Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חבר מעוניין לקנות רכב, עד היום נהג על הרכבים של המשפחה: דייהטסו סיריון, מאזדה 3, פיאט בראבו.

מעוניין להשתדרג לרכב משלו עם הדרישות הבאות:

1. עדיפות קלה לידני (אבל לא deal breaker במקרה של רכב טוב אוט')
  2. שנתון כמה שיותר חדש
  3. עלות אחזקה כמה שיותר נמוכה (כמובן ביחס לסגמנט)

מה כבר הצעתי והוא לא רוצה:

• 208GTI יש אחת ביד2 ב 85K סביר להניח שאפשר להוריד, אבל טוען שהרכב "מכוער ממש" ולא הסכים לשמוע עליו.
  • לאון 2.0 בשנתונים ישנים יחסית, 08-09 בקושי יש אקזמפלרים ביד2, וגם המחיר די גבוהה לרוב, או שהרכב עבר איזה 300K ק"מ ו 100 ידיים.
  • PoloGTI מקריאה קצרה ברשת עושה רושם שהמנוע 1.4 הישן בעייתי - כנ"ל לאיביזהFR עם אותו מנוע

אשמח להצעות חדשות :)

פורסם (נערך)
קורסה OPC

קליאו RS דור שלישי.

, התבלבלת עם איביזה קופרה.

לא התבלבלתי, בשנתונים ישנים יותר קראו לזה FR לגרסאת 1.4 הזולה, ו Cupra ליקרה יותר.

אבדוק לגבי 2 ההצעות, תודה :)

אשמח לעוד רעיונות

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם (נערך)

משתעשע לי עם הרעיון ל Ibiza Cupra R 2008 - יש המון מבחר.

איך הרכב לדעתכם מבחינת נהיגה ועלות אחזקה?

מפחד שיקרע את הכיס עם כל מני מחלות כאלו ואחרות שיצוצו.

מצד שני זה יחסוך איזה 20K בקלות מהתקציב לרכב שגם נראה טוב וגם עם הרבה כח.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

הבחור מחפש רכב כמה שיותר חזק? מה לגבי הנאה מנהיגה? התנהגות? הדברים האלה נכנסים למשוואה?

במקרה שהוא מחפש רכבים עם התנהגות מפולפלת והנאה מנהיגה ולאו דווקא "סתם" רכב שיהיה חזק בקו ישר, אני מצטרף להמלצה על הקליאו ספורט דור 3 והקורסה OPC.

פורסם

אפשר להתפשר על כח בקו ישר אם זה יתן חווית נהיגה טובה יותר. בסופו של דבר לא מדובר בנהג מקצועי, מדי פעם לקחת סיבובים קצת מהר בלי שהתחת יעוף יותר מדי וכו'

ה OPC באמת נראת כמו אופציה מעולה - הבעיה שאין אפילו אחת למכירה ביד2 (יש אחת שלא הוקפצה המודעה חודש ימים, מאמין שכבר לא רלוונטי)

פורסם

לא, בגלל שפחות מתאים להתקשר בשישי בערב, כמובן שארים לבחור טלפון ביום ראשון על הבוקר.

אם כבר מדברים על הקורסה, מהקצת שיצא לי לקרוא נאמר לי שהרכב כמעט בלתי נסבל ביום יום בנסיעה מנהלתית, שכל גרגיר על הכביש עובר לתא הנוסעים. יש למישהו ניסיון מעשי עם הרכב בשנתון הזה (2011)?

פורסם

יש לך את Smiro מהפורום שהוא בעלים של אחת, הוא בטח יוכל לענות לך על זה.

קח בחשבון שהוא כרגע מוכר את שלו, אז דעתו כנראה מעט BIASED כרגע.

פורסם

דעתי ממש לא BIASED. אני אומר את אותו הדבר שאמרתי לאורך כל חיי הרכב אצלי - לדעתי הוא מאוד נוח. אני אוהבת את ההרגשה הזאת של הקשיחות כי 1. זה גורם להתנהגות מאוד טובה. 2. אתה לא שוכח לרגע באיזה רכב אתה נמצא.

ואני אישית, כשהשוויתי אותה בנסיעות ארוכות מול סקודה ייטי למשל, שמהסקודה הייתי יוצא עם כאב בגב התחתון, מהאופל יוצא FRESH. ואת זה, אם תשאל חברים שלי למשל, הייתי אומר לאורך כל הזמן, לא רק בגלל שאני מוכר. זוגתי נרדמה לא פעם, ולא פעמיים וישנה כמו תינוקת, גם בעת נסיעות בכביישם פחות נעימים.

אמנם, יש אנשים שלא מתאימה להם הקשיחות הזאת. יש כאלו שיכאב להם הגב. מצד שני, גם ב-500 אבארט' יש אנשים שמתלוננים על כאב גב. איי, ואני מכיר כאלו שהתלוננו גם על גולף GTI. בכל מקרה, הרכב שלי הרבה מחוץ לתקציב שלו ולכן גם אין שום סיבה שאנסה לשכנע אותו. אני יודע שיש ביד 2 מודעה של אחת כחולה, למיטב זיכרוני שנתון 2013. תבדוק את המחיר שלה. ללבנה עם הג'אנט השונה אל תתקרב, הרכב עבר תאונה קשה ונמצא אצל סוחר.

• תוכן חדש...