Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב רק לידיעתך, בגולף 6 כרית KUDA מתחברת עם שני פלאחים ברזל מכופף בדיוק כמו בכרית שלך וגם בגולף 6 אם לא מכופפים עד הסוף את הפלאחים היא משתחררת ממקומה. בגולף פלוס ובטיגואן המבוססים על שלדת גולף 5 , כרית KUDA מתחברת עם פלאח ברזל מכופף מאחורי בקרת מזגן ובורג בתא כפפות. הפלאח חייב בעיבוד קל עם מספרי פלדה אחרת הפאנל לא חוזר יפה למקומו. אז גם ה KUDA לא מושלמת!

כשקראתי את הפוסט הראשון וראיתי את התמונה, נזכרתי בתושבת המ*ורבנת שהותקנה בגולף 6 שלי בצ'מפיון עד שנמאס לי להחזיר אותה למקום.

כשהמשכתי לקרוא, הבנתי שהתושבת שהיתה אצלי היא KUDA.

גם היא לא מציאה

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שמח לבשר שבעקבות הפוסט הזה התקשר אלי המנהל מכירות בצמפיון, הוא דיבר מאוד בנימוס, הבין את הבעיה ואישר זיכוי מלא.

פשוט שירות מעולה. הלוואי וכול אנשי השירות לקוחות יהיו כמוהו.

אני גם רוצה לציין לטובה את קטיה, הנציגה של צמפיון בפורום שמאוד עזרה לפתור את הבעיה בהקדם.

פורסם
אם תתעייף מהמלחמה בהם (שיכולה להיות מאד מתישה) אני ממליץ על iottie easy mount 3.. מחזיק מעולה לטלפון ויכול לשבת לך על הדש.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

המתקן הזה לא נופל מהחום בקיץ? לא משאיר סימנים?

עם הזרועות שנצמדות לדש תמיד יש אנשים שאומרים שנופל ולא מחזיק ואחרים אומרים מצוין מחזיק שנים...

פורסם
אני שמח לבשר שבעקבות הפוסט הזה התקשר אלי המנהל מכירות בצמפיון, הוא דיבר מאוד בנימוס, הבין את הבעיה ואישר זיכוי מלא.

אני גם רוצה לציין לטובה את קטיה, הנציגה של צמפיון בפורום שמאוד עזרה לפתור את הבעיה בהקדם.

מספיק לחיות בסרט, את השירות הזה היית צריך לקבל לפני שזה נודע לציבור, צ'מפיון פשוט מנקים בפיצטה רק את הבעיות המפורסמות שלהם, עדיין לא איכפת להם מכלל הלקוחות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל משמח לשמוע שהעניין נפתר לשביעות רצונך. עם זאת, קח בחשבון שאם לא היית חבר בפורום ולא היית פותח את הפוסט הזה, כנראה שהיית נתקע עם תושבת גרועה בהתקנה עקומה. לא הייתי קורא לזה שירות טוב, אלא פיצוי הוגן על שירות גרוע. שירות טוב זה לא לתת ללקוח סיבה להתלונן מלכתחילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחזק. זה אומנם נחמד שקטיה והמנהל חזרו וסידרו הכל אבל מראש היית צריך לקבל את זה בלי כל הכאב ראש. מה שכן לפחות דאגו לך ובסוף הסתדר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

את התושבת והמתקן לטלפון יתקינו as is אצל הלקוח הבא שיזמין.

שני מנהלים ופוסט באורך הגלות בשביל ״למצוא״ פתרון שלא עלה להם שקל.

תדמיינו מה עובר על לקוח שהלך לו המנוע ברכב שקנה אצלם.

פורסם

כמו תמיד צ'מפיון שוב פעם שיחקו אותה בשירות מצויין.

כול הכבוד לאנשי צ'מפיון-הלוואי ששאר הייבואנים ילמדו מהם מה זה שירות.

איזה כייף לי :)

פורסם
מספיק לחיות בסרט, את השירות הזה היית צריך לקבל לפני שזה נודע לציבור, צ'מפיון פשוט מנקים בפיצטה רק את הבעיות המפורסמות שלהם, עדיין לא איכפת להם מכלל הלקוחות

אתה לקוח של צ'מפיון ? או סתם חיפשת ומצאת כמה תלונות עליהם והחלטת שלא אכפת להם מהלקוחות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מניח שהכריחו אותך לכתוב ״שירות מעולה״ או שאתה ציני?

תודות מגיעות לפורום, לא לצמפיון ששלחו אותך לחפש את היום של אתמול...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
אני מניח שהכריחו אותך לכתוב ״שירות מעולה״ או שאתה ציני?

תודות מגיעות לפורום, לא לצמפיון ששלחו אותך לחפש את היום של אתמול...

אף אחד לא הכריח אותי. כנראה לא הבנת את מה שכתבתי.

אני חוזר, את השירות המעולה קיבלתי רק ממנהל המכירות ומהנציגה בפורום.

וגם הדגשתי את זה בסוף השיחה שלי איתם היום

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983

• תוכן חדש...