Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני שהזמנתי את הגולף אני עשיתי נסיעת מבחן ושמתי לב שברכב הייתה מותקנת כרית לפלאפון של חברת KUDA.

המתקן הזה הרגיש כמאוד נוח ולכן ביקשתי להוסיף אותו להזמנה.

הבעיה היא שבצמפיון התחילו לעבוד עם גיל קאר שהתקין אצלי ברכב תושבת מאוד דומה אבל מיצרן לא ידוע.

התושבת הזאות מותקנת יותר נמוך מKUDA ובדיוק איפה שהברך של הנוסע.

גם ההתקנה שלה שונה. היא מתחברת בעזרת שני ברזלים דקים מתחת לפנלים וזה גורם לכך שהפנלים לא מיושרים טוב. התושבת של KUDA גם מאסיבית יותר וגם מתחברת חיצונית לפאנלים ברכב.

בגלל ההבדלים האלה כול נגיעה קטנה בה משחררת אותה עד שהיא נופלת.

פניתי לגיל קאר ולשירות לקוחות של צ'מפיון ושנייהם מעבירים את האחריות אחד לשני וממציאים לי תירוצים שזה מה יש, והתושבת הגרמנית מפריעה לכרית אוויר.

כשרדיו מילאנו התקניו את KUDA זה לא הפריע ופתאום עכשו כן מפריע...

למי לפנות? מה לעשות?

זה התושבת של kuda: 664f80d11441163d5c12ab0b72e30655.jpg3f46785dfe5495c60e627f737e444ce5.jpg

וזה מה שהתקינו אצלי:

גם הפאנל של המזגן וגם של המולטימדיה לא יושבים ישר

a15de9f8542ba4a495d8c057ba37e2d6.jpg

d637aa6bfc3e0074ca97e34e084f471c.jpg

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Kuda יצרן מעולה

הם לא ייצרו תושבת שמפריעה לכרית אוויר. כרגיל זו מדינה של נוכלים ורמאים. תחזיר להם את התושבת ותזמין מגרמניה ישאר לך הרבה עודף. תן להם להישאר עם הסחורה להיחנק איתה. אני חיפשתי מתאם לגולף לרדיו 2din ביקשו ממני 450 שקל לפני מעמ שכל המערכת 2din עלתה 600. הזמנתי מאיביי אנגליה 120 שקל ועוד 30 שקל משלוח. אפילו כתבו במייל תודה שקנית מאיתנו ורוצים שתהיה מרוצה.

פורסם

תן לסטיו לטפל

תתקין מה שאתה רוצה ותבע את שניהם בתביעות קטנות להשבת הכסף.

מה נרשם בהזמנה? קודה? או מינגלינג סיני?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מאד מעצבן. הם יוצאים מנק' הנחה שלאנשים לא אכפת מהפרטים הקטנים האלה. זו גישה של בסטה של פיצוחים בשוק ולא של עסק שמוכר רכבים במאות אלפי שקלים.

זו הסיבה מדוע לא כדאי לבקש תוספות והתקנות מקומיות עם האוטו.

אם בהזמנה שלך לא רשום במפורש ששילמת על תושבת של KUDA אני לא חושב שיש לך מה לעשות. התחייבו לספק תושבת? סיפקו.

על הנייר הם מכוסת"חים.

צריך לברר איך התושבת הזו מותקנת, כי אם תרצה להסיר אותה אולי יש חורים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב המבחן לא חייב להיות זהה לרכב שאתה רוכש

אבל תמונה של התושבת ברכב המבחן לא הייתה מזיקה, למקרה של תביעה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בסדר נגיד שהם סיפקו את מה שהם היו צריכים לספק. אבל המוצר פגום!

למה אני צריך לקבל מוצר שגם נופל כול שבוע, מעקם לי את הפאנלים וגם לא מאפשר ישיבה נוחה של הנוסע?

אם גיל לא מסוגלים לפתור את הבעיות הנ"ל ורק מוסיפים עוד ועוד דבק דו"צ שרק מעקם יותר את הפאנלים אז שיזכו אותי על המוצר וזהו.

