Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שנתקלתי בזה, בזמן שחבר נוהג ואני ליידו הוא הדליק סיגריה ואיך שהדליק שוטר על אופנוע אמר לו לעצור בצד, השוטר רצה לתת לו דוח 250 שח על הדלקת סיגריה תוך כדי נהיגה.

יש בכלל חוק כזה שאסור? או שהיה לשוטר קצת משעמם?

בסופו של דבר אחרי שיחה עם השוטר הוא שיחרר אותנו לשלום.

פורסם

אני דווקא תומך.

לדעתי צריך להיות איסור גורף על עישון ברכב אך בנתיים אסתפק באכיפת החוק הדורש זוג ידיים על ההגה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני תומך. מישהו שהדליק סיגריה התנגש ברכב של אבא שלי מאחורה. זו גם הייתה הטענה שלו כשיצא מהרכב "רק הדלקתי סיגריה".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

דו"ח קטנוני וקנטרני.

ייתכן והייתי דורש להשפט (אבל רק אם ממש משעמם לי).

אולי אסור גם לגרד באוזן תוך כדי נהיגה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, אסור לך לגרד באוזן תוך כדי נהיגה.

החוק ברור מאוד בנושא.

חובה לנהוג עם שתי ידים על ההגה ומותר להוריד יד אחת וזאת רק לצורך תפעול הרכב.

הדלקת סיגריה או גירוד באוזן לא דרושות על מנת לתפעל את הרכב.

בכל מקרה הבחור לא קיבל דוח כך שלא מדובר בדוח קנטרני.

פורסם

חשבתי שכבר קראתי כאן שהחוק שונה לפני מספר שנים וכיום אין חובה להחזיק את ההגה עם 2 ידיים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לא מצאתי שינוי כלשהו בתקנות התעבורה. זו התקנה הרלוונטית:

חובה להחזיק בהגה או בכידון28. (א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה. (ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב –(א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);(2) בתקנת משנה זו –"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו;"טלפון" - מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג.
פורסם

הלוואי שהיו אוכפים עישון, לפחות כתקנה של 2 ידיים על ההגה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

גם אני תומך בזה שייתנו קנסות למעשנים שנוהגים ביד אחת.

מצד שני - מה עושים עם מי שמתעטש בנהיגה ? (מישהו הצליח להתעטש ללא עצימת עיניים ? :roll:)

alfa 156 2.5.

פורסם
גם אני תומך בזה שייתנו קנסות למעשנים שנוהגים ביד אחת.

מצד שני - מה עושים עם מי שמתעטש בנהיגה ? (מישהו הצליח להתעטש ללא עצימת עיניים ? :roll:)

להתעטש זה משהו שקשה לשלוט בו , מקלות סרטן (סיגריה) לעומת זאת , זו בחירה האם להדליק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...