Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 החדשה-צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודשיים קניתי פיגו 208 החדשה 1.2 טורבו שלפי נתוני היצרן צריכת הדלק שלה :

עירוני 16.4

משולב 20.8

בינעירוני 24.4

לפי בדיקה שערכתי כאשר רוב הנסיעות היו בתוך העיר ונסיעה אחת של שעה הלוך חזור בכביש מהיר(4) של שעה לכל כיוון במהירות קבועה צריכת הדלק שלי הייתה 1/10.5-11 ,הלכתי למוסך פיגו שם בדקו לי את הרכב ואמרו שהכל תקין

ובסהכ יכול להיות מצב להפרשים כל כך גבוהים בין הצריכת דלק הרשמית לבין מה שקורה במציאות, ידוע לי שהיצרן מגזים בצריכה והנסיעות בתנאים מושלמים אבל אני ציפיתי בקנייה לצריכת דלק סבירה ,אני גר בראשון לציון ולא נוסע בשבילי כורכר או כל שביל עקום אחר.

אשמח לדעה שלכם אם זה הגיוני ואם לא מה עוד אני יכול לעשות .

תודה מראש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

[

פיז'ו שחררו נתוני צריכת דלק אמיתית של מספר דגמים, לא ספציפית של הדגם שלך (אוטומטי) אבל אם ננסה לבצע אקסטרפולציה מנתונים של 2008 ידנית עם מנוע זהה זה יצא משהו כמו 7-7.5 ליטר ל-100 ק"מ לנסיעה מעורבת.

תבדוק נתונים במספר עצירות תדלוק. תוודא גם שצמיגים בלחץ תקין.

שים לב שעם רגל כבדה על המצערת ובמזג אוויר מאוד חם מנועי טורבו נעשים מאוד צמאים.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
[

פיז'ו שחררו נתוני צריכת דלק אמיתית של מספר דגמים, לא ספציפית של הדגם שלך (אוטומטי) אבל אם ננסה לבצע אקסטרפולציה מנתונים של 2008 ידנית עם מנוע זהה זה יצא משהו כמו 7-7.5 ליטר ל-100 ק"מ לנסיעה מעורבת.

תבדוק נתונים במספר עצירות תדלוק. תוודא גם שצמיגים בלחץ תקין.

שים לב שעם רגל כבדה על המצערת ובמזג אוויר מאוד חם מנועי טורבו נעשים מאוד צמאים.

היי תודה,

איך ניתן להשוות בין ה 2008 ל208 ? הבנתי שיש לשתיהן את אותו המנוע

הבדיקות נעשו 3-4 תדלוקים אחרונים והמצב לא משתפר, בדקתי את המצב באיפוס מערכות בנסיעה בכביש מהיר בלבד והנתונים היו 1/14-15 שלפי היצרן אמור להיות 1/24 ...

הלחץ תקין נבדק גם במוסך

פורסם

כיוון שהפיגו לפי מבחני רכב מעט פחות חיסכונית מהאיביזה ,אתה לא תקבל משלוב של 1/20 אלא יותר בכיוון 1/16 לבין עירוני אולי קצת יותר בנהיגה רגועה יותר.

לכן 100/7.7 זה בערך 1/13 למשולב נשמע הגיוני מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סגנון נהיגה הוא בעל משמעות דרמטית. בבראבו (1.4 טורבו) בבינעירוני זה יכול לצנוח מ-18 קמ"ל בנהיגה מתונה מאוד ל-13 ופחות אם מתחילים ללחוץ.

נסה לנהוג רגוע וחסכוני (ראה אינספור מדריכים פה וברשת הכלל) ותראה אם נתוני הצריכה משתפרים.

פורסם

אני לא מבין מה רע בצריכה משולבת של 1/13, זה נתון מעולה במיוחד שאתה מתנהג חופשי עם הרגל

פורסם

אצלי ב208 gti הממוצע שלי כרגע הוא 12.5 קילומטר לליטר שמהירות הממוצעת היא 56 קמ"ש ואני עדיין בהרצה של המנוע.

נשלח ממקום סודי.

פורסם

ב C4 של אבא שלי הצריכה עומדת על 1 ל12.5 עם אותו מנוע וגיר, יותר משקל ונסיעה שרובה עירונית עם מזגן ועליות של חיפה.

ולא, אבא שלי לא משייט על 80 קמ"ש.

נשמע מוזר שה208 תצרוך יותר.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

שוב,

בנסיעה בינעירונית בלבד תצרוכת הדלק הייתה 1/14.5 בערך

עירוני בלבד 1/10

עירוני ובינעירוני 1/11.5

התצרוכת הדלק רחוקה שנות אור ממה שהיצרן מציע ומכריז בכל מקום.

פורסם
מישהו בדק את במחשב האם יש פיצוי יתר בדלק ? בלועזית lean .

מה זה אומר? האוטו עבר בדיקה במוסך שבוע שעבר ונאמר לי שכל המכשירים תקינים והכל עובד כמו שצריך

פורסם (נערך)

חיברו את הרכב לסורק? בדקו גרפים של TTF תוך כדי נסיעה עם הסורק ? האם המנוע מפצה בתערובת ? הראו לך גרף סינוסי ? רוב מוסכי היבואן שהייתי בכלל לא מכירים את המושגים. בהרבה מוסכים רכב ללא נורה אדומה דולקת הוא רכב תקין. איפה בדקו את הרכב ? תפנה למוסך שמבין. יש פה מומלצים בפורום. אם אין לך כח לחפש פנה אלי בפרטי ואשלח לך טלפון של מישהו שמבין.

אם אני לא טעה בדגם שלך העשרה עד 12% בכלל לא נרשמת בלוג. כאשר רק העשרה מעל 20% תרשם כשגיאה ןיזואלית לנהג.

בנוסף : האם צריכת הדלק שלך מבוססת על מה שמופיע בתחנת דלק ? לא במחשב רכב.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...