Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניון הברזל רמת החייל קרס :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ואוו, לקחתם את השרשור למקום כל כך מוזר, אתם עד כדי כך עיוורים ובורים?

משכב זכר, חילול שבת, שירת נשים...איזה קשקושים!

כשתבינו באמת מה הכוחות השולטים בעולם תחזרו לכתוב פה בבקשה:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%92%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%AA

אמל"ק לקישור - מפלצת הספגטי המעופפת :-)

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרמת לי להסתובב כמו גנב תפוס צוואר כלפי מעלה בכל החניון של הבניין (מליבו)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בענין ארדיכל - זה הנכון. מארמית. אדון ההיכל / עבד ההיכל. אדריכל זה שיבוש של ארדיכל.

הצלחת לשלוח אותי ל"אבן שושן" (מהדורת 1980).

מתברר כי הארדיכל עוד יותר עתיק - המקור אכדי. אדריכל מופיע כבר בתלמוד. ההגדרה המילונית עלולה להקפיץ כאן מישהו - היא "בנאי מומחה". רק ההגדרה השניה היא ארכיטקט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נזק בתקרה סביב העמוד.

הצורה לא ממש אופיינית לכשל רגיל אלא (למיטב ידיעתי) קשורה לאופן שבו חלק מהחניון קרס. נזק משני הייתי קורא לזה.

פורסם (נערך)
מה שרואים בתמונות דווקא כן אופייני לנזק חדירה. ממש כאילו תמונה מהספר.

דווקא משהו אחר נראה לעין הלא מקצועית שלי מוזר: תגיד נוגי, הרשת התחתונה נורא נמוכה, או שנדמה לי?

כן ולא .

אכן מתאים לכשל חדירה.

אך אם תבחן את התמונות שוב תבחין בקונוס שנשאר על העמוד ונראה שהתקרה התרוממה (הפוך לכיוון כפי שמוצג בקישור שצירפת).

ה"מעגל" התחתון גדול משמעותית מה"מעגל" העליון

מתאים לסכימה סטטית של מבנה לא מסוים סטטית כאשר העומס מופעל בצד אחד ואז בחלק מהסמכים נוצר מומנט שלילי.

אם הייתי צריך לנחש אז הייתי אומר שזה קרה רק לאחר הקריסה.

עריכה אחרונה על ידי jhonston

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אם הבנתי נכון, ובמילים פשוטות, אתה מתכוון שבגלל שהסמך השני "איננו", אז בעצם התקרה "נתלשה" מהסמך שאנחנו רואים?

האמת, נשמע הגיוני. :-)

החכמתי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם לי הרשת התחתונה נראתה נמוכה מאוד, כאילו מוחזקת ע"י הטיח (יודע שאין).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רצ"ב תמונות מהחניון.

תודה!

אבל ממתי התמונות, זה מעכשיו מהחלקים ששרדו או תמונות שמישהו צילם לפני הקריסה וזה חלק שקרס?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זה אחרי, בחלק מהתמונות רואים שחלקי תקרה חסרים.

הרשת באמת נראית נמוכה יחסית, אבל זה בעיקר פוגע בקיים המבנה (kiyam) =עובי כיסוי קטן לא טוב בטווח הארוך.

מעל העמוד הזיון העליון עובד.

פורסם

אז זה לא עוזר ללכת בחניונים עכשיו עם הראש למעלה / למטה סביב עמודים כי אנחנו לא יודעים איך זה נראה לפני הקריסה, אולי הכל היה פיקס ולא היו סימנים?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...