Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מזה כמה שבועות בחיפוש אחר איביזה fr 2013-2014 חמש דלתות אוטומטית שמורה, והאמת שלא קל למצוא כאלה עם ק''מ נמוך משום מה ואם כבר מצאתי אז רוצים על 2014 מחיר משוקלל שנע סביבות ה80k+.

1. האם ידוע למישהו על מבצע טוב לאיביזה fr בימי המכירות השבוע?

2. הסטייל הבסיסית נראית לי פשוטה ו'ערומה' מידי אל מול ה-fr אך במחיר של fr משומשת ניתן לרכוש סטייל חדשה. די מבולבל מאחר וה-fr נראית לי הרבה יותר טוב כולל האבזור.

אשמח לדעת

פורסם

מה האבזור שחסר לך?

ההבדלים העיקריים הם גג פנוראמי, בקרת אקלים, פגושים שונים, הגה בשרני יותר ומושבים חובקים יותר.

אני לא יכול להיכנס לנעלייך אבל אישית הייתי מוותר על אלה כדי לקבל רכב חדש עם אחריות ומנוע חזק וחסכוני יותר מה-1.2.

לפי חבר פורום אחר באחד השרשורים כאן FR על הכביש במבצע עולה 108K. אם זה שווה, רק אתה יכול להחליט.

פורסם

אם לומר את האמת הדברים שציינת חשובים לי מאחר ובא לי רכב שנראה גם טוב!

ולעניין המבצע אני לא רואה בזה כמבצע מאחר והמחיר הרגיל הינו 110k עד כמה שזכור לי

פורסם

בגלל זה בדיוק אמרתי שאני לא יכול לשים את עצמי בנעליך. רכשתי איביזה סטייל לאימא שלי לפני כמעט שנה ומבחינתי התוספת הייתה מוגזמת לחלוטין עבור האבזור שציינתי.

יצא לי לראות כמה לאונים 1.2 שמוצעים סביב 80K, בעיקר מ-2013, מציע לך לבדוק.

לעניין המבצע, קח בחשבון שרכב על הכביש זה אומר שהמחיר כולל אגרת רישוי, צבע מטאלי כנראה, חיישני רוורס וגם מיגון כך שיש הנחה של כמה אלפי שקלים.

פורסם

אמרתי באשכול אחר כבר נראה לי, אבל מישהו סיפר ש האיביזה FR החדשה 3 דלתות אפשר להוציא אותה בימי מכירות (בקרוב ב14-16/9) ב98 אלף.

שווה לך בדיקה אם אתה יכול להגיע לסכום הזה.

פורסם
אמרתי באשכול אחר כבר נראה לי, אבל מישהו סיפר ש האיביזה FR החדשה 3 דלתות אפשר להוציא אותה בימי מכירות (בקרוב ב14-16/9) ב98 אלף.

שווה לך בדיקה אם אתה יכול להגיע לסכום הזה.

תציין שהיא ידנית.

אוט' 5 דלתות עולה במחירון 111900. מאמין שעל הכביש כולל הכל אפשר להוציא במחיר הזה אולי קצת פחות...

פורסם
תציין שהיא ידנית.

אוט' 5 דלתות עולה במחירון 111900. מאמין שעל הכביש כולל הכל אפשר להוציא במחיר הזה אולי קצת פחות...

צודק. שחכתי להגיד את זה

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...