Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכוון להתחדש במכונית. יש תקציב שמתאים לאחת מהנ"ל למודל 2013.

הנטייה שלי היא לאופל אסטרה בגירסת ה- 1400 סמ" ק טורבו יותר מאשר לפוקוס 1600 סמ"ק.

אשמח לחוות דעת

306 דיאמונד

פורסם

אכן נוטה לאופל אסטרה. מועמדות אחרות שחשבתי זה קיה סיד, יונדאי I30 ואולי (ואולי לא) מאזדה 3 . הבעיה שקיה סיד אין כמעט למצוא.

וסתם כך - נראה לי שאם היתה לי היכולת לקנות חדש הייתי הולך על פז'ו 308 החדשה...

306 דיאמונד

פורסם

בהמשך... מתוך מודעה ביד 2 על אופל אסטרה 1.4L , כ"ס 140 רמת גימור Enjoy Plus (לא חושב שרלוונטי). בתאור המוכר (פרטי) כותב:

"אופל אסטרה החדשה מנוע טורבו בנזין 140 כוחות סוס, רכב חזק, אוהב טורים גבוהים, חסכוני מאוד בדלק, דלתות כבדות אוטו גרמני חזק וכבד בטיחותי ברמה יוצאת דופן. מזגן מקפיא. חיבור בלוטוס' חיבור AUX

באדום מודגש מה שלפי הבנתי משיטוט כאן בפורום שזה בדיוק להפך - שהגיר מגביל אותך לסל"ד נמוך ושהרכב לא חסכוני.

לא שזה מוריד אותי מאופל אסטרה, רק תוהה מאיפה הביא את זה?

306 דיאמונד

פורסם
לדעתי זו רק צורת התבטאות. לך תבדוק את הרכב ותיווכח בעצמך.

צורת התבטאות משונה אבל אין ספק שאני אנסה את הרכב.

306 דיאמונד

פורסם
תבדוק טוב טוב את המערכת קירור, כל חודש צינור אחר מתפורר שם .

אכן הבנתי שזו הבעיה העיקרית באסטרה, תודה.

306 דיאמונד

פורסם
תבדוק טוב טוב את המערכת קירור, כל חודש צינור אחר מתפורר שם .

כל חודש? 12 צינורות בשנה? אתה סגור על זה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כל חודש? 12 צינורות בשנה? אתה סגור על זה?

לא שווה להטפל בקטנות, אבל גם זה יצא לי לראות .

ברשותך- אם יש כתובת מייל אצרף 14 תקלות קירור בשנה קלנדרית עגולה .

ממשאבת מים, מיכל עיבוי, צנרת קירור עליונה, תרמוסטט, וכן הלאה והלאה.

פורסם
בהמשך... מתוך מודעה ביד 2 על אופל אסטרה 1.4L , כ"ס 140 רמת גימור Enjoy Plus (לא חושב שרלוונטי). בתאור המוכר (פרטי) כותב:

"אופל אסטרה החדשה מנוע טורבו בנזין 140 כוחות סוס, רכב חזק, אוהב טורים גבוהים, חסכוני מאוד בדלק, דלתות כבדות אוטו גרמני חזק וכבד בטיחותי ברמה יוצאת דופן. מזגן מקפיא. חיבור בלוטוס' חיבור AUX

באדום מודגש מה שלפי הבנתי משיטוט כאן בפורום שזה בדיוק להפך - שהגיר מגביל אותך לסל"ד נמוך ושהרכב לא חסכוני.

לא שזה מוריד אותי מאופל אסטרה, רק תוהה מאיפה הביא את זה?

יש לי אופל אסטרה 3 חדשים. הוא רכב חזק מאד ונעים לנהיגה בייחוד בבינעירוני, אבל הוא ממש, אבל ממש לא חסכוני בדלק. אם יוצא לי 1 ל-10 אני מרוצה. לפעמים יוצא 1 ל-9. בנהיגה מחיפה לאילת וגם בחזרה הצריכה הייתה 1 ל-11 (אבל הגענו מהר...)

פורסם

אחרי נסיעת מבחן ברכב של אחד מחברי הפורום שחשב למכור [תודה 8)] - החלטתי לרדת מהאסטרה. הרכב מוצק ובעל נוכחות, יושב נהדר על הכביש, מנוע חזק. אבל... לא היה לי נוח לשבת. יכול להיות שזה עניין אינדיבידואלי ולכאורה שטותי אבל בשבילי מהותי.

ממשיך בחיפושים.

306 דיאמונד

• תוכן חדש...