Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך כלל במוסכים רושמים את זה בכרטיס של הרכב גם אם לא תוקנה התקלה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

עברו כבר 3 שבעות ואין עונה.

משתמש הפורום מטעם לובינסקי מנסה לעזור ועונה יחסית מהר, הבעיה שאף פעם לא יצרו איתי קשר מהחברה עצמה.

בינתיים התגלו הדברים הבאים:

הייתה בעיה נפוצה יחסית בגל הארכובה בדגם ה1.2VTI האטמוספרי.

כמו כן, היה מעין RECALL חלקי - אנשים אמרו שתוך כדי שהגיעו לבצע טיפול נאמר להם שהרכב שלהם נקרא לבדיקה

http://www.208ownersclub.co.uk/forum/208-12vti-crankshaft-recall_topic1152.html

http://www.208ownersclub.co.uk/forum/12vti-engine-failure_topic972_page1.htmlhttp://www.peugeotforums.com/forums/208-89/crankshaft-recall-1-2-engines-119978/

אחד התסמינים לעניין הינו אכילת שמן, אשר מחפש מקומות חדשים להגיע אליהם, וכנראה במקרה הזה הממיר הקטליטי.

יש גם אפשרויות שהשמן הגיע למצתים ו/או לחיישני חמצן.

עם זאת, מצאתי גם שרשור שבו העלו את הסוגיה הזו לגבי הרכבים שבארץ, ושם לובינסקי אמרו שהתקלה אותרה מראש ונמצאה רק ב2 רכבים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?592676-%D7%92%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%91208-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A0%D7%AA%D7%A7%D7%9C

אני אשמח לשמוע ישירות מלובינסקי, ולנסות לראות איך אפשר להתקדם.

בנוסף, הייתי רוצה לשמוע האם קיימים עוד אנשים שיש להם את הבעיה.

פורסם

שריפת שמן יכולה לקצר באופן משמעותי חייו של ממיר קטליטי.

חבל שהיו רק "ניצנים" של התחלת טיפול אך ללא המשך. מעניין מה חושבים על זה בלובינסקי.

הייתי ניגש טולי להתייעץ בכ"ז, עם אחד ממוסכי היבואן הגדולים. מעניין מה אומרים שם.

האם ידוע לך (חוזר על שאלתו של עזרה) איזה ממיר הותקן (השני שהורכב) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

האם זו תופעה שקיימת רק ב208 1200 הידני עם ה 3 צילנדרים ללא הטורבו?

או שהמנוע עם הטורבו או עם הדיזל גם כולל את אותה בעיה ?

האם המנוע עם הטורבו מבוסס על המנוע הרגיל 1200, ורק בתוספת טורבו ? (זה נמכר היום במבצע 80 אלף של דגם האקסס, אני אישית כבר הייתי מעדיף את האקטיב אבל עכשיו הסיפור הזה התחיל עם הממיר או צריכת שמן , אז כבר לא יודע)

פורסם

חברים מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לבדוק את הענין של הגל הארכובה?

האם כל מוסך יכול לבדוק את זה?

בדיקה שאורכת זמן רב וכסף על מנת לבצע אותה?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לאחרונה רכשתי פיגו 208 ושבוע שעבר נדלקה לי הנורה, המוסך אומר שצריך להחליף את הממיר, הרכב שנת 2013 נסע 85 אלף קילומטר.

האם יצא ריקול לנושא? היבואן לקח אחריות על הבעיה או שאני אצטרך לשלם? כרגע המוסך נתן הצעת מחיר של 2600₪ כולל עבודה לפני מע"מ. האם המחיר סביר?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם
רכב פחות מ 4 שנים וכבר ממיר קטליטי ..הזוי ... ואני עוד רציתי לקנות 208 דיזל חדשה:/

הזוי זה שנדלקת נורה ומתעלמים ממנה למשך חודש!!!

אבל, במקביל, אני יכול לציין שבפיג'ו 2008 שאני מתנייד בה, שנת 2015 נדלקה נורת צק אנג'יין כתומה, הגעתי למוסך, הם ידעו בדיוק במה מדובר, החליפו בזריזות ממיר ושוחררתי לדרכי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. הוחלף באחריות כמובן.

2. נראה לך שפיג'ו מייצרים ממירים קטליטים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פשוט לברוח מהצרפתיות האילו,

רק בלגאן, רכב בן שנתיים שהולך לו ממיר , מה נסגר???

מה נסגר עם טויוטה הונדה וניסן, צריך להחליף כריות אויר ?

שם גם מתועד שנגרמו הרוגים כולל אחד בישראל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יפה שנדלקת נורה ומתעלמים ממנה ואחרי זה באים בטענות, רק תזכור אם נדלק לך נורה של חום מנוע תמשיך לנסוע הכל בסדר, אז מה אם ילך מנוע, ביפני זה לא היה קורה...

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...