Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

לא ממש מבין ברכבים תאמת

רציתי לשאול איך אני שומר על הרכב שלי במצב תקין, שלא יראה מוסכים ויעבוד פיקס

אני מתכוון לאחזקה בשגרה, ואחזקה כחלק מטיפול 10K

שגרה - מה אני עושה בשגרה? בודק שמן מים ואוויר בצמיגים כל כמה זמן? שבועיים?

טיפול 10K - מקריאה בפורום הבנתי שזה כולל החלפה של שמן מנוע, מים פילטר מנוע

איפה אני קונה את הדברים הללו? איזה כלים אני צריך בשביל לבצע את הטיפול הזה? יש סרטונים או מדריכים?

תודה רבה חברים

פורסם

אסף, קורולה 2000 זה כמו שלי עדיין. 2001 - שינוי.

פותח השרשור,

הדגם הלפני עם המנוע 4A-FE לא סובל מבעיות מיוחדות ורק תטפל בה כמו שצריך והיא תשרת אותך באופן די קיצוני לטובה.

הבעיה מתחילה ששמים חלקים סוג ז' או שמזלזלים, היא תשרוד את הכל אבל לאורך זמן זה כבר הגזמה.

תבדוק מים ושמן , תמלא אוויר פעם ב3 שבועות, 32 PSI ללא עומס בכל הגלגלים.

תקפיד להשתמש בשמן איכותי , פילטר שמן מקורי , נוזל קירור איכותי\מקורי ואל תעלה סל"ד גבוה וקיק דאונים לשווא.

יש לה כח, אבל עדיף את האמינות:wink:.

בהצלחה!

פורסם

קודם כול אל תקרע את הרכב,תקפיד על טיפולים בזמן,אם יש תקלה אל תמשוך אותה,אם אתה לא יודע לעשות טיפול לבד אל תעשה ניסיונות,צור קשר עם כנופית הטיפולים ותיראה איך זה מתבצע.

שמן ומים מציע לבדוק אחת לשבוע,סך הכול הקורולה רכב אמין אבל עדיין מדובר על רכב בן 16 ותקלות יכולות להיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אה

שמן בודקים שהמנוע קר.?

איפה כדאי לקנות -

בשמן איכותי , פילטר שמן מקורי , נוזל קירור איכותי\מקורי

אני מהמרכז, פתח תקווה והסביבה

• תוכן חדש...