Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור הנעה בלי מפתח בזמן תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיש תקלה ברכב עם מפתח ומנסים להתניע אז אחרי כמה שניות משחררים ומנסים עוד פעם

עכשיו ברכבים חדשים עם הנעת כפטור וכשיש תקלה והרכב לא מניע מה קורה ?

פורסם

כפתור ההנעה עושה את אותה פעולה שאתה עושה ידנית עם המפתח באמצעות המתג המסורתי, אבל עם מנגנון אלקטרוני שדורש לחיצה במקום סיבוב. בהנחה שהתקלה בהנעה לא נובעת מתקלה ספציפית במתג או בכפתור, זה לא משנה איזה מנגנון יש לך - לא תצליח להניע.

פורסם

במכונית שלי (סוזוקי קרוסאובר) מופיעות הוראות על צג מחשב הרכב. למשל, יצאתי פעם מהרכב עם המפתח והתרחקתי כמה מטרים (מישהו אחר נהג אבל המפתח היה בכיס שלי) - כאשר חזרתי המערכת דרשה להצמיד את המפתח לכפתור, על מנת לקרוא אותו דרך ה-NFC. זו גם ההוראה למקרה התרוקנות סוללת השלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי שאלה אחרת.

ברכב עם מפתח קונבנציונלי תמיד מומלץ לפתוח סוויץ', לחכות כ-3 שניות עד שיתכבו נורות ביקורת ומשאבת דלק תפעל, ואז להתניע.

ברכבים עם הנעה ללא מפתח לוחצים על כפתור, והאוטו מתניע במיידי בלי לחכות.

זה לא דופק איכשהו את המנוע?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לי שאלה אחרת.

ברכב עם מפתח קונבנציונלי תמיד מומלץ לפתוח סוויץ', לחכות כ-3 שניות עד שיתכבו נורות ביקורת ומשאבת דלק תפעל, ואז להתניע.

זה מומלץ בדיוק כמו לחמם מנוע לפני נסיעה, לא לנגיע לפחות משליש מיכל דלק, להמתין 3 דקות לפני כיבוי מנוע טורבו ועוד המלצות שאין להן שום בסיס.

בקיצור מיותר, המערכות השונות יעשו בדיקה עצמית גם אחרי שהמנוע כבר הניע.

פורסם
יש לי שאלה אחרת.

ברכבים עם הנעה ללא מפתח לוחצים על כפתור, והאוטו מתניע במיידי בלי לחכות.

זה לא דופק איכשהו את המנוע?

היום עם פתיחת הדלת מערכות החשמל נכנסות לפעולה ולכן אין שום צורך לחכות, במידה והמשאבת דלק לא הייתה נכנסת לפעולה המנוע היה נכבה שניה אחרי שהיה מניע.

פורסם
אם אני לא טועה, ברוב הרכבים האלו ניתן לקבל את אותה תוצאה בלחיצה על הכפתור ללא לחיצה על דוושת הבלם.

על איזו "אותה תוצאה" אתה מדבר ? התנעה ? ברכב אוטומטי, הוא לא יתניע אם דוושת הבלם לא לחוצה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
על איזו "אותה תוצאה" אתה מדבר ? התנעה ? ברכב אוטומטי, הוא לא יתניע אם דוושת הבלם לא לחוצה.

אולי ברובוטי. בתיבה אוטומטית פלנטרית/רציפה מספיק שידית הילוכים תהיה על פארקינג או ניוטרל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מנסיון עם סופרב, אם אתה לוחץ על הכפתור בלי ללחוץ על דוושת הבלם הוא נכנס למצב של "סוויץ' דלוק"- מבצע בדיקת נורות ומפעיל את החשמל לכל הרכב (רדיו, שקע מצת וכו')

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מנסיון עם סופרב, אם אתה לוחץ על הכפתור בלי ללחוץ על דוושת הבלם הוא נכנס למצב של "סוויץ' דלוק"- מבצע בדיקת נורות ומפעיל את החשמל לכל הרכב (רדיו, שקע מצת וכו')

נכון מאוד.

יש רכבים שלחיצה קצרה עושה זאת וכדי להניע את הרכב יש צורך בלחיצה קצת יותר ארוכה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...