Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מותקנים אצלי צמיגי מישלין בני שנה וחצי שמיוצרים בבריטניה. לפני שבוע, הגעתי למוסכניק שלי להחליף דרמים אחוריים עקב שחיקה. כשהוא הוריד את הטסות, הוא שם לב שבגלגל הימני מאחורה השתחררה המשקולת של האיזון. ברצוני לציין שלא הרגשתי שום שינוי באיזון והוא היה פשוט מושלם במשך כשנה. אחרי שהתקנתי את הדרמים נסעתי ל-ace,אצלם עשיתי תמיד, כדי לסדר את המשקולת שהשתחררה. עשיתי איזון רק בגלגל האחורי מימין, ואת שאר הגלגלים בדקתי בלי לאזן מחדש והם היו מאוזנים מעולה. מאז האיזון, יש לי רעידה קלה בגוף הרכב ובהגה במהירויות 100-120. במהירות גבוהה יותר הרעידה כמעט ולא מורגשת.

אשמח לעזרה כי זה מציק.

פורסם

עשו איזון לא מדוייק, הייתי אומר תחזור אליהם אבל יכול להיות שהמכונה שם לא הכי תקניה לכן תנסה במקום אחר.

פורסם
באייס תקנה דברים לבית.

גם דברים לבית יקרים שם, זה מחיר שמשלמים על שעות עבודה נוחות (פתוח עד 10-11 בלילה ובשבתות, ולא עד 4-5 כמו טמבוריה שכונתית, חניה, מבחר, מיקום נוח.

משתדל לא לקנות יותר מידי ברשתות האלו אבל כשאתה חוזר מעבודה בערב ונזכר שאתה צריך משהו - אין לך אפשרות אחרות, הכל כבר סגור.

פורסם

כנראה בסוף אנסה במקום אחר. למרות שיותר משנה החזיק לי איזון מושלם שהם עשו. השאלה, האם יכולה להיות רעידה בגלל דרמים חדשים(מקוריים של הונדה, הזמנתי מחו"ל).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים עשיתי איזון במקום אחר שהמון המליצו לי עליו וזה לא עזר...עדיין יש רעידה מעל 110....ואני שואל שוב...האם יש סיכוי שזה בגלל דרמים חדשים שצריכים להתיישב במקומם(אני לא יודע איך להגיד את זה בעברית)???

פורסם

יש לי ג'אנטים מקוריים ברזל. לא מגנזיום. ולגבי הגז, אני נוסע מעל 100 ואם גז או בלי יש רעידה. אגב, לפני יומיים החלפתי בוקסות במשולשים. שמתי מקורי. באחת הבוקסות הגומי היה קרוע. וכעת, יש לי רעידה מעל 100 בכל מהירות. לא כמו קודם בין 100-130. מה לעשות חברים? אני נורא מתבאס מהעניין.

פורסם

חברים יש לי שאלה...את הדרמים אני החלפתי מהסיבה שהיו חריצים והמוסכניק המליץ להחליף....מכיוון שהיה קשה להשיג(רק מחו"ל, וזה מה שעשינו בסוף) החלטנו לעשות חריטה אצל חרט, ואם לא יצליח נזמין דרמים מקוריים מחו"ל. החריטה בדראם הימני לא יצאה טוב אלא בצורה אובלית, ומכיוון שאי אפשר היה להוריד עוד שכבה, החלטתי לנסוע ככה תקופה. עם החריטה אני גם החלפתי את נעלי הבלם לחדשים מקוריים. עקבל הצורה האובלית,בעת לחיצה חלשה על הבלם, היו תקתוקים מהדראם....דבר שלא הפריע לי ולא השפיע על כלום(איזון וכ'ו). אחרי שהתקנו את הדראמים החדשים, לא החלפתי נעלי בלם והימני כנראה נשחק בצורה שונה(אני מרגיש בבלימה מאוד חלשה, כשנוסעים בדרדור לרמזור,שיש בלימה לא חלקה אלא קפיצות קטנות). השאלה היא, האם השחיקה השונה והעובדה שלא שמתי נעלי בלם חדשים יכולה לגרום לרעידות???

• תוכן חדש...