Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היה ברור לי שזה יגיע, למרות שקיוויתי שאולי בדרך נס תהיה תקלה.

בעוונותיי, עמדתי ראשון ברמזור אדום בצומת ירקון מצפון לדרום. הסתכלתי על רמזור אחד קדימה יותר, וכאשר הפך לירוק בדקתי שהצומת פנוייה ונסעתי.

הגיעה הזמנה לדין לפי סמל סעיף 6728.

ticket.jpg

רשיון משנת 1999

לפי תדפיס הסטוריית נקודות ברשיומט עבירה אחת קודמת:

2004 - סמל 6626, לא עצרתי לחלוטין בתמרור עצור.

לא מופיעים בתדפיס:

2001 פרסה במקום אסור

2005 אזהרה: מהירות מעט גבוהה בדרך בינעירונית.

ההזמנה למשפט הגיעה כדו"ח תאגיד.

אשמח להכוונה מהי דרך הפעולה הטובה ביותר?

תודה,

פורסם

כפי שכבר קראת כאן בפורום, אתה צריך להעביר את כתב האישום על שמך ולהתרפס בפני התובע ולבקש עסקת טיעון.

אם יהיה משפט, להערכתי קנס בסדר גודל של 1.5-2K ופסילה על תנאי של 2-3 חודשים עד שנתיים.

תנסה לשכנע את התובע ל"סתם" אור אדום ואז זה ייגמר עם קנס 1K ללא על תנאי

בהצלחה

נ.ב. תנסה לבדוק עם עו"ד מה יהיה שכר טרחתו והאם זה נכנס למסגרת בקרת הנזקים

פורסם

חשיבה תיאורטית -

היו שוטרים שאמרו לי שהמצלמה מצלמת את מרכז הצומת, לא אם עברת את קו העצירה או לא.

אז אם אדם טוען שעבר רק את קו העצירה, ואפילו לא במלואו, התמונה מראה כך, היא יכולה להוכיח שאכן נכנס לצומת באור אדום? (הוא אינו בולט מקצה המדרכה המקבילה, שבו מתחיל הצומת)

גם אם בתמונה אין אורות בלימה, אינו יכול לטעון שכנראה בלם מאית שנייה אחרי הצילום? מהירות נסיעה לא מוצגת בדו"ח.

ט.ל.ח

פורסם

LPG כפי שאתה רואה, יש 2 תמונות - אחת בכניסה לצומת בעת רמזור אדם, והשניה ביציאה. כך שהתיאוריה שלך לא תקפה במקרה דנן

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תודה על התשובה. האם ניתן להשאיר את הדו"ח על שם התאגיד ופשוט לא לגשת למשפט? כיצד יגיב השופט?

פשוט יתן קנס שמן (4,000 ש"ח) או שעלול לדרוש שנציג החברה יתייצב למשפט תוך כדי הטלת הוצאות?

לגבי הטענה שלא חציתי, העבירה היא כניסה לצומת באור אדום, לא חצייה שלו.

התמונות מוכיחות זאת מעבר לכל ספק:

ticket2.jpg

פורסם

חכה לתשובה מהמקצוענים אבל לידעתי אם הגיע דו"ח תאגיד ומשולם- אף אחד לא יואשם (הרי זו בדיוק המטרה של הסכום המנופח)

פורסם

בעבירות של ברירת קנס אפשר לסגור את המקרה בתשלום פי 4 מהקנס המקורי

בעבירות של משפט - תלוי במצב הרוח של השופט ובטיב עורך הדין של התאגיד. יכול לסגור בסכום מנופח, לדרוש להביא את קצין הרכב, מנכל החברה או שילוב שלהם.

פורסם
תודה על התשובה. האם ניתן להשאיר את הדו"ח על שם התאגיד ופשוט לא לגשת למשפט? כיצד יגיב השופט?

פשוט יתן קנס שמן (4,000 ש"ח) או שעלול לדרוש שנציג החברה יתייצב למשפט תוך כדי הטלת הוצאות?

לגבי הטענה שלא חציתי, העבירה היא כניסה לצומת באור אדום, לא חצייה שלו.

התמונות מוכיחות זאת מעבר לכל ספק:

התמונה השנייה הייתה חסרה לי, ידעתי שהייתה צריכה להיות תמונה כזאת. עכשיו התבהר עוד לגבי אור אדום.

בהצלחה בפעולה.

ט.ל.ח

פורסם

אם אתה מתייצב - צפה לשלילה בפועל.

אם אינך מתייצב למשפט, והדוח נשאר דוח תאגיד - התגובה תלויה בשופט. ישנם שופטים שנוקטים ביד קשה - דורשים להביא את מנכ"ל החברה בתור מי שנושא באחריות (אלא אם ימצאו מי נהג ברכב בפועל) והוא זה שעשוי לקבל את הקנס + שלילה.

לדעתי, כדי לשמור על מקום העבודה - עליך לקחת את הדוח על שמך.

ובנוהל הרגיל - ניתן לנסות לסגור עסקת טיעון לפני המשפט.

פורסם

אני הייתי נוקט בדרך הזו

לא מופיע

יקבע השופט קנס בלבד, שילמת הרבה, חסכת נקודות, + אולי שכ"ט עו"ד. אם זה מתאים לך.

ירצה השופט התייצבות , של מאן דהו מן החברה, ימצאו מי נהג ברכב ( אתה ) ואתה בחזרה בבלטה הראשונה.

ויש הבדל משמעותי בין חצית הצומת בשחור, לבין רק הידרדרות הרכב מעבר לקו ללא חצית הצומת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
היי,

היה ברור לי שזה יגיע, למרות שקיוויתי שאולי בדרך נס תהיה תקלה.

בעוונותיי, עמדתי ראשון ברמזור אדום בצומת ירקון מצפון לדרום. הסתכלתי על רמזור אחד קדימה יותר, וכאשר הפך לירוק בדקתי שהצומת פנוייה ונסעתי.

הגיעה הזמנה לדין לפי סמל סעיף 6728.

ticket.jpg

רשיון משנת 1999

לפי תדפיס הסטוריית נקודות ברשיומט עבירה אחת קודמת:

2004 - סמל 6626, לא עצרתי לחלוטין בתמרור עצור.

לא מופיעים בתדפיס:

2001 פרסה במקום אסור

2005 אזהרה: מהירות מעט גבוהה בדרך בינעירונית.

ההזמנה למשפט הגיעה כדו"ח תאגיד.

אשמח להכוונה מהי דרך הפעולה הטובה ביותר?

תודה,

הכי טוב לשלם את הדוח כתאגיד

אתה תשלם 3000 ש"ח ללא נקודות וללא רישום במשטרה

פורסם

הרבה מחשבה הושקעה בהודעה מעליך.

עוד חומר לחשוב עליו , הודעות 11-12 בשרשור להלן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?609442-%D7%AA%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אם נניח יפסלו בתור כלי אכיפת מהירות, מה שקשה לי להאמין, אני חושב שהתמונות מוכיחות מעל לכל ספק שנכנסתי לצומת באור אדום. אמנם מאוד באיטיות לפי המרחק שעברתי, אבל עדיין.

• תוכן חדש...