Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אממ, רכב בן 3 שעלה 120-125 אלף ש"ח (פלואנס דגם בסיסי דיזל) ועולה עכשיו 85-87 אלף ש"ח, איבד ב-3 שנים כשליש ממחירו במקרה הרע, איך הוא יכול לאבד רבע מהמחיר תוך שנה? בייחוד כשיש ביקוש עירני לפלואנס ומגאן דיזל?

זה לא משנה איך אתה מסובב את זה אבל עבור הרכב שלי התקבל מחיר שקרוב מאוד למחירון, מה זה משנה מאיפה? השוק הפרטי גרוע כלפי כל רכב. ההורים שלי נתקעו 3 חודשים עם קורולה ולא מכרו אותה! הרכב איבד ערך במחירון כמו פלואנס ונמכר בסוף ב-11 אלף ש"ח פחות מהמחירון לטרייד אין! (רכב פרטי עם ק"מ שנתי מתחת לממוצע, ללא תאונות ועם היסטוריית טיפולים מסודרת).

אמא שלי קנתה את הרכב בן שנה בערך ב100,000 שקל (או אולי טיפה יותר) מאלבר עם ק"מ יחסית גבוהה ואחרי שנתיים היא מכרה ב50 ומשהו

כן זאת הייתה טעות לקנות משם אבל אני מאמין שגם אם לא היה קשור לאלבר היא הייתה מאבדת סכום דומה.

ואיזה קורולה הייתה לכם? אם היא רובוטית אז כן הבנתי שקשה מאוד למכור אותה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Fazer, אתה ממש לא פראייר. למעשה אתה ההיפך הגמור מזה. קנית רכב שענה על צרכיך, עמד בתקציב תוך ראיה והבנה של התמונה המלאה והכוללת ובסופו של דבר אתה גם מרוצה ממנו? מצוין. אגב, למה "גרוטאה" הוא ממש לא וגם כתבתי שהוא רכב לא רע בפני עצמו.

אבל לא אליך התכוונתי פה, וכנראה גם לרוב מי שגולשים פה, אני התכוונתי ללקוח ההדיוט זה שמביט במודעה ולתומו בטוח שיש פה עסקה פנטסטית, בלי לדעת שהמכונית שהוא קונה כבר הפסיקה להיות מיוצרת ודגם חדש כבר הוצג. אדם כזה שיגלה פתאום שכאשר כותבים בגוגל "renault grand scenic 2016" מקבלים בתוצאות החיפוש מכונית שאעפס, לא נראית כמו שלו...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

המבצע הזה והעשרים יחידות במלאי רץ בערך כבר שנה וחצי, אם לא יותר. המחיר דווקא מייצג הנחה המתאימה לדגם שעקרונית, עוד רגע מוחלף. בתכלס, אף יבואן לא יספר ללקוח שהוצג כבר דגם חדש, גם אם למחרת הוא משיק אחד כזה.

פורסם (נערך)

אין יתרון לדגם הבא באמת (עיצוב?!). למעט אולי גרסה היברידית של גראנד סניק שספק אם תגיעה.

ההצעה בעיתון היא הצעה מעולה. לא תמצא מקבילות במחיר ובתמורה. הבעייה היחידה פה היא התדמית והיבואן.

ולגבי המכירה : לך תחפש ביד2 גראנד סניק דיזל שמורה : עד שתתקשר היא כבר נמכרה. שחוטות אכן קשה למכור.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כל מי שעוקב אחרי ההשקות של קרסו בשנים האחרונות יוכל לגלות תמיד שהם משיקים את הרכב בישראל באיחור רב לעומת שאר אירופה (לפעמים מעל שנה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
Fazer, אתה ממש לא פראייר. למעשה אתה ההיפך הגמור מזה. קנית רכב שענה על צרכיך, עמד בתקציב תוך ראיה והבנה של התמונה המלאה והכוללת ובסופו של דבר אתה גם מרוצה ממנו? מצוין. אגב, למה "גרוטאה" הוא ממש לא וגם כתבתי שהוא רכב לא רע בפני עצמו.

אבל לא אליך התכוונתי פה, וכנראה גם לרוב מי שגולשים פה, אני התכוונתי ללקוח ההדיוט זה שמביט במודעה ולתומו בטוח שיש פה עסקה פנטסטית, בלי לדעת שהמכונית שהוא קונה כבר הפסיקה להיות מיוצרת ודגם חדש כבר הוצג. אדם כזה שיגלה פתאום שכאשר כותבים בגוגל "renault grand scenic 2016" מקבלים בתוצאות החיפוש מכונית שאעפס, לא נראית כמו שלו...

כשהוא יקנה אוטו ויקבל אוטו שלא נראה כמו מה שהזמין ועדיין ישתוק הוא יהיה פראייר. עד אז הוא יהיה גאון שקנה ראה טוב מאוד שעונה לצרכיו בחיר יותר זול מכל אופציה אחרת לרכב חדש מקביל.

