Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאשתי שתחיה יש רכב מיטסוביש גרנדיס והמצבר (שנפ) התחיל לזייף אחרי 3 שנים

ממה שקראתי בספר של הרכב מופיע שהוא צריך מצבר : ‎53ah/75d23l‎

בעל מוסך ששאלתי ביקש 700 שח על המצבר וההחלפה :

השאלות :

1. מאחר והמצבר עצמו עולה באזור ה450 שח וההחלפה היא כמה הברגות - מה אני מפספס ? איפה הדלתא שמצדיקה 250 שח ?

2. האם ההחלפה אכן כל כך פשוטה ? האם אני צריך לוודא שאנינותן לרכב חשמל בזמן ההחלפה מרכב אחר כדי שלא יתאפס המחשב של הרכב וכו ?

3. האם רק מחליפים, מתניעים ונוסעים והמצב מתמלא או שצריך לעשות עוד משהו ?

4. ממה שראיתי יש לנו כרגע 60 AH האם חשוב להקפיד על ה53AH כמו שמופיע ברכב או שזה לא משמעותי ?

בתודה מראש

פורסם (נערך)

ההחלפה אכן פשוטה מאוד.

רק תקפיד לנקות את הנעלים ולסגור אותם היטב!

המצבר מגיע כשהוא טעון, אין לך מה להטעין אותו.

נעל: תראה את ההודעה האחרונה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600627-%D7%9E%D7%96%D7%93%D7%94-323-99-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-8-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%99%D7%99-%D7%A4%D7%A2%D7%9D&p=5150486&viewfull=1#post5150486

עריכה אחרונה על ידי Avi135

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
שלום לכולם

לאשתי שתחיה יש רכב מיטסוביש גרנדיס והמצבר (שנפ) התחיל לזייף אחרי 3 שנים

ממה שקראתי בספר של הרכב מופיע שהוא צריך מצבר : ‎53ah/75d23l‎

בעל מוסך ששאלתי ביקש 700 שח על המצבר וההחלפה :

השאלות :

1. מאחר והמצבר עצמו עולה באזור ה450 שח וההחלפה היא כמה הברגות - מה אני מפספס ? איפה הדלתא שמצדיקה 250 שח ?

2. האם ההחלפה אכן כל כך פשוטה ? האם אני צריך לוודא שאנינותן לרכב חשמל בזמן ההחלפה מרכב אחר כדי שלא יתאפס המחשב של הרכב וכו ?

3. האם רק מחליפים, מתניעים ונוסעים והמצב מתמלא או שצריך לעשות עוד משהו ?

4. ממה שראיתי יש לנו כרגע 60 AH האם חשוב להקפיד על ה53AH כמו שמופיע ברכב או שזה לא משמעותי ?

בתודה מראש

מה שאתה מפספס זה חד וחלק את ה 250 שאתה יכול להינות מהם. מה שניקרא בימינו...חזירות!

פורסם
ואם אתה רוצה מצבר שיכל להחזיק יותר מ 3 שנים אז תקנה וורטה כחול/כסוף.

תודה

אני רואה שזה עולה כמעט 20 אחוז יותר משנפ - כמה יותר אורך חיים זה נותן ?

יש חברות נוספות שמומלצות ?

פורסם
כל מוכר מצברים יחליף לך את המצבר חינם, אם תקנה.

אין שום הצדקה לשלם על זה!

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

איפה אפשר לרכוש באזור מודיעין ?

פורסם

לא עשיתי סקר שוק בתחום המצברים, אבל תוחשת הבטן שלי שלא יהיה הבדל מהותי בין רשת גדולה לבין חנות קטנה.

במידה ואני אצטרך, אלך לחנות חליפים באזור שלי ואקנה שם ולא ברשת אוטודיפו, בגלל שגם לחנויות חליפים מגיע פרנסה.

פורסם

אתה יכול להשיג מצבר כזה במכסימום 400 ש"ח

לגבי עבודה אף פעם לא גובים כסף על זה (אנשים צדיקים)

מומלץ לגשת ישר לשנפ (כלומר למקום שממנו מחלקים למוסכים)

פורסם

אם ילך ישר לשנפ למשל ליד גשר מעריב ז"ל , ישלפו לו שם מחירון מומלץ שנוקב במחיר של פי 2 מאשר אצל החשמלאי. פנה לאיציק מצברים מראשון לציון. תקנה וורטה כחול או כסוף. לא מותג סטארטאפ כי הם יותר קלים משמעו פחות עופרת יותר בלוף, תשקיע עוד כמה שקלים כבר ראית שאתה חוסך 250 שקל. חוצמזה שים לב בשנפ יש מצברים עם 12 חודשי אחריות ויש עם 18 חודשי אחריות. פעם היה עם 20 חודשי אחריות אם אני זוכר נכון אבל בגלל שהיה הרבה החלפות באחריות הם פתאום כמובן ללא קשר הפחיתו את תקופת האחריות. גם שים לב שלרוב השנפ מגיע מהמזרח הרחוק.

פורסם

שנפ גם עכשיו נותנים אחריות של 20 חודשים, וגם אני צריך להחליף מצבר במסגרת האחריות(מצבר מיוחד לSTOP AND START ששבק אחרי 10 חודשים בלבד).

פורסם (נערך)

שוב השנפ לא מחזיק, אחרי שתחליף הם יטביעו על המצבר החלופי את התאריך של המצבר התקול, הם גם לא תמיד נותנים מצבר חלופי חדש אלא אחד שאתה לא יודע עד מתי יחזיק. אולי במצבר יקר כזה שמיועד ל ss נתנו 20 חודש אבל אני זוכר למצבר רגיל זה או 12 או 18 חודש.

הנה תקראו עוד דעות:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=40115

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם (נערך)

באתר של שנפ יש רק 12 או 20 חודשים.

בכל מקרה טוב שאמרת לי, אני אבדוק בדיוק מה עושים בהחלפה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תוכן חדש...