים כי לא סביר לקרוא למי שלא מוכן להזריק לעצמו חומר ניסיוני מתנגד חיסונים ולשים אותם באותה קבוצה.

אין שום קשר לבן גביר, יש קשר לעובדה שביצעו ניסוי בבני אדם וכליאה שלהם בניגוד לכל אתיקה.

ושוב אני אכניס את הדיסקליימר, 

אני מחוסן, הילדים שלי מחוסנים (מלבד חיסון שפעת שהוא לא אפקטיבי) ואפילו לקחתי 3 מנות של פייזר.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...