Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 החדשה-צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל פסיכולוגי, לאנשים לעיתים קשה לנהוג על 90-100 וזה מובן, כביכול משהו פסיכולוגי שגורם למחסום הזה.

למחסום הזה קוראים אמונות וערכים, במובן ההתנהגותי ולא האידאולוגי כמובן. אנשים פשוט לא מבינים שניתן לשנות את האמונות והערכים שמכתיבים להם את אופן הנהיגה.

מסתכלים על מישהו שנוהג אחרת, שואלים את עצמנו מה האמונות שמכתיבות את ההתנהגות שלהם בכביש, ואז שואלים: "איך הייתי מתנהג אם אני הייתי מאמין בזה?"

בכל אופן, החלק הארי של הנסועה של פותח השרשור (ושל רוב הנהגים) הוא עירוני וכאן חסכון בדלק הוא סוגיה מורכבת יותר מכיוון שנהיגה אטית מדי והאצות חלשות מדי יגרמו לפספוס רמזורים ירוקים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכל המגיבים.

לסיום לפי דעתכם יש לי למה ללכת למוסך פרטי ולבצע בדיקה נוספת לדלק ? ואם כן אשמח לעוד המלצות חוץ ממוסכים בתא,עדיפות לראשון

תודה רבה!

חבל על הזמן שתבזבז בביקור נוסף במוסך.

הקוראים המכובדים בפורום כתבו לך שצריכת הדלק שלך סבירה.

אתן לך דוגמה להבדלי צריכת הדלק התלוי באיפיון הנסיעה ברכב פיג'ו 206 1.4 אוטומט.

עד לאחרונה צריכת הדלק בנסועה הקבועה של אשתי היתה בסביבות 11-12 ק"מ לליטר.

הנסועה היתה בנסיעות לעבודה מגוש דן להרצליה (נתיבי אילון/דרך נמיר) ונסיעות עירוניות.

ברצוני לציין שבנסועה לטיולים ברחבי המדינה הכוללת כבישים בין עירוניים

ועומסים התנועה בחזרה לגוש דן צריכת הדלק הנמדדת היתה 13-14 ק"מ לליטר.

בנסיעות רבות שביצענו ישירות לאילת דרך מצפה רמון

תצרוכת הדלק עמדה על 15.5-16 ק"מ לליטר.

בעקבות הפסקת עבודתה ושינוי באיפיון הנסיעה ברכב לנסיעות עירוניות קצרות בלבד,

צריכת הדלק השתנתה מהותית כלומר בסביבות 6.5-7 ק"מ לליטר.

כל נתונים צריכת הדלק שציינתי הינם נתוני צריכה בפועל שנמדו ברציפות

בתקופה של 10 שנים ולא על פי נתוני מחשב הרכב (מאחר ולא קיים).

פורסם

כמו שאמרו זאת לפני, צריכת הדלק היא בראש ובראשונה הרגלי נהיגה. אז נסה לשים לב כמה אתה לוחץ על הגז. היה יותר ערני לסביבה ואל תאיץ או תבלום בפתאומיות. בדוק את המשקל העודף שאתה לוקח איתך כל פעם. אולי יש בתא המטען ציוד שאפשר לוותר עליו. ובכל מקרה זכור שרוב הנסיעה שלך היא במסלול סופר פקוק.

• תוכן חדש...