מה שהכי הזוי שאני שילמתי 550ש"ח והגרסא הגרמנית עולה 450 ש"ח !!!

פורסם
מאד מעצבן. הם יוצאים מנק' הנחה שלאנשים לא אכפת מהפרטים הקטנים האלה. זו גישה של בסטה של פיצוחים בשוק ולא של עסק שמוכר רכבים במאות אלפי שקלים.

זו הסיבה מדוע לא כדאי לבקש תוספות והתקנות מקומיות עם האוטו.

אם בהזמנה שלך לא רשום במפורש ששילמת על תושבת של KUDA אני לא חושב שיש לך מה לעשות. התחייבו לספק תושבת? סיפקו.

על הנייר הם מכוסת"חים.

צריך לברר איך התושבת הזו מותקנת, כי אם תרצה להסיר אותה אולי יש חורים.

חורים אין. אבל מתחת לתושבת יש שריטה וגם יש מרווח בין הפאנלים איפה שנכנסו הברזלים של התושבת.

אני מקווה שאפשר להדק את הפלסטיקים חזרה...

פורסם

אתה לא צריך לקבל מוצר פגום.

לכן תתקין מוצר תקין ותבע אותם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אצלי בג'טה המתקין (אותו אחד) רצה 200 ש"ח עבור אנטנה של GPS למערכת שהם התקינו.

באי-ביי עלה לי 15 ש"ח. פרוק, התקנה והרכבה לקח לי 10 דקות.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם (נערך)

מה שהכי מעצבן זה החוסר מקצועיות והשירותיות שלהם.

אני מתקשר אליהם מאתמול בבוקר וכול פעם אומרים לי עוד כמה שעות נחזור אליך אנחנו לא מצליחים להשיג את גיל קאר.

התקשרתי לפני שעה וביקשתי לדבר עם המנהל. במקום לברר למה או להתנצל הפקידה הרימה את הכול וצעקה שאם אני חושב שהם "עוזרים" רק לי אז אני מאוד טועה והם לא מתחיבים מתי ואיזה פתרון אני אקבל...

עכשו חזרו אלי והודיעו שיש רק בן אדם אחד בגיל קאר שיכול לעזור והוא בחו"ל עד יום שני.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

קיבלת אותם צמיגים שהיו ברכב המבחן? לחלק מהאנשים זה מפריע. אבל כל עוד פירוט ההזמנה לא מתייחס לנתון כזה ומבחינה פונקציונאלית קבלת מה שהזמנת, אז אתה תלוי ברצון טוב.

פורסם
קיבלת אותם צמיגים שהיו ברכב המבחן? לחלק מהאנשים זה מפריע. אבל כל עוד פירוט ההזמנה לא מתייחס לנתון כזה ומבחינה פונקציונאלית קבלת מה שהזמנת, אז אתה תלוי ברצון טוב.

תקרא את ההודעות הקודמות שלי ותראה שאני קיבלתי מוצר שהוא בכלל לא פונקציונאלי.

לגבי הדוגמא עם הצמיגים, אם אתה הייתה מקבל צמיגים סינים הכי זולים שיש שמחליקים בכול פניה ונשחקו תוך שלושה חודשים אז גם זה היה תלוי ברצון טוב? או שזה מצב לתביעה?

פורסם
מה שהכי מעצבן זה החוסר מקצועיות והשירותיות שלהם.

אני מתקשר אליהם מאתמול בבוקר וכול פעם אומרים לי עוד כמה שעות נחזור אליך אנחנו לא מצליחים להשיג את גיל קאר.

התקשרתי לפני שעה וביקשתי לדבר עם המנהל. במקום לברר למה או להתנצל הפקידה הרימה את הכול וצעקה שאם אני חושב שהם "עוזרים" רק לי אז אני מאוד טועה והם לא מתחיבים מתי ואיזה פתרון אני אקבל...

עכשו חזרו אלי והודיעו שיש רק בן אדם אחד בגיל קאר שיכול לעזור והוא בחו"ל עד יום שני.

כבר קנית את הרכב אז מבחינת צמפיון זה שלום ולא להתראות :wave2:

:fadein:

• תוכן חדש...