Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני כבר שנתיים נוסע במאזדה 3 2007 וקצת נמאס לי מהוצאות הדלק הגבוהות וגודל המכונית.

אני עוד מעט סטודנט ואני מחפש רכב קטן לנסיעות קצרות בתוך העיר.

לא יותר מ - 20 ק"מ בתוך העיר מדי יום..לימודים ועבודה.

לא יודע אם אוכל להוסיף כסף יותר ממה שהמאזדה שלי שווה כרגע.

הצעות יתקבלו בברכה..

*

אוטומט

תקציב עד 30K

עריכה אחרונה על ידי Tomas1
פורסם

מה התקציב שלך? גיר ידני מתאים?

קח בחשבון שההעברה הזו תעלה לך לא מעט- מכירה, העברת בעלות, חיפוש רכב חדש, בדיקה, עוד העברת בעלות, ביטוחים..

פורסם
מה התקציב שלך? גיר ידני מתאים?

קח בחשבון שההעברה הזו תעלה לך לא מעט- מכירה, העברת בעלות, חיפוש רכב חדש, בדיקה, עוד העברת בעלות, ביטוחים..

כן זה בעיקר מה שמנע ממני להחליף את הרכב כל הבלגן הזה של מכירה וקנייה..

אני עדין מתלבט אם רכב חסכוני שווה את כל הטרחה הזאת..

פורסם

תוכל לתת עוד נתונים על המאזדה? (שנתון/חודש עלייה, קילומטראז׳, רמת גימור, מנוע, יד, בעלות מקורית, והאם נדרשים טיפולים מסוימים או להחליף צמיגים או משהו שיוריד את מחיר הרכב).

אם גיר ידני מתאים הייתי שוקל לבצע את ההחלפה, יש רכבים שיכולים לצרוך (סתם זורק מספרים אבל אלו סדרי הגודל) 13 קמ״ל במקום שהמאזדה תצרוך משהו כמו 8-9. אם תשקלל גם עלויות ביטוח נמוכות יותר וחלקי חילוף זולים יותר זה אולי שווה את ההשקעה. מצד שני, אם אין אופציה לגיר ידני, לא הייתי בודק רכבים אוטומטיים, לא חושב שהם יחסכו לך יותר מידי ויהיו כדאיים כלכלית.

עריכה: עכשיו ראיתי שאתה מעוניין בגיר אוטומט. אם מדובר בגיר אוטומטי פלנטרי עם ארבעה הילוכים שניות בשנתונים אלו לא הייתי שוקל להחליף, פדוט לא משתלם. הייתי מעיף מבט לכיוון רכבים עם תיבה רובוטית חד מצמדית שתחסוך לך בדלק אבל תהייה פחות נעימה לנסיעה, נניח פיאט פונטו איבו.

פורסם

פיז'ו 107 /סיטרואן c1 / טויוטה אייגו יכולות להתאים מבחינת הגודל אבל אם השיקול העיקרי הוא דלק , בנסועה כזו לא הייתי מחליף.

לא נראה לי שתקבל הרבה יותר מ20 על המאזדה ,אם כי לא נתת עליה פרטים

פורסם

חד משמעית חבל על הבלגן - תשאר עם מה שיש, אלא אם כן יבוא קונה שישלם לך מחירון (או יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על מאזדה 3 (אם לא מדובר בדגם ספיריט) יהיה קשה עד בלתי אפשרי לקבל מחיר שפוי. הגיוני יותר 20% לפחות מתחת למחירון.

ההיצע של מנועי ה 1600 מטורף,יש מגרשים פרטיים וחברות ליסינג,שמוכרים עם תנאי מימון ותשלומים,שלקוח פרטי לא יכול להציע.

מעבר לזה,שום רכב אוטומטי (לא מדבר על רובוטים,שהוא עלול לקלל את הרגע שבכלל קנה אותם והמאזדה האמינה תתחלף בלימון חמוץ ביותר לשנה החדשה עם קלא'ץ וגיר מזעזעים) לא יהיה הרבה יותר חסכוני ובמקרה הטוב במקום 1:8 בעיר הוא יגיע ל 1:9-1:10 (1:10 זה בנהיגת סבתא).

הרובוטית היחידה,שאולי כדאי לשקול היא פיאט פונטו גרנדה- היא יכולה להיות שדרוג מבחינת שנתון ובתקציב שלא יקרע את הכיס אבל צריך לזכור,שגם היא לא ממש רכב חזק)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב תודה חברים נראה לי שאני כבר אשאר עם המאזדה..

מעדיף לשלם בתחנת דלק ולא במוסך.. ולחסוך את הכאב ראש של המכירה והקנייה.

• תוכן חדש...