Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הזוי בזה ? זוהי המשמעות של שוק חלש

די אפשר להבין למה.

רכב, שחוץ מאמינות וטיפולים זולים (שזה אומנם שווה הרבה בפני עצמו, ואני איך שאני מסתכל על זה עכשיו, מעדיף שיהיה את זה, גם על חשבון התנהגות/כח/איבזור) אין לו ממש מה להציע.

אם אתה לא בא עם דרישות גבוהות, וצריך רכב לסופר, לאסוף את הילדים, לנסוע לעבודה בטווח 10 ק"מ, ובחזרה זה יכול להיות סבבה לגמרי, עדיף על אוטובוס מלא ומיוזע או מונית יקרה ומסריחה מסיגריות.

אבל אם אתה צריך לסגור מרחקים ארוכים עם הרכב, אז אתה בבעיה. את האמינות והטיפולים הזולים תתחיל לקבל כמובן מאליו, ומיד יצוצו חסרונות אחרים:

א) מנוע חלש (לראשונה חשבתי שיש לי תקלה ברכב, אבל מסתבר שכולם כאלה). את העליה מצומת ביריה לפיקוד צפון למשל (למי שמכיר) עם ארבעה אנשים ומזגן הצלחתי לעלות בהילוך ראשון ובטורים גבוהים.

ב) צריכת דלק. בואו נגיד ככה שאת אותה צריכה אני מקבל עם מונדאו 3 עם מנוע 2 ליטר ב120 קמ"ש. הבעיה שבלנסר יש גם טנק דלק יחסית קטן (כ45 ליטר), בקושי מספיק כדי לנסוע מחדרה לנתניה ובחזרה 5 פעמים בשבוע.

ג) חוסר נוחות. אומנם תנוחת ישיבה טובה, אבל בגלל ריפוד דק וגרוע של המושבים, לאחר כ20 דקות מתחיל לכאוב לך הגב, ואתה מתחיל להרגיש כאילו אתה יושב על הברזלים.

ד) מתלים קשים וקופצניים (היו מתלים? בהתחלה חשבתי שהמלוכסנים הארורים חיברו את הגלגלים ישר לשאסי, כדי שgaijin יסבול). אני מבין שזה טרנד היום לעשות רכבים עם התנהגות כביכול ספורטיבית, אבל לעשות את זה ברכב עם מנוע 1.6 SOHC וגיר אוטומטי זה ספורטיבי כמו שלראות כדורגל בבית ולצעוק על שחקנים בטלוויזיה זה ספורטיבי. מה שכן, מרכז כובד נמוך גורם לרכב להיות יציב. רק שעם המנוע של הלנסר אתה לא תרגיש את זה.

ה) מזגן/חימום. יש 3 מצבים - עידן הקרח, כמו בחוץ, סאונה. רוצה לכוון כדי שיהיה לך נוח - לא.

ו) פח דק ובאיכות נמוכה, שתופס חלודה מכל שטות.

ז) בידוד רעשים גרוע עד לא קיים.

בקיצור, תחשוב בעצמך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דוקא את המתלים הקשים של הלאנסר אני מאוד אוהב (ושונא את המתלים ה"צרפתיים" של הכריזמה שלי).

המזגן - מצויין. אמנם אין בקרת אקלים, אבל אני מאוד אוהב אותו.

פח דק?!?

אפשר גם להוסיף מושב אחורי רחב יחסית - מספיק אצלי לשני בוסטרים וכסא בטיחות.

לוח שעונים בגווני אדום שאני (עיוור צבעים) מתקשה לקרוא בלילה.

6 כריות אויר ב-2008.

הלאנסר לא מצטיינת בכלום, חוץ מבאמינות ו value for money. תחשוב בעצמך.

:turn-l:
פורסם

אני חושב שב 20K אפשר לקנות פוקוס 2.0 שקיבלה 5 כוכבי בטיחות והיא הרבה יותר מוצלחת מהלאנסר.

אגב זה יש ללאנסר 6 כריות אויר לא אומר כלום, עובדה שכמו שכתבתי הציון שהיא קיבלה גרוע:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2006

פורסם

מי שמסתכל על הרכב הזה, זה רק כי אמינות בראש מענייניו.להמליץ לו על פיז'ו/סיטרואן/רנו/פורד , זה פשוט לא לדבר באותה שפה.ובאופן כללי זה תלוי בנאדם. מי שאוהב ללטף את הפלסטיקים ברכב, אוהב להתסכל עליהם)במקום על הכביש, ונהנה מאיבזור- לא יתחבר לפשטות של המיצובישי.לי באופן אישי דברים כאלה לא מפריעים

פורסם

אם היו לזה מתלים פחות קשים וכסא נהג יותר נוח, עם השאר הייתי מסתדר איכשהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שמתי קצת עין עליה, לא אשקר.

הבעיה , שהלנסר שאני מכיר , זאת של העבודה, עושה בעיות ממש פחידות. קודם כל, מנוע הוחלף, הרכב נתקע הרבה פעמים ויש נזילות שמן, רעשים מוזרים מההגה, גיר מעביר יפה אבל לפעמים יש לו דיליי, חלקי מתלה הוחלפו לגמרי, גז ברח, תושבות הולכות על ימין ועל שמאל, מנוע שורק וריח של גזים מדי פעם.

מכיוון שזהו רכב עבודה , אז לכן פתחתי שרשור כדי לשמוע מאנשים שנסעו עליה בתור נסיעות רגילות וטיפולים רגילים.

השאלה שלי אם זו נבלה לימונית או שהמיצובישי האלו לא מזדקנות יפה?

אני ממש מחבב את הרכב!

טוב, יום בודד אולי אחרי השרשור הזה המיצובישי נדפקה עוד יותר ועכשיו יש רעש של בומים מטורפים בנסיעה, בדקו וזה לא מסוכן אבל רעשים ממש הזויים. כאבי ראש בנסיעה.

יש לציין שלרכב יש 280 אלף ק"מ. השאלה שלי אם יש לכם נסיון עם הרכב הזה בק"מ כאלו?

אני לא יכול לקנות אותה כרגע, כן? אבל וואלה, היא כן קצת קורצת לי. סך הכל היא לא רעה בכלל, אם לא מתלהבים כמו ילדים בני 17 מבחינת ביצועים, עדיין יש לה זינוק לא רע ובידוד הרעשים סביר לגמרי, מרווחת ואפשר לשפצר אותה קצת :). מה שהכי הזוי, שאני רואה שאפשר להשיג אחת כזאת מודל 07-08 בפחות מ20 אלף!

אושריקו, תקרא שוב את מה שהדגשתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...