אם אתה קונה רכב במחיר גבוה רק כדי להרגיש/להגיד יש לי את המילה האחרונה אז הפראייר הוא אתה ולא זה שקנה רכב שממלא את אותם הפונקציות לא פחות טוב אבל הרב יותר זול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אכן מרגיז שלכאורה רנו מוכרים בישראל דגם באחרית ימיו בעוד שמדינות מתוקנות נהנות מהדגם החדש והכנראה עדיף.

האמנם ?

חיפוש קל שעשיתי בדקות האחרונות מגלה תמונה מרתקת ושונה.

נכנסתי לאתרי רנו הרשמיים של ארצות שונות באירופה ובדקתי מה מוצע לקהל המקומי:

1. רנו בצרפת :

https://www.renault.fr/vehicules/vehicules-particuliers/grand-scenic.html

2. רנו בשוויץ:

http://www.renault.ch/de/renault-modellpalette/personenwagen/scenic/neuer-grand-scenic/

3. רנו בדנמרק:

https://www.renault.dk/biler/personbiler/grand-scenic.html

4. רנו בריטניה :

https://www.renault.co.uk/vehicles/new-vehicles/grand-scenic/specifications.html

5. רנו אתר כלל אירופאי:

https://group.renault.com/en/company-vehicles/discover/renault-passenger-vehicles-in-europe/

הפלא ופלא - בכל האתרים הרשמיים הנ"ל מופיע גרנד סניק ה"ישן" ואין שיווק של החדש.

רק באתר רנו גרמניה מופיע לשיווק הגרנד החדש !

https://www.renault.de/modellpalette/renault-modelluebersicht.html

https://www.renault.de/modellpalette/renault-modelluebersicht/neuer-grand-scenic.html

במקרה זה נראה שקרסו אינם ראויים לגינוי כלל.

כמה טוב, בתפיסה הישראלית המקובלת, להרגיש שאנו לא הפראיירים היחידים בתחום, רנו דופקת גם את הצרפתים, האנגלים, הדנים , השוויצרים ועוד רבים וטובים.

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם
המחירון ממש לא נופל מהר,

לראיה המחירון של הפלואנס דיזל - שנת 2013, המחירון בסביבות 85-87 אלף ש"ח.

יש מחירון ויש מחיר שוק. פלואנס דיזל (לעומת כל שאר דגמי) יש בכמויות. זה רכב המשפחתי עם מנוע סולר הנמכר ביותר בישראל בגלל במחיר שלו (130,000₪).

היתרון המשמעותי של סולר הוא חסכון בדלק, לכן רכב כזה עושה הרבה. עם הקילומטרז' והתדמית של הרכב, המחיר השוק של פלאונס נמוך לעומת המתחרות בנזין.

ואגב הישראלים לא אוהבים מנוע סולר, במיוחד כשיש תחליף היברידי שנותן תחרות מול הסולר. זאת גם סיבה שמחיר שפלואנס נמוך.

להיות מעריץ לצרפתיות זה נחמד, אבל צריך להיות אוביקטיבי בדברים.

פורסם

בהתחשב בחלופות של רכבי דיזל חדשים עם שבעה מושבים זו הצעה סבירה, אם לא למעלה מכך.

לא רואה פסול בפרסומת לרכב שכבר זכה ליורש. אין כאן הטעיה בכלל וזו פרקטיקה מקובלת בתחום הרכב בארץ ובפרסום בכלל.

אני לא מבין את התרעומת.

פורסם
איפה שהוא בארץ, מישהו או אשתו הפכו את עיתון סוף השבוע וראו שם מודעה לרכב חדש ואמרו ״וואלה, רכב חדש שבעה מושבים ב-139 אלף שקלים?״.

עכשיו, רנו גרנד סניק הוא לא בהכרח רכב גרוע, הוא לא היה כזה גם כשהוצג 2009. אבל העניין הוא שהוא כבר הוחלף ובאירופה כבר מפנים מקום באולמות התצוגה לדגם החדש והמתקדם הרבה יותר. אבל בארץ אפשר כנראה לדחוף הכל לכולם.

למקרא האותיות הקטנות ממשיכות להיפער העיניים. המחיר המלא שלו הוא 170 אלף שקלים, המחיר האמיתי של המכונית במבצע הוא למעשה 142,343 עם אגרת הרישוי וצבע מטאלי יעלה עוד 1,500 שקלים.

טוב, אמרתי לעצמי, מיקוח טוב קצת קונצים ואפשר לגלח איזו עשירייה מהרכב באולם התצוגה ואז בדוחק רב ואחרי מספיק שכנוע עצמי אולי יש איזו סוג של הצדקה לרכב מרווח, בטיחותי וחסכוני במחיר של משפחתית. אבל בשורה התחתונה נאמר שאין הנחות.

נו טוב, לפחות מוצעים במסגרת ה״מבצע״ רק 20 כלי רכב מעניין כמה יימכרו. נמתין לדו״ח המסירות הקרוב.

bfdf46d82b09b336fe40cce7cce97978.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

המחיר של הרכב ברצפה לאיזה הנחות נוספות ציפית ? במבצעים הקודמים הרכבים נחטפו בכמה ימים.

• תוכן חדש...