Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפוקוס יש גיר בעייתי מאוד שגם כשהוא עובד כפי שהוא מעצבן עד כדי שאני לא יכול לחשוב על הדברים הטובים של האוטו. היה לי פוקוס כרכב חלופי כמה חודשים. לא כל פעם שנהגתי עליו קיללתי את הגיר.

לא לכל אחד זה מפריע אבל תעשה נסיעת מבחן בכל מקרה.

פורסם

תיתן פה תקציב ודרישות מלאות והחברים פה ישמחו לעזור לך בלהגיע להחלטה.

לנהוג ברכב שאתה לא מתחבר אליו זה מן הסתם לא אופציה - אתה משלם מספיק כסף כדי להרשות לעצמך רכב שתרגיש בו טוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
תיתן פה תקציב ודרישות מלאות והחברים פה ישמחו לעזור לך בלהגיע להחלטה.

לנהוג ברכב שאתה לא מתחבר אליו זה מן הסתם לא אופציה - אתה משלם מספיק כסף כדי להרשות לעצמך רכב שתרגיש בו טוב.

תודה, יש לי כיוון מסוים, יותר מאוחר אפתח פוסט חדש ומפורט.

306 דיאמונד

פורסם
לפוקוס יש גיר בעייתי מאוד שגם כשהוא עובד כפי שהוא מעצבן עד כדי שאני לא יכול לחשוב על הדברים הטובים של האוטו. היה לי פוקוס כרכב חלופי כמה חודשים. לא כל פעם שנהגתי עליו קיללתי את הגיר.

לא לכל אחד זה מפריע אבל תעשה נסיעת מבחן בכל מקרה.

פוקוס בשנתון הזה כבר לא ברשימה שלי, די ירדתי מזה מההתחלה. אם היה תקציב לחדשה - הבנתי שזה סיפור אחר...

306 דיאמונד

• תוכן חדש...